Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAS________

Dla kobiet liczy się duży penis, KASA,wygląd...Charakter faceta nie ma znaczenia

Polecane posty

"My też chcemy udanego życia intymnego, nie tylko wy" ja nie mam zycia intymnego :o Ales Klar - bo uwierze

Charakter ma znaczenie. W innym wypadku nie dałoby się racjonalnie wyjaśnić czemu spotykam się z bezrobotnym brzydalem, który jest obdarzony skromnie przez naturę ;p Za to jest wykształcony, ma ładne oczy i jest świetny w łóżku ;p

No wiesz co BLE BLE, jakiegoś chama i prostaka z deficytem intelektualnym bym raczej nie chciała, choćby miał tyle forsy co sam Faraon.

wielki pen ma znaczenie, gdyż takim 1,5 metrowym można machać ukochanej z okna już z daleka :classic_cool:

Noxelia z tego co mi wiadomo to dla ciebie ponad wszystko się liczy facet z kasą :D a co do tematu to kompletna bzdura

Noxelia za parę lat mam nadziej że poprzestawia się tobie w głowie

"Z kasą i charakterem, ot co. Biedak to tylko problemy. A z małym nie ma przyjemności. Wybór jest prosty" wnioskuję, że dotąd miałaś nieprzyjemność z biednymi z małym penem i swoją teorię opierasz na empirii? :classic_cool:

"wielki pen ma znaczenie, gdyż takim 1,5 metrowym można machać ukochanej z okna już z daleka " hahaha - zakrztusiłam się :D

Gość IMO13811
Bladowłosamerz - idź się utop, albo wracaj do swojego chłopaka-wampira kretynko.

"hahaha - zakrztusiłam się" aż się boję zapytać CZYM :D

Idiotyzm. Gdyby tak było to pewnie połowa facetów by nie miała kobiety

to do konca nie jest idiotyzm bo jak ktos ma mikropenisa to rzeczywiscie kasa wyglad i charakter nie maja znaczenia

Poza penisem można użyć języka i paluszków. A nawet wibratora jak trzeba. Liczy się pomysłowość

Dobrze ze Bog stworzyl orgazm bo ludzie zaruchali by sie na smierc buehaha

Gość laulenka
nie oszukujcie się, na pierwszym miejscu jest WYGLĄD, bo to on weryfikuje, czy zwrócimy na tę drugą osobę w ogóle uwagę...choć oczywiście są wyjątki. i każdy, można powiedzieć, ma inny gust. ja nie mam jakichś wygórowanych wymagań co do urody, ważne, żeby jego twarz mnie nie odrzucała (miał w sobie coś pociągającego, np. uśmiech), był wyższy ode mnie i w miarę dbał o siebie : ) dalej liczy się już charakter, wspólne zainteresowania, wzajemne zrozumienie, itd. wszystko, co pomoże zbudować związek, no chyba, że chodzi tylko o seks - wtedy tylko pierwsze kryterium się liczy pewnie albo i nawet żadne w przypadku wielu facetó:) co do kasy to oczywiście też jest ważna, bo świadczy o zaradności mężczyzny i tym, ze będzie mógł utrzymać potencjalną rodzinę:) 🖐️

Gość hahahakjdhankxqm
Biedny zakompleksiony autor tematu, bez kasy, bez ładnej buźki, z małym penisem, bez wzięcia u lasek. ^^

kobieta jak jest mądra to zaakceptuje siebie taką jaka jest i nie będzie spoglądała na krytyczną opinie mężczyzn

nie piszę udawać .... napisałam zaakceptować " pokochać siebie "

"A te 1-2 cm to co to zmieni? Bez sensu jechać do jakiejś Rosji i się kroić." weź przestań, jak panna ma wiadro to nawet wielkim dildo jej nie zaspokoisz :P znacie to? Młode małżeństwo wyjeżdża na wczasy, ale dają sobie ultimatum - zdradzają się po 2 razy. Minął tydzień i wracają. Żona się pyta: - I co, zdradziłeś mnie? - Tak, 2 razy. Raz z blondynką, raz z brunetką. A Ty mnie zdradziłaś? - pyta mąż. - Tak, raz z jednostką wojskową a raz armią marynarską.

Gość krejzi madafaka
Nie wiem, czy na temat, ale cycki są w sumie jednakowo (bez) użyteczne niezależnie od faktu, czy wiszą do pępka, czy ich prawie wcale nie ma. Natomiast męski sprzęt musi: a) działać; b) pasować. Ot i cała różnica. Wymiona to wymiona. Małe, duże - wszystko jedno.