Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonapetitkaaaa

Faceci na portalach randkowych - dlaczego nie piszecie tylko oglądacie ???

Polecane posty

Gość gość
Stary wątek, ale odświeżymy:). Otóż zgadzam się z autorką, ale uzupełnię go o parę informacji, które zaprzeczą wszystkim dotychczasowym stawianym tu teoriom. Moja sytuacja na randkach i dodam, że dość często się tak zdarza. Dostaję powiadomienie, że 'ktoś dodał mnie do ulubionych' 'komuś się spodobałam' Na Sympatii to 2 różne rubryczki. Facet mnie pooglądał i dodał do ulubionych, albo kliknął, że się spodobałam. Sprawdzam pocztę - nic nie napisał. No dobra, może nieśmiały. Więc piszę ja! I co??? I nic!!! Facet nie odpisuje!!!

Gość gość
Może tylko się masturbował?

Gość gość
Zjechal na recznym i mu przeszlo;)

Gość gość
moze pojechał z zona na urlop i nie miał czasu

Gość gość
Też mnie to zastanawia, puszcza oczko dodaje do ulubionych itp. Ale nie odpisuje na wiadomości- nie pojmuję tylko po co "zaczepia" skoro nie ma zamiaru nawiązywać znajomości.

Gość gość
bo widocznie nie jesteś atrakcyjna

Gość gość
Nie pisze, bo : - jednak ostatecznie mi się nie spodobała - brak opisu, opis skopiowany od kogoś innego, choć to zazwyczaj nie jest problemem. Problem jest wtedy, gdy to opis odstręcza. - jedno zdjęcie, zrobione na tle kibla tudzież lodówki. - Generalnie może i bym chciał, ale jak widzę jedno czy dwie foty, zero opisu, żadnego punktu zaczepienia to nie zawsze mam wenę. A na zwykle przywitanie to Wy często nie odpisujecie. Nawet, jeżeli ma to formę czatu. - Po iluś tam próbach człowiekowi się nie chce.

Gość kasiula_240
Jeszcze lepsze jest jak facet napisze wymienimy po 2-3 wiadomości i on przestaje pisać :P. Nie rozumiem tego.Przecież można pogadać i to do niczego nie zobowiązuje.