Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatka22

Polka z Arabem, Jakieś doświadczenia?

Polecane posty

"Cała astrologia, kalendarz i medycyna stoi na bazie arabów, matematyka... nikt o tym nie mówi..." To akurat przyszło z Indii.

Gość thrthyjuy
"Cała astrologia, kalendarz i medycyna stoi na bazie arabów, matematyka... nikt o tym nie mówi..." Skoro są tacy debest, to dlaczego zamiast stworzyć potężne społeczeństwo u siebie, spierdalają na potęgę do ciemniackiej Europy, gdzie popierdalają na zmywaku, albo siedzą na socjalu i pukają kurwiące się Polki. Tymczasem w ich krajach syf i kiła. Może kiedyś, dawno temu coś tam wnieśli do kultury światowej, ale to było dawno i nieprawda. Teraz potrafią tylko krzyczeć allach akbar, wysadzić coś w powietrze, zastrzelić kogoś, albo uciąć komuś głowę.

Weź darker coś poczytaj zanim się wypowiesz... wszystko co wymieniłam ma korzenie na półwyspie arabskim... A wy macie wyobrażenie araba pokazywane w rozmowach w toku czy wiadomościach... gdzie się tylko mordują i zabijają! Ja poznałam tych ludzi i dla mnie są tacy sami jak inni. Jest grupa ludzi nie wyedukowanych i tępych, ale są też ludzie po najsławniejszych uniwersytetach europejskich i amerykańskich...

"coś poczytaj zanim się wypowiesz... wszystko co wymieniłam ma korzenie na półwyspie arabskim... " Ciekawe ile jeszcze czasu będą odcinać od tego kupony. My będziemy latali w kosmos a jaki tam Ahmed na półwyspie arabskim będzie sobie studiował koran i słuchał imama jak prać po mordzie żonę aby nie było widać. "ale są też ludzie po najsławniejszych uniwersytetach europejskich i amerykańskich... " I to z właśnie tymi jesteście :D Śmiem wątpić. Ja już kiedyś to pisałem ale przypomnę; kobiety są jak sroki i pociąga je wszystko co inne. Mieć pretensje, że panna woli jakiegoś Abdula niż jakiegoś tam Wojtka to jak mieć żal o chiński produkt, ze jest do niczego.

mam tylko jedno pytanie, czy znasz jakiegoś Araba? Mój facet z Palestyny robi właśnie doktorat w Kanadzie z kognitywistyki i neurologii, a Tunezyjczyk studiuje chemię polimerów w Zurychu... więc proszę Ci nie opowiadaj mi że puszczam się z pierwszym lepszym który na mnie spojrzał...

"Mój facet z Palestyny robi właśnie doktorat w Kanadzie z kognitywistyki i neurologii, a Tunezyjczyk studiuje chemię polimerów w Zurychu" Cool story, girl... "więc proszę Ci nie opowiadaj mi że puszczam się z pierwszym lepszym który na mnie spojrzał" Gdzie niby to stwierdziłem? Proszę wyłączać hormony a włączyć mózg gdy ze mną piszesz.

Tym co o nich napisałaś to raczej chwalisz się kogo zaliczyłaś.

Ja ich nie zaliczyłam, byliśmy w krótkich związkach dlatego że Hadi wyjechał do Kanady na początku grudnia a Elijah ma zamiar wrócić do Tunezji na stałe za jakiś miesiąc, poza tym trochę nie pasowała mi ich wizja naszego związku... a historia jest prawdziwa Ponawiam pytanie, czy znasz jakiegoś araba osobiście?

Nie, nie znam żadnego araba osobiście. Na tym forum panuje jakaś dziwna maniera: Jesteś prawiczkiem to się nie wypowiadaj o niczym co dotyczy dziewczyn, nie znasz araba to się nie wypowiadaj o innych kulturach; tak jakby od wetknięcia kutasa w jakąś lafiryndę przybywało rozumu a znajomość z arabem skutkowałaby wielkim olśnieniem.

Heh ja się nie wypowiadam o rzeczach o których nie mam pojęcia... i każdemu to samo polecam... To to samo kiedy ludzie którzy w swoim życiu nie schudli 5kg wypowiadają się jak to łatwo jest schudnąć... Kardiolodzy wypowiadają się o gaszeniu pożaru a masażyści na temat hodowli strusia...

"Heh ja się nie wypowiadam o rzeczach o których nie mam pojęcia... i każdemu to samo polecam." O fizyce kwantowej jeszcze nic nie napisałem.

Ty o mnie też nic nie wiesz ale pouczasz.

ja ci daję dobrą radę, a nie pouczam... ja nie wypowiadam się o Mongołach, bo żadnego nie znam więc nie komentuję. A co was obchodzi z kim się Polki zadają, nie macie swojego życia? Ja nie wiem co kogo obchodzi, czy jestem z arabem, japończykiem, niemcem czy kosmitą...

akurat tak się składa że mam 2 niemieckich wielbicieli... więc nie trafiłeś podszywie...

Gość ginger212
ta, chyba niemeccy to oni sa tylko z paszportu a na imie im Abdullah i Sarif:P

hmm pascal i nicholas... nie wiem na ile są to arabskie imiona

Gość uyuyvuyu
wchodze do fryzjera, siadam, gosc sie pyta skad jestem mowie tepemu pakistanowi ze z polski i zeby zapierdalal bo mi sie spieszy, a on z polski?i moei tak "Polish girls are so easy", powiedzialem mu ze mu spuszcze wpierdol i sie przestraszyl dupek jebany muzulmanski kutas,

Gość ginger212
ginger ciebie to jeblo na calego od kiedy pascal i nicholas sa arabski imionami pustaku? Pascal pochodzi z pozno romanskiego a Nicholas to Milkolaj i tez z laciny sie wywodzi pierdolona analfabetko

no wmawiasz mi że moi niemcy mają arabskie paszporty... więc podałam ci ich imiona żeby udowodnić że nie są...

Gość nefretetetetetetetetetechujki
Ja ich nie zaliczyłam, byliśmy w krótkich związkach dlatego że Hadi wyjechał do Kanady na początku grudnia a Elijah ma zamiar wrócić do Tunezji na stałe za jakiś miesiąc, poza tym trochę nie pasowała mi ich wizja naszego związku... a historia jest prawdziwa Ponawiam pytanie, czy znasz jakiegoś araba osobiście? ta bo znalazl dupe nowa kanada i te sprawy ci ludzie szukaja punktu zaczepienia i nauka jest jedynym pretekstem wyjazdu tak samo jak chinczycy moa opuscic kraj ja znam mase arabow i zaden sie niczym nie roznil mam sasiadow arabow , znajomych ( raz na miesiac spotkanie na ulicy ) , chodzilam do szkoly z arabami ktorzy nie mogli ukonczyc poziomu podstawoweo w 3 lata gdzie rumuni , polacy czy inne nacje konczyly w ciau 3-6 miesiecy a wieszdlaczego bo biora socjal ! ja mam ich ciezko w dupie ale niech sie dostosuja do kraju w ktorym mieli zamiar sie osiedlic juz dawno hust nie 3eba nosic u nich w kraju a tutaj sie afiszuja. Nie znam araba ktory by nie zdradzal swojej zony i kochanki , idac ulica slyszetylko habibanie w moja strone , osciu idzie ze swoja sekutnica i patrzy na mnie jakie to jest ponizenie dla kobiet ale jak masz takie ambicje byc z arabskim " wieskiem" to droga wolna ale potem napluj sobie prosto w twarz - oni mowili !!!!!!

Gość wiktoras 840
naprawde znacie polki z arabami? ja w UK na razie 2 z kilkuset, ale to razi.tak z 1 % moze jest z nimi. kazda, ktora sie pusci z arabem, chlopa juz w Polsce nie znajdzie. teraz ich beda deportowac, bo ludzie nienawidza muzelmanow. w Londynie w zmachch zgodnych z Koranem zginely tez Polki! a te Polki co sa z arabami sa brzydkie, tak 90%. i grube. nie wiem jak jest w niemczech? duzo takich polek?. ja mieszkam w Bristolu. tu 2 jak na razie. pzdr dla Polakow i Polek normalnych.

Gość ginger212
Wow, to juz jeden Niemiec ci nie wystarczy tylko dwoch, nie masz zadnej moralnosci dziewczyno z Polski Z dedykacja dla Twoich ukochanych Niemcow zeby obudzili sie juz po prostu zanim bedzie za pozno http://youtu.be/_Q-6H4xOUrs

Ja byłam z nimi krótko bo nie odpowiadała mi ich wizja związku... Hadi wyjechał na doktorat do Kanady, z resztą ma tam rodzinę... ja mam studia tu i nie zamierzałam ich przerwać. A Elijah wraca do Tunezji, a tam to już na pewno mieszkać nie zamierzam z całą jego rodzinką... dlatego też rozstaliśmy się...

"A co was obchodzi z kim się Polki zadają, nie macie swojego życia?" Mnie nie obchodzi.

ale ja z żadnym na poważnie się nie spotykam... nic nie poradzę że za mną latają...

Gość Arafatka22
jestem jebana polska kurwa tralala, jestem jebana polska kurwa tralala

Gość paki2
jestem zona pakistanczyka. spodziewamy sie malenstwa. facet jest rewelacyjny. gotuje, sprzata, pierze. a do tego ma boska rodzinke. nie sa zbyt religijni a do tego pol swiata zwiedzili wiec cos tam w zyciu widzieli. fajn te chlopy z pakistanu, nepalu czy indii. a moze zwyczajnie ja na fajnych trafialam? nie ma znaczenia skad jest, wazne zeby szanowal. tyle ;) nie wiem po co to wszystko napisalam, ale tyle tu nieraz widzialam zlosliwosci i nienawisci do tych ludzi ze tak mi troche przykro.