Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Podaję cechy które dyskwalifikują dla kobiety, a które przywabiają mężczyzn.

Polecane posty

Gość matacz ,,,..,,,,
takie wymagania mozna miec wchodzac do burdelu , przy wybieraniou sobie kobiety by z kolei uprawiac z nią sex

Gość uuuuaaaa
to ja proponuję niech autor tematu kupi sobie gumową lalkę

Gość matacz ,,,..,,,,
nie nie musi - styknie jak pójdzie do burdelu :) a i tam bedzie niemile widziany , bo co sam reprezentuje sobą ?

czyli mam rozumieć, że jesteś członkiem mensy? Chętnie to sprawdzę, mój mąż tam jest :D:D:D

Gość matacz ,,,..,,,,
ma jacht ? ferrari ? miliony na koncie ? NIE wiec popisac mu tylko zostaje :)

Gość frankness
nigdy nie znajdziesz odpowiedniej kobiety i to nie dlatego ,że masz takie wymagania, tylko jesteś po prostu chamem...

naczytałem wszystkich postów wiec może ktoś wcześniej to zauważył. dla mnie można 168 - 112 to 65 a nie 54 :D

Gość a mnie to własnie podnieca
owłosienie a chłopy kture nazucaja golenie to pedofile meszek na skórze jak na brzoskwini

łe na odwrót mi się cyfry napisały ;] przepraszam mój błąd a co do autora to z takim podejściem zostanie samotnym prawiczkiem do końca życia lub gejem ;D

Gość SDDDDDDDDDD
TO CO AUTOR OPISAL PASUJE MI DO GUMOWEJ LALI. dROGI AUTORZE ZGLOS SIE DO SEXSHOPU I TAM KUP SOBIE TAKA LALUNIE:d

albo ktoś go zamknie w jakimś zakładzie za urojenia :D

Jak już mówiłem, ci co mnie znają wiedzą kim jestem , a reszty nie zamierzam przekonywać powiem tylko że skończyłem najlepszą uczelnię w tym kraju, obracam się w kręgach bankierów, prawników, ludzi sztuki, lekarzy itd pracuję w kancelarii prawnej i jestem prawą ręką prezesa. Ludzie mówią o mnie jako o erudycie. Nie lubię się chwalić ale sami zmusiliście mnie do tego opisu więc już wystarczy tych głupoich uwag bo was znowu ośmieszę

Gość SDDDDDDDDDD
KOTAJL MLECZNY NIE WIESZ?? FACET MUSI WIEDZIEC CO PISZE W KONCU JEGO IQ TO 150:d

powinniśmy współczuć takim ludziom, a nie się z nich śmiać :D

Gość phiiiii
kurcze koleś chyba jest ginekologiem, ogląda taką na samolociku i ok nie ciemnych wystających warg sromowych to się z nią umówię. I ta gładkość skóry bez żadnego owłosienia :P kurcze laska powinna być po chemioterapii. Wtedy nie będzie miała żadnego owłosienia, będzie łysa, bez rzęs, brwi i w ogóle bez żadnych meszków.

Gość SDDDDDDDDDD
AUTORZE KUP SOBIE LALE, BO TO CO OPISALES PASUJE TYLKO DO SZTUCZNEJ LALI:d

Gość bdyejejfhd
a jesli np jestem dziewica, mam 170 i waze 49 kilo..mam blond wlosy ale cofnieta rzuchwe lekko..Zainteresowalbys sie mna...? dodam ,ze mam ladne usta, ladne oczy choc czasem mi sie nie podobaja, ale male piersi?:)

Gość andaluzyjnaaa
buahahhahaahah autor ma doswiadczenie w tych sprawach jak absolwent podstawowki. Pozwol ze Ci wytlumacze jak dziecku: zapewne slyszales o czyms takim jak gust. I podejrzewam ze spotkales sie z sytaucja ze jakas laska podobala sie Tobie ale nie Twojemy koledze itd. Jak sie zakochasz (do tej pory to Cie z pewnoscia nie spotkalo) to dla Ciebie twoja kobieta ma najpiekniejsze oczy, usta nogi, biust i w ogole jest chodzacym idealem, chociaz wg kogos innego bedzie zwykla dziewczyna. I nawet jak bedzie miala meszek (hie hie hie :P) to zaslepiony miloscia nie zauwazysz go albo zmienisz swoj opis wymarzonej kobiety i stwierdzisz ze meszek bardzo Cie podnieca. Ja jestem takim idealem dla tewnego mezczyzny, a calej reszcie sie tylko podobam-,mniej lub bardziej ;)

w błędach natury językowej szczególnie widać Twoją erudycję ;) no ja niestety nie jestem obeznana w Polskich uczelniach, ale z tego co wiem, to za granicą liczy się agh, uj, uw, polibuda krk, warszawska i to chyba wszystko ;)

Gość bdyejejfhd
kazda kobietka ma jakies lekkie wloski, nie dyskwalifikuj ich:D to takie urocze..podoba mi sie to co napisales:)

Gość frankness
pewnie napisze, że skończył prawo na uj

Gość ,.,.,
Nawet niezle prowo, ale troche przesadzone. Za dlugi opis zalet wlasnych, zeby ktos to lyknal. Ale nie jest zle 🖐️

Dartagnan Pokażę Ci że we wszystkich dyskwalifikujących cechach można znaleźć dużo pozytywów. Otóż : 1. Duża łechtaczka - jest wskazana jak jakiś tuman nie potrafi zaspokoić kobiety- przynajmniej trafi bez wpatrywania się "gdzie to u licha jest? 2. Duże wystające wargi sromowe - ( nie sromowate!) tak zwane "motylki" - są pomocne, aby taki tuman jak w punkcie pierwszym w nocy po dotknięciu wiedział, że dotyka cipki a nie kolana 3. Zez rozstajny - jest pomocny dla kobiety, bowiem będąc z takim tumanem jak w punkcie pierwszym i drugim rozgląda się na boki patrząc tumanowi w oczy ( on myśli, że ona patrzy na niego a ona rozgląda się za innym "lepszym modelem" ) 4. Łysienie- nie musi dwóch godzin spędzać w łazience na układaniu włosów- ten czas może poświęcić tumanowi z punktu 1,2 i 3. 5. Piersi zwisające typu jamnik - przynajmniej jak myje podłogę, ma od razu polerkę w gratisie - nie przemęcza się 6. Grube uda z cellulitem - mogą posłużyć jako stolik 7. Owłosienie na górnej wardze- przynajmniej kobieta nie okłamie Cię że nie piła mleka, skoro widać że piła 8. Owłosienie łona- przydatne w zimę, nie przeziębia się 9. Pryszcze wynikające z zaniedbania - tu brak pomysłu 10. Przetłuszczone włosy - jak zabraknie oleju możesz sobie uszczknąć 11. Wieśniacki ubiór - wskazane gdyż masz tą świadomość, że nikt jej Ci nie zabierze sprzed nosa 12. Piskliwy głos- przydatny przy meczach piłki nożnej - robi atmosferę 13. Szczerba w zębach- przydatna gdy trzeba do takiego meczu otworzyć piwo 14. Zęby żółte- przy zdjęciach światło nie odbija się od sztucznej bieli wywołując przy tym efekt sztucznego zdjęcia 15. Paznokcie połamane - widzisz- może sprzątać, myć gary, obierać ziemniaki i nie marudzi, że lakier odpryśnie ale paznokieć się złamie 16. Kostka stopy nieoddzielona od łydki (słoniowa noga) - przynajmniej twardo stąpa po ziemi 17. Nadmiar tłuszczu - odkłada na czarną godzinę, bowiem nigdy nie wiadomo czy przy takim tumanie z punktu 1,2,3 nie będzie musiała użyć zapasów 18. Cofnięta broda - przy robieniu tumanowi dobrze, nie obija brodą o jajca 19. Zajęcza warga - oj taką wargą można duuuuużo 20. Duży nos- dobra w interesach, wywącha pieniądze 21. Krótka szyja- oszczędzasz na biżuterii, koliach itp. 22. Duże stopy i dłonie - nie potyka się, a dużymi rękoma potrafi wiele zdziałać 23. Wystający pępek - w momence wkurzenia przez tumana, kobieta pokazuje taki pępek tumanowi mówiąc :" właśnie takiego masz ptaszka". 24. Meszek na skórze - dotykając wiesz, że nie obmacujesz polcerany tylko kobietę 25. Małe oczy - nie widzą niektórych ekscesów faceta 26. Ciemne wargi sromowe - a przecież faceci marzą o seksie z murzynkami? Taka mała namiastka. 27. Krótkie palce - masz większe prawdopodobieństwo, że przy maglowaniu prania nie wciągnie jej dłoni i nie zmieli na kotleta mielonego JAK WIDZISZ SAM, WE WSZYSTKICH NEGATYWNYCH CECHACH MOŻNA UJRZEĆ POZYTYWY. TYLKO TRZEBA CHCIEĆ. :D