Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzył mnie dzisiaj dzieciak

wkurzył mnie dzieciak w szkole z ADHD......

Polecane posty

nie wiem jacy są nauczyciele gdzieś tam , ale moja młodsza siostra uczy w podstawówce na wsi angielskiego i z obserwacji widzę ile ona trudu wkłada w to nauczanie , sama jej czasem mówie żeby trochę zwolniła przed każda lekcją wymysla jak urozmaicić nauczanie żeby zainteresować dzieci które szybko sie nudzą organizuje konkursy , zabawy językowe , nawet dzieci same doceniły że ma dobry kontakt z nimi i chwaliły ją rodzice współpracują , przychodzą jeżeli cos jest nie tak , próbują wspólnie rozwiązywać problemy wychowawcze siostra szybko reaguje na złe zachowanie wzgledem innych dzieci , nie czeka aż sprawa przyschnie powiadamia rodziców itd wiem to z tad że często dykutuje ze mną , radzi się czy dobrze postąpiła moim zdaniem , zawsze człowiek obok widzi barzdiej obiektywnie ja ze swojej strony uczulam ją na sorawę dzieci nie śmiałych , mających problemy w domu , czy dzieci którym inni próbuja dokuczać żeby nie lekceważyła bo póżniej rzutuje to na psychike dziecka na całe żecie , zreszta to temat rzeka , ile ludzi tyle punktów widzenia :)