Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filigranowa Anusia

Facet który zasłaniając się równouprawnieniem nie płaci za kobiety to frajer

Polecane posty

Gość co to za brudas z tego linku?
:D

Gość hahhhhhahaaa
noxelia sama się zamotałaś z topikami-- idąc twoim tokiem myślenia twój były sam wkleił swoje zdjęcie i założył topik zanim coś napiszesz pomyśl 3x

Gość to blondynka przecież
więc co się dziwicie, że głupie niczym wiejski pachoł?

Gość nie obrazac blondynek
to albinoska

Gość to blondynka przecież
A jak tak to przepraszam. W Tanzanii na takie polują i zjadają :D

Gość Noxelia podaj topiki na śmietn
ik bo sama się ośmieszasz.

Gość gość

Tępe babiszony chciały równouprawnienia,a jak przychodzi co do czego to mają wielki ból d.u.p.y :) Ja nie mam zamiaru płacić za ścierwo zwane polką (bo kobieta tego nie da się nazwać).

Gość gosc
28 minut temu, Gość gość napisał:

Tępe babiszony chciały równouprawnienia,a jak przychodzi co do czego to mają wielki ból d.u.p.y 🙂 Ja nie mam zamiaru płacić za ścierwo zwane polką (bo kobieta tego nie da się nazwać).

Jak nie odróżniasz równouprawnienia od bycia dżentelmenem to czyja to wina c w o k u xd

Gość Onnn

Bycie gentelmenem nie polega na byciu frajerrm.  

Ja płacę za kobiete ale na dzień dobry mówię że jestem szowinista o tradycyjnym podejściem do rroli kobiety. I większość to akceptuje. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Onnn napisał:

Bycie gentelmenem nie polega na byciu frajerrm.  

Ja płacę za kobiete ale na dzień dobry mówię że jestem szowinista o tradycyjnym podejściem do rroli kobiety. I większość to akceptuje. 

Kiedyś gość na pierwszym spotkaniu wyliczył mi jazdą złotówkę za sok i drobnych mi zabrakło a ten czekał z wyciągnięta łapą..  jakie to było kurde żałosne.

Gość Adam

Po pierwsze jest masa kobiet ktore pozwalaja sie traktowac jak najgorsze szmaty bo facet jest bardzo przystojny i zadna tego nie przyzna zeby bylo najsmieszniej To wlasnie te ktore tutaj dra  najglosniej ryje ze facet to sep to gdy same spotykaja takiego modela to z jezykiem do ziemi za nim lataja i jeszcze same chca mu stawiac piwko/lub inne zachcianki bo akurat ksieciowi brakuje a zakochana id.....i ....otka na wszystko sie zgodzi. Za to wdruga strone gdy widza leszcza to tym de..bi..lkom sie wydaje ze kazdy facet to naiwny gentelman ktory bedzie im wszystko kupowal by im sie przypodobac gdy nastpenie taka durna baba potrafi jednoczesnie przy kolacji siedziec z telefonem w rece i czatowac z jakims kolega na dziesiejsza noc 😄 Szczyt hipokryzji i sie dziwia ze faceci nie chca placic za jakies durne sepairy. Same jestescie chamskie wulgarne i prymitywne a oczekujecie by o was kazdy facet zabiegal i sie staral. Bo na szacunek to trzeba sobie zasluzyc a jak jedna z druga sobie bekartow narobi i jest dumna ze to jej najwieksze osiagniecie w zyciu. I tak wyglada obraz wspolczesnych kobiet.

Gość Elo
8 minut temu, Gość Adam napisał:

Po pierwsze jest masa kobiet ktore pozwalaja sie traktowac jak najgorsze szmaty bo facet jest bardzo przystojny i zadna tego nie przyzna zeby bylo najsmieszniej To wlasnie te ktore tutaj dra  najglosniej ryje ze facet to sep to gdy same spotykaja takiego modela to z jezykiem do ziemi za nim lataja i jeszcze same chca mu stawiac piwko/lub inne zachcianki bo akurat ksieciowi brakuje a zakochana id.....i ....otka na wszystko sie zgodzi. Za to wdruga strone gdy widza leszcza to tym de..bi..lkom sie wydaje ze kazdy facet to naiwny gentelman ktory bedzie im wszystko kupowal by im sie przypodobac gdy nastpenie taka durna baba potrafi jednoczesnie przy kolacji siedziec z telefonem w rece i czatowac z jakims kolega na dziesiejsza noc 😄 Szczyt hipokryzji i sie dziwia ze faceci nie chca placic za jakies durne sepairy. Same jestescie chamskie wulgarne i prymitywne a oczekujecie by o was kazdy facet zabiegal i sie staral. Bo na szacunek to trzeba sobie zasluzyc a jak jedna z druga sobie bekartow narobi i jest dumna ze to jej najwieksze osiagniecie w zyciu. I tak wyglada obraz wspolczesnych kobiet.

Jesteś c i o t ą a twój wybór panienek tylko to potwierdza

Gość Gość

Kobieta która zasłania się równouprawnieniem i nie chce sprzątać, gotować i prasowac dla swojego faceta, to frajerka.