Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edzia25

chorobliwa zazdrość w związku

Polecane posty

Gość Edzia25

Czym jest dla was chorobliwa zazdrosc? Moj były chłopak zarzucał mi ze jestem chorobliwie zazdrosna bo: - czasami pytałam kim jest dziewczyna ktora rozmawia np przez telefon i czy jest ładna - bo jak wychodzil na impreze beze mnie to pol zartem pol serio mowilam "zadnych dziewczyn" - bo bylam zla ze nie powiedzial mi ze idzie kolezance klasc panele mimo ze wiedzial od tygodnia ze idzie do niej (dowiedzialam sie dzien wczesniej gdy chcialam sie z nim spotkac) - bo wolalabym by nie spotykal sie z jedna dziewczyna, poniewaz kiedys na wyjezdzie (beze mnie oczywiscie) spal z nia w jednym pokoju po jednej z libacji alkoholowych, bo ona niby nie miala z kim spac czy waszym zdaniem bylam chorobliwie zazdrosna?

Gość hahachach
moim zdaniem absolutnie nie.

Gość smerfetka19
ja ci powiem tylko tyle!! zostaw dupka w spokoju ;/ jezeli on ci takie numery odwala a pozniej uwaza ze jestes "zazdrosna" to sorry. ja tez tak miałam, zakonczylam ten zwiazek bo po jakims czasie oklamywal mnie jak tylko mogl a ja wyszlam na dobre poniewaz znalazlam odpowiedniego faceta ktory po za mna swiata nie widzi i nie robi nic bez mojej zgody :)