Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jisdvhjsijfvwi

nie zaznaczylem odpowiedzi na maturze ponnocy

Polecane posty

Gość jisdvhjsijfvwi

jestem idiota, nie zaznaczylem odpowiedzi na karcie odpowiedzi, tylko przy pytaniach..co mam zrobic/. jest szansa ze mi przepisza odpowiedzi do karty? cke nie odbiera..pomocy..prosze nie komentujcie tego, tylko postarajcie sie jakos mi pomoc bede wdzieczny

Gość jisdvhjsijfvwi
ale jest mozliwe zeby oni przepisali na karte wlasnie? :(:(:( cala karta wynikowa jest pusta i to na 2 maturach zrobilem... nie na jednej..;/

Gość afdsfdgfhgh
Jeżeli trafisz na kogoś fajnego to może ci przepisać, ale jeśli ktoś będzie zasadniczy to zapomnij.

Gość nie to nie jest normalne
moim zdaniem wątpliwe aby ktoś przepisywał twoje odpowiedzi z arkusza z pytaniami. Po to jest arkusz odpowiedzi.

Gość katiaaa23
kurde nie chce Cie dolowac,ale takie cos sprawdza komputer..watpie by ktosa raczyl to przepisac..tym zajmuja sie informatycy,ale badzmy nadzieji ze sie zlituja..

Gość taka_jedna_tam_ja
niestety nei przepiszą bo nie mogą nawet gdyby chcieli .Twój błąd trzeba było uważnie przeczytać i instrukcję i słuchac tego co mówią nauczyciele matura z doopy za rok poprawisz

Gość jisdvhjsijfvwi
przed chwila zadzwonilem do oke i opani powiedziala, ze prosza egzaminatorow, aby przepisywali jesli nie sa zaznaczone, ale nie moga im kazac.. miejmy nadzieje ze trafi na moja prace jakis mily egzaminator

Gość ewaaaaaa
teoretycznie osoby sprawdzajace nie mogą nic majstrowac w arkuszach, przeciez rownie dobrze pracownik mogłby sam zaznaczyc prawidłowe odpowiedzi na karcie wiec takie praktyki sa raczej ustawowo zabronione przez cke Ale pewnie jest jakas szansa ze trafisz na sprawdzajacego ktory ma dobry dzien i ci przepisze ale ci ludzie mają tyle roboty i generalnie po sprawdzeniu setnej matury mają w dupie losy poszczegolnej osoby

Gość idź w pisssdu
Przecież komisja zawsze sprawdza, czy wszystko pozaznaczałeś. Jak coś, to powinni Ci przepisać odpowiedzi, spokojnie. :) Żadna szkoła nie chce przecież chlubić się uczniem, który zdał maturę z angielskiego na 0% :) Już raz tak było, poprzenosili odpowiedzi, chłopak normalnie zdał maturę, ale potem był gwiazdą szkoły, wszyscy nauczyciele sobie z niego żartowali, gdy wspominali absolwentów lub maturę. :D Komisja też ludzie.

jeśli to nie jest prowo.. to jak to kurwa możliwe, że ich nie zaznaczyłeś? :D:D sorry, ale nie mogę pojąć :D przecież podczas kodowania pracy wpisujesz na karcie odpowiedzi swój pesel, a na jej odwrocie kod :P

Gość nooooo.
Żadna szkoła nie chce przecież chlubić się uczniem, który zdał maturę z angielskiego na 0% Tylko że te nowe matury nie są sprawdzane w "swoich" szkołach, wysyła się je w Polskę.

a co z komisją? nie sprawdzała czy masz dobrze zakodowaną pracę? :P

Żadna szkoła nie chce przecież chlubić się uczniem, który zdał maturę z angielskiego na 0% Tylko że te nowe matury nie są sprawdzane w "swoich" szkołach, wysyła się je w Polskę. No dobrze, ale mowa o komisji pilnującej właściwego przebiegu matury w danej szkole.

Gość cvdscdscdsf
wg mnie nie zdasz........ niestety z autopsji wiem, ze nie patrza zupelnie na arkusze maturalne-poza pyt.otwartymi, a jedynie na karty odpowiedzi...przykro mi... probuj jakies odwolania do oke w razie czego pisac, ale to raczej nic nie da:O

Gość nooooo.
Ale nie odniosłam się do komisji pilnującej przebiegu matury w danej szkole...

Gość Olka1992
Wiem, że na 100% egzaminator ma obowiązek przenieść odpowiedzi na kartę jeżeli jest to matura z matematyki. Z innymi przedmiotami też ta pewnie jest, także spokojnie.

O czym wy kurwa gadacie :D " egzaminator ma obowiązek przenieść odpowiedzi na kartę jeżeli jest to matura z matematyki. " ochujałaś dziewczyno :D karta odpowiedzi to dokument zdającego i nikt inny poza nim nie może w nim grzebać, ludzie :o

Ja rozumiem, że matura to stres, ale przecież NON STOP powtarzają, żeby pamiętać o zaznaczeniu na karcie odpowiedzi :D Przynajmniej u mnie w szkole. Nawet w gimnazjum przed egzaminem nam to wbijali ciągle do głowy. Módl się o kogoś z sercem, bo większe szanse masz na oblanie.

Nauczyciel opowiadał nam o sytuacji, gdzie dziewucha jak ty zrobiła. Niestety, nikt ci tego nie przepisze :o To twoje i twoje. Nic nie mogą tam dopisać :o Ale wracając do dziewuchy - pojechała do Poznania, czy gdzie jest tam ich siedziba, i jakoś to załatwiła.

Gość i właśnie dlatego
że nikt nie ma prawa grzebać w tej karcie oprócz maturzysty przed maturą nauczyciele dokładnie objaśniają co i jak trzeba robić.

oj tam oj tam, jedną napiszesz w sierpniu drugą za rok wielkie mi halo nie uważasz, że po coś te karty odpowiedzi są? niestety komputer nie sprawdzi Ci zakreślonych odpowiedzi przy pytaniach, może za jakieś 10, 20 lat ale nie teraz ;)

Gość ggggghhhhh
prowo i to kiepskie, nauczyciele podchodzą i sprawdzaja z przodu nalepke i pesel i z tyłu, mysieli zauważyć a tutaj prowo ehhh :D

Gość Bulararall
A co jeśli komputer nie odczyta odpowiedzi? Jeśli ich nie 'będzie widział'? A będą poprawne zaznaczone? Co wówczas?

Gość Matura2012matematyka
Jestem w tej samej sytuacji - nie przeniosłam odpowiedzi na karte - zabrakło mi czasu, kazali oddawać prace a ja z wrażenia zapomniałam o tym. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie?

Gość Ane123
Ja mam ten sam problem, nie przenioslam odpowiedzi na karte odpowiedzi. Czy komisja przeniesie mi je na karte? Byl ktos kiedys w tej sytuacji? Poinformowac CKE o zaistnialej sytuacji? Czy to tylko zalezy od egzaminatora?

Gość mammamia907
ggggghhhhh nie wiem jak w innych szkołach ale u mnie pesel i nalepki sprawdzali na początku. Jak się skończyło to pracę trzeba było pozostawić na brzegu ławki i wyjść. Więc czemu prowo? Zdarza się.

Gość *Reniferek*
powinni przepisać

Gość Maturzysta12
hmmm ja tez mam ten problem tyle ze u mnie nic nie mowili o zaznaczaniu...... logiczne jest ze trzeba zaznaczyc ale z wrazenia.... zapytam jutro dyrektorke i to wyjasnie, nie chce pisac poprawkowej w sierpniu. Widze ze nie jestem w takiej samej sytuacji co inni, widocznie takie rzeczy sie zdarzaja...