Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jisdvhjsijfvwi

nie zaznaczylem odpowiedzi na maturze ponnocy

Polecane posty

Gość lukas11124
napiszcie jak sobie poradziliscie z tym problemem............................................................ mnie nagle olsnilo ze tez nie zaznaczylem odpowiedzi...wstyd. :(((((((

Gość Maturzysta12
:( dyrektorka mowila, ze ona ani szkola nie jest w stanie NIC zrobic.... tylko tyle, ze trzeba liczyc, ze egzaminator bedzie o tyle przychylny i przepisze odpowiedzi na karte odpowiedzi.... jesli nie spojrzy na arkusz z zadaniami i uzna karte odpowiedzi na 0 % to wiadomo, że się nie zda... w moim przypadku mam 11 pkt z otwartych, czyli fail exam... :/

Gość Ane123
Dzisiaj rozmawialam z dyrektorka i moja była wychowawczynia i stwierdzily ze egzaminator to przepisze, najwazniejsze jest ze zaznaczylo sie te odp. pod zadaniami. Licze na przychylnego egzaminatora, ale kazdy mi mowi ze nie mam czym sie martwic :) Pozdrawiam

Gość Maturzysta12
Ane? Tez rozmawialem z dyrektorka i wychowawczynia i tylko rozlozyly rece .... a mi wszyscy wspolczuja...

Gość Ane123
Jak ci tego egzaminator nie przeniesie to jeszcze mozna sie odwołać od wyniku egzaminu. Jak mi nie uznaja bede se odwolywac po pierwsze nauczycielka kiedy odbierala moja prace nie sprawdzila ostatniej strony z peselem i czy dobrze pokodowalam po drugie NIKT na sali nie poinformowal ze trzeba zakodowac odpowiedzi (kazdy to z piszacych potweirdzil a ja ze stresu zapomnialam o karcie) slyszlalam ze egzaminator ma obowiazek przeniesc odpowiedzi na karte odpowiedzi jesli sa zaznaczone. Wiec jak co pamietaj zeby sie odwolac do 7 dni od otrzymania wynikow.

Gość Ane123
PS. moja wychowawczyni tez sprawdza matury i mowila ze duzo razy sie jej zdarzylo ze miala prace w ktorej ktos zapomnial zakodowac i zaliczala. A tak w ogole z maty odpowiedzi sprawdzaja ludzie nie komputer wiec caly arkusz ogladna a nie tylko karte odp.

Gość jezu/
jak można nie zaznaczyć odpowiedzi :o

Gość Maturzysta12
Faktycznie... nie mówili o kodowaniu (u mnie tez moga to potwierdzic w sumie, bo nawet nie dala czasu przed rozpoczęciem egzaminu na przeczytanie, a bo arkusze, a bo wszyscy do lazienki, a to rekwiracja telefonow, itd...), a w stresie to wiadomo, że logika czasem idzie w ''krzaki'', jak zabierala moją prace to nie sprawdzala ostatniej strony z kodowaniem tam gdzie PESEL. Dzięki, będę pamiętać. :) Okaze sie 29-go czerwca. Bede 3mać kciuki, za Cieie tez ;]

Gość Maturzysta12
no tak, tylko jak wiadomo koduje sie po to, ażeby komputer sprawdil zadania zamkniete, tak jest chyba zawsze...

Gość Ane123
Pozostaje nam liczyc na przychylnych egzaminatorow, bo pierwsze to oni biora to do reki a nie komputer ;) Pozdrawiam

Debilne prowokacje. Może jeszcze jak nie byłaś pewna odp to egzaminator zaznaczy Ci prawidłową bo jest przychylny. Członek komisji odbierając prace sprawdza ZAWSZE czy wszystko co ma być jest wypełnione. I tyle.

Gość najlepsza odpowiedz
Jak dobrze rozwiazales zadania otwarte to chyba uzbierasz t 30%? A jesli nie uzbierasz to bedziesz mial najwyzej sierpien i rok w plecy ze studiami. Rok to jest nic/

Gość Maturzysta12
moze i uzbieram, choc wątpię. NIE ZAWSZE ... To czemu mi nie sprawdzili? Zwrócili by mi chociaz uwagę.

Nie wiem gdzie Ty zdawałeś tą maturę, nauczycielom zależy na dobrych wynikach uczniów z jego szkoły. I nawet jakby nie mieli OBOWIĄZKU (BTW, skoro Was nie poinformowali a był przy tym członek z zewnątrz nie wiem czy to nie jest jakieś naruszenie) informowania o kodowaniu itp to z dobrej woli to zrobią. I tak samo zerkają czy wypełniłeś rubryczki na pesel i kartę. O ile to prawda...

Gość Maturzysta12
odpowiedź z OKE na mail: Proszę napisać prośbę do OKE aby wykonała za Pana to czego nie zrobił.Pozdrawiam.Sekretariat

Gość Maturzysta12
Co masz na myśli?

Gość Maturzysta12
Tarot? gdybym wiedzial jakie bede miec peoblmy w zyciu to chyba bym sie zalamal... :|

Gość Ane123
"Debilne prowokacje"?... heh tylko ze naprawde nie sprawdzali niektorzy ostatniej karty. a to ich obowiązek. Maturzysto12 otrzymalam informacje, że egzaminator ma obowiązek przepisać odpowiedzi pod warunkiem ze nie zacząles tego robić. Jeśli tego nie zrobi, może poniesc kare tak jest w regulaminie.

Gość Maturzysta12
Kontaktowałem się z panią z sekretariatu z OKE i juz wiem jak sie sprawy maja. Wytlumaczyla mi po prostu ze musze napisac wniosek (moge wyslac jej na email i ona go wydrukuje i dołączy).

Gość Maturzysta12
Czytam tu i tam i sie nie zetknąłem z takim czyms' ze to jego obowiazek zeby sprawdzic ;[

Gość 67par
u nas kiedyś była taka sytuacja i nauczyciele chyba przesieli te odpowiedzi jak to zobaczyli.więc raczej nie ma co się martwić.

Gość Maturzysta12
taa nie ma co sie martwic skoro siatka z arkuszami jest zaklejona i nie mozna nic wiecej zrobic.

nie straszcie chlopaka !! ja na matematyce nie przenioslam ani jednej !! odpowiedzi i mi przepisali.. poszlam do wice dyrektorki ktora powiedziala mi ze przepadlo ( mamy dwie wice) ale druga (milsza) zadzwonila pozneij do mnie i powiedziala ze ugadala sie z tym oke ze mi przepisza, wziela tylko ode mnie pesel i przepisali mi i zdalam !! dzwon do szkoly !

denerwuje mnie to ze niektorzy pisza ze to prowokacja bo nauczyciele zawsze sprawdzaja czy praca jest zakodowana u mnie na innym maturach owszem sprawdzali, nawet na tej maturze z matmy tez wszystkim prawie sprawdzili ale ze ja oddawalam pod koniec to juz zajeli sie czyms innym i niestety zapomnieli, mialam takiego pecha i z tego co pamietam to tez nie przypominali o kodowaniu - bo przeciez to jest oczywiste ja ze stresu chyba zapomnialam bo juz kazali oddawac to oddalam i nawet bylam ostatnia osoba ktora wkladala wszystkie prace do tego worka i podpisywalam sie jako swiadek ale UWAGA: powiedzieli mi ze jesli choc jedna odp jest zakodowana to nie moga nic zrobic.. musi byc pusty arkusz tak jak ja mialam

Gość Maturzysta12
Nie pamietam, zebym cos pisal na karcie odpowiedzi, wpisalem tam tylko na poczatku PESEL i nakleilem naklejke i wiecej tam nie zagladalem.

Gość matmaaaaaaa
Ja mam ten sam problem. Nie zakodowałam odpowiedzi na arkuszu z matmy.. ;(( trochę mnie to martwi, bo nie chcę pisać poprawki.. Ale pocieszają mnie wasze komentarze. Moja karta odpowiedzi jest zupełnie pusta. Jutro jadę do szkoły porozmawiać z nauczycielkami. Może coś poradzą. Ale z tego co piszecie należy jakieś pismo napisać do OKE, tak?

Gość Jest takie coś...
Ej, a jak to wyglądało na maturze z polskiego? Tam była karta odpowiedzi, nie? Mieliśmy w niej coś pisać? Bo ja nawet na nią nie popatrzyłam. Tylko na początku przykleiłam naklejkę i wpisałam pesel. To wszystko? Czy mam się martwić?

Gość matmaaaaaaa
Nawet mnie nie strasz.. też na nią nie patrzyłam..