Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugodystansowa

Czy pozwalacie facetowi na seks analny?

Polecane posty

Gość a o co chodzi z tą cipką
dlaczego ktoś uważa, że cipka to pochwa?

badziew nie denerwuj się tak bo ci żyłka w odbycie pęknie [cool ]

Mojemu,też się zachciało,nie powiem .nie miałam na to ochoty,no ale za te wszystkie minetki chciałam się odwdzięczyć, małżonek tak się podniecił,na szczęście( dla mojego tyłka)że nic z tego nie wyszło.Ledwo dotknął penisem tyłka to już miał wytrysk.Do dzisiaj się z niego śmieje. A wytrysk miał ,ze na kolanach poczułam.Nie wiem,czy taki rodzaj seksu bardziej podnieca??Bo powiem szczerze,że aż mnie zadziwiło ile płynu można wyciagąć,na obu nogach czułam i przescieradło do prania:))) Jak się "tradycyjnie" kochamy,to ledwie parę kropel,do buzi to mu lepiej wychodzi ale to nie jest to co było na tyłek, A czy mierzyła któraś objętość wytrysku???

Na prośbę małżonka zrobilismy podejście,nie byłam tym zachwycona ale trzeba się było odwdzięczyc za minetki.Była gra wstępna i jak tylko dotknął penisem moich pośladków to już miał wytrysk.Nie raz się kochaliśmy ale takiego wytrysku nie doświadczyłam,myślalam,że sie zesikał.W tradycyjny sposób to ledwie pare kropel,do buzi troche więcej ale to co było to aż niesamowite. Mierzyłyście kiedys objętość wytrysku??

Gość malagartyka
leilas, a moze serio sie zeszczal?

Gość ZawszeCiekawaaa
Malagarytka nie wiem czy wiesz ale mężczyzna jest tak skonstruowany że nawet podczas niektórym nawet podczas w wzwodu ciężko sie wysikac. Nie możliwym jest żeby mężczyzna zsikał sie podczas wytrysku bo nie pozwala mu na to budowa ciała. Jest to fizycznie nie możliwe no chyba że ma jakieś poważniejsze problemy z drogami moczowymi. Leilas stopień podniecenia nie ma żadnego znaczenia w ilości nasienia.. Może ty to bardziej odczułas? A może twój partner dłuższy czas nie mial wytrysku? Pamiętaj że jak facet dłużej nie ma wytrysku to nasienia może być więcej. Po za tym ilość spermy zawsze jest różna.

Gość gość
Ja jestem z moim 20 lat i nie moge sie na to zdecydowac?Mam dużo obaw?i wiele pytań?czy to boli?czy trzeba sie jakoś specjalnie przygotowywać?czy lepiej być szczupłym czy mieć coś więcej tu i tam,bo właściwie tam troszkę mi spadło z wagi?generalnie czy lepiej mieć chude czy grube dupsko?Z góry dziękuję za wyrozumiałość co do mojego pytania i za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie zaznaczam że bardzo zależy mi na szczerych odpowiedziach...

Gość gość
Ja sama chciałam spróbować po kilku latach związku. Tradycyjny seks był ok, ale chciałam czegoś więcej, tym bardziej że jak bylam bardzo podniecona to robiłam się mokra i luźna i wcale go w sobie nie czułam. Sam anal naprawdę ok. Ważne żeby było na spokojnie z nawilżaczem i kobieta musi byc podniecona. U nas zawsze zaczynamy od tradydyjnego seksu lub minety. Kiedy czujemy że już czas to zmieniamy dziurkę. Dla mnie duża przyjemnosć i dla niego rownież. Co ważne mój facet mzoe tam dochodzić bez strachu o ciążę :)