Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filigranowa Anusia

Facet który zasłaniając się równouprawnieniem nie płaci za kobiety to frajer

Polecane posty

"Kochający mąż takich rzeczy nie robi, tylko menel z marginesu społecznego. " to jeszcze słabo znasz życie naprawdę ;-)

Noxelia zapewne Ty wolalabys aby w fabryce harowal ciezko Twoj ukochany mezczyzna, a Ty w wolnym czasie bys DORABIALA? ;-)

Gość Sysuniaaaaa
To musi byc prowokacja ze strony tej dziewki!!nie wierzę, że takie głupie baby jeszcze istniej!!SZOK!!

Sama jestem kobieta, ale czytajac wypowiedzi kobiet tu piszacych wynioskuje, ze albo bujaja w chmurach, badz mialy ciezkie dziecinstwo. Troche luzu. Wiecej fantazji. I wiecej odwagi w zapraszaniu mezczyzn (mowie tu w zwiazkach) w mile miejsca. Oni tez lubia byc dopieszczani!

albo on by się DORABIAŁ- garba :D już piszę tobie Noxelia na temat tego dziecka

Gość uwazam, ze mezczyzna zaprasza
dojrzale kobiety pracujace w fabrykach to norma, wiesz one tez maja dzieci i musza im dac co jesc. Bo niestety "ksiaze" okazal sie pijakiem i leniem.

zal :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D buhahahaha a kto mówi ze ty go porzucisz bo Ja mówie e to on porzuci ciebie :D:D:D Aha od kumpli w pracy dostalas ksywke sroka wiesz czemu ??

ja nie zapraszam i nie bede zapraszac mojego faceta do knajp. restauracji, bo mam takie przekonania, ze nie i juz. Mojemu facetowi to nie przeszkadza, zreszta sam mowil, ze czulby sie dziwnie gdybym to ja pokrywala rachunek:D

hahaha no tak, za cos widocznie musisz kochac mezusia. Kierownik ma kase. a Ty co masz do zaoferowania oprocz tego durnego gadania?! A z rencista to zapewne w karty gralas? ;) to juz rozumiem twoje DORABIANIE

bo sroka to taki cholerny ptak co tylko patrzy za tym co sie swieci :] a jak dziecko ma byc twoim odbiciem to od dzis zacznij sie modlic o bezplodnosc zeby taki PLEBS jak my nie musial placic podatkow na tkie burzujstwo jak ty bo jak cie facet zostawi ( a nie musi koniecznie sie z toba rozwiesc wystarczy ze umrze) to bedziesz na panstwowym burzuju za 10 :D:D:D a co do dorabiania hahahaha dorabiaj sobie i zbieraj na terapeute

uwazam, ze mezczyzna zaprasza : nie przeszkadza jemu, ze zawsze placi czy ze wiecznie sam musi wychodzic z inicjatywa wyjscia gdzies? Nie wierze, ze nigdy nie zapytalas swojego chlopaka, czy wyjdziecie np do kina razem w weekend, albo o plany na wakacje? Czyli, ze co, chanba dla Ciebie by bylo kupienie jemu biletu np na fajny mecz? Bo lubi. ? Dla mnie jestes troche samolubna

Ja mam raczej taki wolny zawód " wiemy wiemy :D

Noxelia dziecko jest cząstką miłości związku z tym się zgodzę a kto mówi o tym że masz porzucać dziecko na pastwę losu?? w tych czasach istnieją różne rozwiązania ... żłobi, przedszkola itp. a w pracy nie siedzisz 24h na dobę żeby nie mieć czasu na ukształtowanie psychiki takiego dziecka .... wiesz ile rodzin z takich instytucji korzysta??? i nie zauważyłam żeby te dzieciaczki były w jakikolwiek sposób poszkodowane, wręcz przeciwnie - zaznaczam że nie piszę tutaj o miesięcznym niemowlaku żebyś nie płakała ;-)

Regres ty się ciesz - Noxelia widzę cię awansowała;-) "schabowy" :)

oczywiscie, ze rozmawiam z nim o wakacjach, wyjazdach itd. Do kina mowilam zeby isc, ale to on placi nie ja. Nigdy natomiast nie zaprosilam nikogo na randke ani tez nie poprosilam mojego mezczyzny oficjalnie o wyjscie do restauracji, gdzie ja bym byla strona zapraszajaca.

"Bycie na stanowisku jest męskie po prostu i nic poza tym. Źle bym się czuła, jakby ktoś mojemu mężowi rozkazywał" a no tak to musisz szukać tylko wśród kierowników ;-)- co a mówię oni też mają kogoś nad sobą :D

cukierkowe_sny ona o tym nie myśli że z swojej strony jakimś małym drobiazgiem typu bilet do kina, zakupienie pizzy , czy też zrobienie kolacji z własnych finansów może zrobić mężczyźnie miłą niespodziankę i uczynić go przez moment szczęśliwym

jesli to do mnie to przeczytaj co pisalam wczesniej. Oczywiscie, ze jakies drobiazgi kupuje, przyrzadzam jego ulubione danie na kolacje itd. Po prostu nie zapraszam mojego mezczyzny do restauracji. I uwierz mi wcale mu to nie przeszkadza

Noxelia to na co czekasz??? idealna partia dla ciebie;-)

Dokladnie dobrze! Kobiety czesto po prostu wygodnie czekaja na mezczyzne az cos zaproponuje i zaprosi. Mysle, ze mezczyzni tu powini sie wypowiedziec, cos na ten temat. Czy chcielisbyscie aby Was wasza ukochana zapraszala? np dostala awans czy premie i chce to uczcic, wiec np stawia bilety na gokarty? ;-) kino. Restauracje? Mezczyzni, czy oczekujecie od swoich pan troszke fantazji i ambicji??

Gość Mró
Renta będzie jeśli mąż przed ślubem odprowadzał składki na ubezpieczenie społeczne. Odszkodowanie rodzina otrzyma, jeśli przed śmiercią zadbał o odpowiednią polisę.

a no tak jest odszkodowanie i renta hahahahahaha :D:D:D:D zawód jak zawód trup tez chce sie w trumnie dobrze prezentowac :] ale odszkodowanie i renta to w tych czasach zbyt malo zeby normalnie z tego zyc :/ zreszta zaczynam sie zastanawiac ile masz lat skoro tak piszesz czyzbys tego nie wiedziala ??? i taki burzuj jak ty trupy maluje hymmmmmmmmm a gdzie tutaj jest Ambicja powiedz mi ?? twoj zawód jest prosty bo twoi klienci nie beda narzekac no dla mnie ocvzywiste a wiec wogóle nieambitne zajecie bo nie spotkasz sie z krytyk widze ze dalej sobie nie przyswoilas znaczenia slowa ambicja a szkoda ze uzywasz slowa ktorego nie rozumiesz :( aha kamieniami nie bedziemy rzucac bo czasy biblijne jak i takowe praktyki zostaly dawno za nami no ale taki burzuj jak Ty wie o tym :]

Noxelia to na co czekasz??? idealna partia dla ciebie On to pewnie chce zrobić bez prezerwatywy i Noxelia ma pewne obawy ... :P

mnie osobiscie nie interesuje zdanie innych mezczyzn na temat zapraszania, znam zdanie swojego, on moje i tak jest dobrze. To my mamy byc szczesliwi w naszym zwiazku, a nie dopasowywac sie do reszty

uwazam, ze mezczyzna zaprasza - a cos poza restauracja? ;-) Mezczyzni nie lubia raczej przesiadywac w takich miejscach. Chyba ze romantycy.