Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox

Znacie internetowe apteki gdzie nie trzeba recept?

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox

Potrzebuje pilnie heviran i condyline ...

Gość ozzzeessz
internetowe nie, ale bazarowe znam...

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
kurcze no jest piatek i znow mam czekac do pn... dzisiaj przepadla mi wyzyta u ginekologa :(

nie ma takich. jak cos jest na recepte to jest, i w stacjonarnej aptece i w internetowej. nie mowiac o tym ze generalnie w Polsce nie wolno sprzedawac drogą internetowa preparatow na recepte. bedziesz musiala poczekac. ewentualnie idz do jakiejs zaprzyjaznionej apteki i popros zeby Ci "pozyczyli" a recepte dostarczysz jak bedziesz miala.

Gość idz do apteki dadza ci leki
rp doniesiesz- przeciez z internetowej tez dopiero w poniedzialek bys miala albo nawet poxniej

Gość idz do apteki dadza ci leki
heviran moze uda ci sie bez rp kupic- leki moze ci tez przepisac rodzinny lekarz

Mi tabletki anty kilka razy dawali bez recepty- obiecałam donieść, wm jednej z dwóch aptek spisywali dane. I oczywiście receptę donosiłam. Raz dostałam na piękne oczy (wyjeżdżałam i wiedziałam że nie doniosę). W ciąży luteinę dostałam bez recepty- po prostu pani powiedziała że jak doniosę to odliczy rabat. (refundowana). Same obce apteki.

Gość oj Historynko
"W ciąży luteinę dostałam bez recepty- po prostu pani powiedziała że jak doniosę to odliczy rabat. (refundowana)" nie rabat tylko refundację :D jest pewna różnica :D