Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

a więc rano zrobiłam test wyszedł negatywnie a teraz juz 2 raz bylam w lazience i p[rzy oddawaniu moczu czuje bol w srodku podbrzusze-macica w tych okolicach i widze krew...nie wiem co sie ze mna dzieje.co to moze byc czy to objawy wszesnej ciazy czy poronienie...?(test zrobilam chyba za szybko nawet nie tydz. po a do okresu mi daleeeko bo dzisiaj dopiero 11 dzien po miesiaczce.POMOCY...!!! Taka wiadomosc wlasnie dostalam od przyjaciolki i ona ne ma swojegho konta wiec chcialabym wiedziec co wy na to jezeli tak moge zapytac martwie sie to i prosimy o rady....

Gość nie to nie jest normalne
11 dni temu miała okres i myśli ze to poronienie? Gdyby nawet pomijąc okres była w ciaży to test byłby już pozytywny. Raczej to jakies zaburzenie cyklu.

Gość iedawno bylaś w 7-8 MIESIĄCU??
kilka dni temu twierdziłaś, że rodzisz za miesiąc, czy dwa i chcesz rodzić przez cc bo boisz się naturalnego porodu... czegoś tu nie rozumiem... intrygantka cafe?? :D:D:D

pytanie - to 11 dzień cyklu (od początku okresu) czy 11 dzień od zakończenia krwawienia? jeśli to 11 dzień cyklu to najprawdopodobniej owulacja. jeśli 11 dzień po skończeniu krwawienia to możliwe że jest to plamienie implantacyjne (zdarzające sie przy zagnieżdżaniu zarodka), lub plamienie śródcykliczne, także zdarzające sie dość często, albo po prostu przyspieszona miesiączka. 6 dni po zbliżeniu żaden test pozytywnie nie wyjdzie!

z tego co czytalam plamienie srodcyklinczne dotyczy kobiet zazywajace np tabsy antykoncepcyjne itp. lecz mnie to nie dotyczybo jestem mloda kobieta i nie korzystam jeszce z tego.co do tego 2 plamienia i twojego pyt to jestto 11 dni od skonczenia sie @.Wiec za wszesnie na nastepna miesiaczke gdy ona przychodzi okolo 24-28dnia dodam ze to @ nieregularna.Wlasnie dorbze wiedziec ze w okolicach 6 dni test nie ukaze ciazy badz niee.chcialabym cos wiecej wiedziec gdyz teraz np bylam oddac mocz i czulam tylko bol a krwawienia brak...nie wiem co jest grane.wiec moze ktos cos wioecej doda...

Gość ale ale ale ale ale ale ale
za wcześnie na następną miesiączke ale za wczesnie na to by odbyła sie owulacja i zagnieżdzienie a takie byc musi jesli jest poronienie, wiesz co to jest poronienie? więc bardziej wyglada to na jakiś problem hormonalny ale nic zwiazanego z ciążą, by była ciąża musi odbyć sie owulacja i zagnieżdzic, nawet jesli była owulacja w ciągu tych 11 dni to jeszcze musi być od 7 do 12 dni na zagnieżdzenie wiec jak sama widzisz to niemożliwe, a testy wykazują 6 dniowa ciąże, czyli nie 6 dni po odbytym zblizeniu a 6 dni po zagnieżdzeniu, tylko tekst wykazuje 6 dniową ciążę jest chwytem reklamowym, musiałabym być już conajmniej w 23 dniu cyklu by MOZE coś tam pokazało

nie ma zadnych problemow hormonalnych,nie pije ostatnio alkoholu bo nie czuje takiej checi choc wczesniej zawsze na male co nieco mozna bylo sobie pozwolic,dym papierosow wczesniej nie przeszkadzal a teaz odruch wymiotny gdy czuc tylko ten zapach,obolale i nabrzmiale piersi,a stosunki odbywaly sie rowniez wczesniej nawet gdy zostal zakonczony okres itp.

i to co odczuwasz świadczy o zaburzeniach hormonalnych, bo test jesli współzyłaś w lutym juz wyszedłby POZYTYWNY nie rozumiesz tego? wkrecasz sobie nie to co trzeba, widać ze młoda jestes, a dlaczego kobiety w ciązy mają zachcianki czy młdosci? bo szaleją hormony ale ty w ciązy nie jesteś wiec masz zaburzenia hormonalne skoro odczuwasz takie objawy już rozumiesz? niemozliwe by w 12 tyg ciązy test ciązowy nie wyszdłby pozytywnie a juz byś była w 12 tyg jesli współzyłas w lutym wiec moze idz do ginekologa i niech n radzi co jest nie tak bo ciąża to to nie jest

jak dla mnie masz owulacje stąd krew , w ciąhu całego mojego zycia zdarzyły mi sie tylko 2 owulacje z krwawieniem ale zdarzyły sie i nie jets to nic nienaturalnego, w czasie owulacji kobieta ma napiete piersi i ja akurat miałam mdłosci, potem mi mijało i dopiero przed okresem miałam i zadna to filozofia, uroić mozna sobie wszystko jak sie pierdół w internecie naczyta

nuuu wszystko super gdybym tylko wiedziala skad Ci sie wzial ten 12tydz.ciazy i mies.luty [:a ze ty tak mialas to nie znaczy ze inne tez tak maja.

Gość 1234567890z
ale namieszane, sorry, ale nic z tego nie kumam. Kiedy ta miesiaczka, kiedy sex, 11 dni od zakonczenia miesiaczki - to ile trwa krwawienie? ktory to dzien cyklu? kiedy byl robiony ten test ciazowy? dzis? po 6 dniach od stosunku, ale ktory to dzien cyklu. Ja nie rozumiem nic z tego co piszesz. Po 1 - ktory dzis jest dzien cyklu Po 2 - ostatni amiesiaczka byla normalna? Po 3 - kiedy byl robiony ten negatywny test?

Gość acadalfoooooooooooo
Angelina Ty sama o sobie piszesz? Może sama coś kombinowalaś???

Gość sama o sobie pisze
zabawiala sie teraz mysli o konsekwencjach

do 123456789z miesiaczka byla 12 dni temu tzn 12dni temu zakonczylo sie krwawienie tore trwalo kolo5 dni,gdy zakonczyla sie miesiaczka znowu byl sex i zblizenie niejednokrotne,nie obliczam sobie cyklu bo okres jest bardzo nieregularny(zazwyczaj jednak wystepuje co 24-28dni),1 test robiony wczoraj czyli 11 dni po skonczeniu krwawienia ale duuuzo razy po @ wspolzylismy wiec dokladnie nie wiadomo kiedy plemniki moglyby sie dostaca test byl zrobiony 6 dni od osttniego stosunku,dodam ze rano byl robiony test a po poludniu pojawil sie bol i pare kropli jasnorozowego-czerwonego plamienia wystraszylam sie ze to moze byc wczesnoporonne cus.