Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melazkrakowa

słabsza kreska na teście ciązowym - czy doszło do poronienia?

Polecane posty

Gość melazkrakowa

Witam, wczoraj zrobiłam test ciazowy na 2 dni przed spodziewana miesiączka. Wyszedł pozytywny (kreska nie była zbyt blada ale też nie bardzo widoczna). Dziś rano powtórzyłam test..znowu pozytywny ( kreseczka mniej widoczna od poprzedniej ale jednak widoczna). Dodam, ze byłam już w ciąży i poroniłam. Tak samo jak w poprzedniej ciąży nie bolą mnie piersi tylko ten brzuch.. Najbardziej niepokoi mnie, ze tydzien temu zaczełam krwawic..ale tylko przez chwile. Moze spowodowane jest to tym, ze wczesniej kochałam sie z mężem a kiedys miałam nadżerkre. W poniedziałek zrobie Bete. Tak bardzo chciałabym powiedziec o tym mężowi ale boje sie, ze jednak nic z tego nie wyjdzie...

Jeżeli są dwie kreski, to jest ciąża. Krwawienie, które miałaś tydzień temu mogło być plamieniem implantacyjnym, gdyby to było poronienie, to testy miałabyś teraz negatywne

Gość melazkrakowa
Czy jednak plamienie impalntacyjne nie wystepuje wczesniej? Boje się tylko, zehormony ciążowe, które powodują czułaość testu ciazowego sa jeszcze we mnie i dlatego test sie pomylił.. Czy któras tak miała?

Gość melazkrakowa
A i Hally serdecznie gratuluję! Pierwsze dziecko?