Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noga mnie b.boli

Probowalam zmienic swoje zycie. Nie udalo mi sie,nikogo nie poznalam...

Polecane posty

Gość noga mnie b.boli

probuje od wakacji, wyszlam do ludzi,zapisalam sie na kurs portugalskiego, w listopadzie zalozylam konta na 4 roznych portalach w tym randkowych, i nic...niby gadalam ze spora liczba ludzi ale boje sie realnego spotkania i kolejnego odrzucenia. W realu nikogo nie poznalam,te kursy to bujda,kazdy tam przychodzi sie uczyc, a jesli juz to zajety. Wybieram samotnosc :) mam dosc :P

"y gadalam ze spora liczba ludzi ale boje sie realnego spotkania" No to niby jak to ma działać? Trzeba się spotkać i tyle. Tak samo w tzw. realu. Jak się nie korzysta z okazji to można sobie chodzić i na 100 kursów a to nic nie da.

Gość Tylko proponuję
Zajrzyj do mnie na gg - 35711404. Porozmawiajmy :)

Gość podszywacz offermy 23
haha :D wierzylas ze na kursach poznasz kogos? Takie rady pisza debilki z kafe i ciemnota ktora probuje pomoc gownianymi radami. Wyjdz do ludzi...ta kurva jakbysmy siedziedzi w piwnicy z myszami cale zycie :D portale randkowe to smiech na sali :D zabawa dla fajnych, jesli w realu nikogo sie nie poznalo, to pozna na mixerze albo sympatii, haha wyluzuj kobito , jak kogos poznasz to ok , jesli nie? To dupa :D bedziesz siedziala na kafe