Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i załamana!!!!

Matura- jestem załamana, pomocy! :(((

Polecane posty

Gość matórzysta3469
odpowie mi ktos?>

Gość megiiia
Hej, ja dziś miałam ustny z polaka, zdałam na 7 pkt , miałam prezentacje multimedialna bomiałam 2 obrazy i piosenkę. No i na początku sobie wchodze a tam laptop i rzutnik miały być przygotowane a tam nic nie włączone wiec pierw musiałam powłączać, potem uruchomić rzutnik , zupełnie nie wiedziałam jak, myslałam że będzie uruchomiony :/ Wlaczam prezentacje a tam dzwiek nie działa ;/ Jak byk mialam napisane w planie "utwór muzyczny " to mogli sprawdzic czy bedzie działał dzwiek a nikt sie nie pofatygował, wiec ja z tego stresu jak zaczełam mowic zaciełam sie pare razy, pare razy zapomniałam co miałam mowic, troche ominełam z tego wszystkiego... Prezentacje pokazalam, omowilam, w komisii siedziala jedba spoko babeczka a duga typowa taka cieta suka no i ta rowna poprosila kogos z zewnatrz czy potrafil by wlaczyc dzwiek, kolega jakims sposobem wlaczyl a tamta wredna mowila " oj dobra tam juz nie wlaczajcie tego " ;/ Potem zadala mi ta rowna ( byla przewodniczaca) pare latwych pytan typu " dlaczego wybralas taki temat prezentacji, albo " dlaczego ludzie w sredniowieczuinteresowali sie smiercia ( mialam motyw smierci w literaturze sztuce i muzyce) no i odpowiedzialam ladnie i sie uratowalam :P Ciesze sie ze zdalam bo stres mnie zjadl a prezentacje umialam dobrze .. powodzenia zycze reszcie zdajacych! Mnie zostal juz tylko ang ustny ;)

Gość matturzystkaaaaaaaa
na 7 punktow? to chyba raczej slabo.. mysle, ze malo kto zdaje na max, ale jak sie kazdy oglasza to wszedzie, ze jego prezentacje sa na max ilosc punktow pewnie sciemy co? ale na wszystkie pyt odpowiedzialas i 7 punktow tylko?

Gość megiiia
Ktos tam pyta czy patrzy komisja na plan, pewnie ze patrzy! tak to skad by mieli wiedziec o czym mowisz? Plan jest po to aby komisja zapoznala sie z tym co bedziesz mowic, zeby wiedziala jakie pytania ma ci potem zadac!!! Literatura przedmiotu nie jest jakas tak bardzo wazna ale ja sie odnosilam do niej, mialam w niej definicje ze "slownika jezyka polskiego " słowa "smierc"

Gość matórzysta3469
odpowie mi ktos??????????????????

Gość matturzystkaaaaaaaa
przeciez juz Ci odpowiedzili;/

Gość a prawda jest taka
matórzysta3469 wg mnie to właśnie Ty jesteś spoko i jeśli Twoi egzaminatorzy to też ludzie na poziomie, nie masz się czego obawiać

Gość matturzystkaaaaaaaa
megiia a to w soboty tez sa matury ustne?

Gość megiiia
tak,odpowiedzialam na 7 pkt, pytania mialam bardzo latwe, ale biorac pod uwage fakt ze utwor muzyczny puscilam juz po calej prezentacji , omawialam go "na sucho' i to ze na prawde wiele razy zacinałam sie, i wiele pominelam, to ja sie ciesze ze mam 7 pkt. Umialam prezentacje bardzo dobrze, tamat znam bardzo dobrze, ale stres przez te problemy z komputerem zrobil swoje i nie moglam sie juz tak dobrze skupic. No nicl, slabo, nie slabo, mam z glowy, dobrze ze trafilam na jedna spoko babeczke, bo jak by mi sie takie 2 suki trafily to dowalily by mi takie pytania ze mogla bym nie umiec odpowiedziec, tamta pewnie miala ochote ale nie byla przewodniczaca to duzo zrobic nie mogla:) i dobrze

Gość megiiia
No jak widac są, koszmar jakis, mialam 5 matur pod rzad, sroda -polski, czwartek-matma,piatek0 ang podst ang rozszerzony, sob- polski ustny... wrocilam do domu i polozylam sie spac bo juz nie mialam sily kompletnie na nic, tyle stresu :)

Gość matórzysta3469
dzieki za odp ale co odpowiedziec komicji kiedy zdaa mi pytanie ktora pomoc naukowa mi najbardziej się przydała????????

Gość matturzystkaaaaaaaa
a przedwodniczaca jest ktos ze szkoly czy z zewnatrz? pewnie ta milsza to byla ta ze szkoly?:)

Gość a prawda jest taka
matórzysta3469 możesz powołac się nastronę internetową jako na źródło inspiracji, a znakomita większość to Twoja interpretacja , własne wnioski, przemyślenia. Tu można dużo dywagować, mogę się tylko domyślać, że Twoja praca może być przedstawiona jako rozprawa o... czy na temat... nie znam treści i nie mogę się szerzej rozwinąć w odpowiedzi