Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ma_tu_rzy_stka

Praca po liceum !?

Polecane posty

Go艣膰 ma_tu_rzy_stka

S艂uchajcie, pisze teraz mature i zastanawiam si臋 co dalej. Mam taki plan 偶eby isc na studia zaoczne i gdzies do pracy, tylko tu si臋 pojawia problem bo czy znajde jak膮艣 bez do艣wiadczenia? No i jakas w miare przyzwoita, nie mowie 偶e mam nie wiadomo jakie wymagania no ale wiadomo. Moi rodzice m贸wi膮 ze mog臋 mie膰 z tym problem i ju偶 sama nie wiem Porad藕cie co艣 !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Znale藕膰 znajdziesz, ja pracowa艂am chodz膮c jeszcze do liceum.. no ale to zale偶y jakie masz te wymagania? Ja pracowa艂am w agencji mody na zlecenia jako hostessa ( co drugi weekend bo liceum zaoczne mia艂am) a na sta艂e na magazynie w hurtowni farmaceutycznej gdzie mimo braku do艣wiadczenia szkolili mnie na fakturzystk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariamagdalenaa
A gdzie mieszkasz? Og贸lnie w wi臋kszych miastach jest pro艣ciej, ale wydaje mi si臋 偶e jest du偶o ofert pracy nawet dla ludzi bez do艣wiadczenia, student贸w itd. Chocia偶by w galeriach handlowych albo np. telesprzeda偶y. Ta druga opcja jest lepsza bo zawsze zdobywasz jakie艣 do艣wiadczenie kt贸re si臋 potem mo偶e przyda膰, to te偶 zale偶y od charakteru pracy i firmy. Bo np. moja kole偶anka kt贸ra pracuje w Eniro ma tam sporo obowi膮zk贸w takich biurowych, wypelnia r贸偶ne dokumenty, ofery, rozmawia z klientami, takie do艣膰 rozwijaj膮ce zaj臋cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 looskowska
A ja uwa偶am ze na pewno tez pomocne moze okaza膰 sie to ze p贸jdziemy do takiej szko艂y jak Cosinus i dzieki temu zdob臋dziemy do艣wiadczenie i po prostu potem 艂atwiej bedzie nam o prace.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faktycznie, mozna isc do pracy ale obok tego mozna te偶 wybra膰 szko艂e policealna. To moim zdaniem dobre rozwiazanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma sie co stresowac, tylko moza zacz膮c sie zastanawia膰 czy taka szko艂a jak Cosinus w tym momencie nie bedzie dla Ciebie w艂asnie najlepszym rozwiazaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba w艂asnie zawsze jest jakies wyj艣cie, zw艂aszcza jesli nie dostaniemy sie do wybranej przez nas szko艂y- pozostaj膮 policealne chociazby takie jak w艂asnie Cosinus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda, tutaj ciekawych kierunk贸w nie brakuje Kazda z nas znajdzie co艣 dla siebie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co do takiego kierunku to ja rozpocz臋艂am w艂asnie 3 semestr kosmetyki w Cosinusie w Bia艂ymstoku. I uwa偶am ze dzi臋ki temu kierunkowi w sumie bedzie mi 艂atwiej znalezc prace w zawodzie kt贸ry ju偶 sobie dawno wymarzy艂am.

Udost臋pnij ten post