Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filigranowa Anusia

Facet który zasłaniając się równouprawnieniem nie płaci za kobiety to frajer

Polecane posty

Mysle, ze mezczyzni tu powini sie wypowiedziec, cos na ten temat. Czy chcielisbyscie aby Was wasza ukochana zapraszala? " Moja ukochana ( za miesiac przyszła żona ) zapraszała i zaprasza mnie nieraz ... ostatnio zabrała mnie na mecz siatkówki a po meczu na dobrą kolacje Wszystko fundowała z własnej kieszeni bo chciała mi zrobić frajdę :) co oczywiscie jej sie udało:)

Aż Ci tej narzeczonej zazdroszczę. :)

Mezczyzni nie lubia raczej przesiadywac w takich miejscach." Ja uwielbiam takie miejsca zwłaszca włoskie albo francuskie No ale wiadomo, to czasami jest niezły koszt ... wiec nie chodzimy tam z narzeczona zbyt czesto Ale generalnie lubie posiedziec w milym towarzystwie w fajnym lokalu

Gość uwazam, ze mezczyzna zaprasza
my sie nie liczymy z kazdej zlotowki. Mieszkamy razem, jezdzimy na wakacje i zazwyczaj nie zwracamy uwagi na to kto placi. Ale do restauracji, kina nie zapraszam. No raz kupilam nam bilety do teatru bo byl ciekawy spektakl mial sie odbyc po raz ostatni i mi zalezalo.

Regres Dobrze, że za marzenia nie karają. Niestety nigdy takiej naiwnej nie znajdziesz" rozumiem twoje rozterki Tak to jest jak zna sie miłość tylko taką za którą faceci ci płacą :)

mężczyzna z Anglii a to tylko przyjaciel - to w jakim celu podajesz jego przykład ?

Mistrzem Polski jest Legia!!! :D Albo jakaś inna drużyna piłkarska. :D W każdym razie Legia Puchar Polski ma!

regres a z kim gks katowice grał? i czy to była siatkówka meska czy kobieca

chuj w dupe legii i chuj w dupe tuskowi za zamknięcie stadionów 😡

Gość kolejny idiotyczny temat gdzie
debile zastanawiaja sie co bylo pierwsze jajo czy kura :D:D:D

cukierkowe_sny Noxelia stanie się twoją fanką - bo to On cię zabrał a nie Ty jego ;-)

"manuelka12345 Współczuję... Ja nie czuję się jak utrzymanka, tylko myślę, że mi się należy. Niestety nie wszystkie kobiety mają poczucie własnej wartości i wolą całe życie harować " A co ci się niby należy? W dupie się chyba poprzewracało. Jakim prawem niby miałoby ci się coś należeć tylko z tego względu że jesteś kobietą? Roszczeniowa postawa PASOŻYTA! "Jak się nie ma czego czepiać, to trzeba wyglądu. Naprawdę jesteś pusta. Bicie żony to patologia i z utrzymywaniem nie ma nic wspólnego. Ja wole starszego faceta, ale na poziomie i stanowisku. A rówieśnicy? Siedzą na babskich forach zamiast w pracy," Czyli powiedz krótko, lecisz na kasę i tyle. Typowy materiał który da się kupić za pieniądze. Przeraża mnie płytkość twoich ambicji. Znaleźć faceta który będzie cię utrzymywał i siedziec jako kura domowa. Coś takiego jak poczucie niezalezności, potrzeba samorealizacji to dla ciebie obce wartości? "A potem rodzą się tacy durnie, co na garnuszku rodziców siedzą. A mając żonę zarabiają 1200 i jedyne co mogą, to siedzieć na kafe i się zakrywać równouprawnieniem. Patologia." Pięknie, brak argumentów i już przytyk osobisty :D "Ja nie mam ambicji? Moje wiersze były w Głosie Wielkopolskim Prostackich odzywek nawet nie skomentuję, za niski poziom." Taa, wielka artystka i poetka z koziej dupy która chce aby ktoś na nią harował podczas gdy ona będzie sobie wierszowidła smarować. zwyczajna roszczeniowo nastawiona materialistka. "A tuszu używać nie muszę, mój ukochany woli mnie naturalną. Tapeciary to woły pracujące pokroju manuelki, ja jestem inna." Taa inna, wyniosła pseudoartystka co to by chodziła po galeriach, czytała wierszowidła ale żeby płacił za to już kto inny. Nie nadużywaj słowa ukochany. Żywiciel "A kobieta jest sercem, artystyczną duszyczką, jego towarzyszem życia. Tak powinno być, ale świat się stacza i co poradzić." Oj nie pier.. bo sobie wszystko wymyśliłaś. Wiesz kim od zarania dziejów była kobieta? Maszyną do rodzenia dzieci, wychowywania ich i opiekowania się mężczyzną

Cream lepiej nie bo zamierzam brać przykład z pani Noxeli :classic_cool::D - ale dopiero po śmierci ;-)

dziewczyno masz 21 jlat i to wiele wyjasnia wiec ja juz nic nie pisze bo nie warto zycie Cie nauczy 🖐️

Noxelia naszło mnie już tylko ostatnie pytanie w tym temacie ;-) co zrobisz w przypadku gdy mężczyzna twojego życia zachoruje i nie będzie mógł dalej harować a wszystko zostanie na twojej głowie???

cream to był piłka nożna mecz z Kluczborkiem ...ledwo wygrali

cukierkowa ty się nie bojaj :D bierz przykład :classic_cool:

Gość regres przeciez pisales
że to byl mecz siatkówki coś mi sie wydaje , ze w dupie byles tak samo jak masz narzeczoną :)

A że tak zapytam GKS to w jakiej lidze gra, że mu się Kluczbork dostał za przeciwnika?

Nie chce mi się czytać wszystkich Waszych postów, ;] ale ja lubię, gdy facet chce zapłacić za mnie. Sama też wyciągam portfel, nie ma problemu- mogę za siebie zapłacić. Czasem bywało, że to ja płaciłam za nas oboje, ale gdyby to się zdarzyło na pierwszej randce, raczej nie byłabym zachwycona. Sama mam braci, zawsze płacą za dziewczyny, z którymi się spotykają.

brumka w pierwszej :) Bylismy i na GKSie i na siatce ) Jastrzebie ale to było wczesniej