Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _N_N_N_N__N

Nie smuci Was to ,że jesteście PRZECIĘTNI ? Szarzy,pospolici ???

Polecane posty

Gość _N_N_N_N__N

Bo ja sie czuje z tą myslą fatalnie. Nie smuci was to ? Bycie szarym przeciętnym Polakiem ? Tak naprawdę nikim ? Numerkiem Pesel w ewidencji ,takim jakich są miliony? Nie wyrozniamy sie urodą , bogactwem , wiedzą ,władzą ?

Gość głupoty piszesz, ja nie
myśle o takich rzeczach. cieszę się, że mam pracę, mieszkam z facetem i zaniedługo jedziemy na wycieczke :)

Gość zaniedługo??
co to jest zaniedługo??Analfabetyzm czy down?

Gość nie stresuj sie już tak
:)

Gość _N_N_N_N__N
jak widac niewiele wam do szczescia potrzeba :O

Gość zaniedługo??
kupe sobie strzele z rana, potem jeszcze na spacerze i pod koniec dnia, kupe sobie strzele ja :classic_cool:

a Tobie czego brakuje?urody, pieniędzy, wiedzy czy władzy?

Gość _N_N_N_N__N
wszystkiego po trochu. Wam ch7yba wystarcza przeciętna egzystencja na przeciętnym poziomie? Ja marzę o zyciu jak z bajki.

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. odpowiadając na pytanie - nie smuci mnie to bo tak się nie czuję :) pozdrawiam.

Mnie to nie boli, bo już jest nieźle, a będzie jeszcze lepiej. Trzeba umieć wykorzystać to co się ma w 100%

A ja Cie rozumie autorko. Tez bym chciala cos w tym zyciu zrobic... Urody nie potrzebuje , pieniedzy tez nie, ale to cos przydaloby sie. Ksiazke napisac, cos odkryc, zagrac w jakims dobrym filmie, czyms sie zasluzyc... No ,ale ! Jeszcze mam czas, moze mi sie uda!!!!!! :)))))))) .

Gość a ja czuje sie
inna, odmienna, dziwniejsza. Z zastanowieniem patrze na tlumy bawiace sie na jarmarkach, imprezy sciagajace cale rodziny. I mysle: czy oni sie naprawde dobrze bawia? a moze udaja? i cholernie im zazdroszcze tak banalnego podejscia do zycia. ja sama bardzo chcialabym cieszyc sie bylejakoscia a nie umiem. lubie rzeczy ladne, ludzi kulturalnych, i wymagam wymagam wymagam od siebie coraz to wiecej. bo dzien dzisiejszy choc troche cieszy to niewystarczajaco. Wiesz, geniuszy tez nie rozumieja. Pytanie czy byc szarakiem czy geniuszem skoro i tu i tu mozesz nie umiec sie dostosowac. Dalej: do czego? Do poziomu tlumu z koncertu Dody czy myslenia Krystyny Kofty badz estetyki Krysi Jandy? Gdzie szukac ludzi ciekawych ale nie zarozumialych czy snobow... Pytan masa, odpowiedzi brak :(

Gość polak potrafi
nie smuci

Gość ohjjk
autorko pogódź sie z tym jak jest i ciesz sie tym co masz bo w przeciwnym wypadku cale zycie bedziesz nieszczęsliwa..przykre to