Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugodystansowa

Czy pozwalacie facetowi na seks analny?

Polecane posty

Gość jkqwdhqghd
ANAL JEST DLA TEPYCH IDIOTEK I TEPYCH IDIOTOW. Ci idioci mogąbyc wykształceni,ale jednak IDIOCI

Gość gimbus z rosji
hyhy jak widać tolerancja tez nie jest dla wszystkich... niektórym widać marzy się kontrola nad tym jak inni się zabawiają w sypialni :D to jest dopiero chore :D

Gość weeeee
rozumiem, że facet chce żebyś wsadziła dildo w pupę?

a mi anal sie podoba, kręci mnie taki seks bardzo. niestety mojego faceta nie, on sie brzydzi analem...

No i wracamy do początku :D Kamila1984, to może facet jest jest nie warty Ciebie, i powinnaś się rozejrzeć za takim któremu będzie zależało na wszystkich Twoich potrzebach ?? haha :D jakby co to pisz xd Ktoś tu twierdził że "dupa jest od srania..." No a cipka od sikania ! :D

Ja pozwalam, doznania sa cudowne:) Tylko do anala trzeba sie odpowiednio przygotowac.

ja próbowałam i było całkiem całkiem :p

Gość 47edyta
Ja zawsze dla sexu analnego mowilam NIE ale dalam sie namowic i to wcale nie bylo przyjemne dla faceta na pewno bd to tak samo usiasc na klopie i probowac wydysic z d**y wiecie co i nie dac rady

Bo wczesniej trzeba zastosowac zatyczke analna i pochodzic w niej kilka godzin zeby sie dupka rozciagnela, a juz przy samym stosunku zastosowac duza ilosc lubrykantu, wtedy gladko wchodzi

Gość +/?!
biedna!

Po co oceniać innych? Seks tradycyjny, analny też, ma sprawiać przyjemność OBOJGU i albo to robi, albo nie.

Gość +/?!
lepiej byc zapłodniona

Gość +/?!
moja biedna ! tak cie skrzywdził prawda?

no nie wiem mi tam anal sprawia przyjemnosc, kiedys nawet uprawialam z kobieta

Gość +/?!
kurcze przez zboka nie moge ci pomóc musisz isc do proctologa

Gość +/?!
kochanie ja jestem od innej dziurki

Gość +/?!
ta dziurka jest za bardzo skomplikowana

Gość +/?!
no nie gniewaj sie na mnie ze nie uczyłem się o tej dziucre

ktos tam wyżej napisał,że skoro d..a jest do srania,to cipka do sikania...otóż informuję,że nad wejściem do pochwy jest jeszcze jedna mała dziurka i to ona służy do sikania :D

Gość +/?!
z tamtej dziurki to wylatuje i ciekłe i stałe a z tej co ja umiem to tylko ciekłe od czasu do czasu tylko stałe ale żywe

Gość ulkania
tak jak żadnej przyjemności kobiecie nie dałoby zwykłe, bez przygotowań i doświadczeń wepchnięcie kutasa w cipkę tak bez odpowiedniego przygotowania i wprawy nie będzie przyjemności z anala. Ale jak odpowiednio przygotować, rozluźnić i rozgrzać to może być całkiem milutko. Podstawa to bez pośpiechu (nie kilka minut, nie kilka godzin ale jak trzeba to kilka dni lub tygodni przygotowania), duuuużo lubrykantu i zadbanie o czystość. Na czystość dobra jest lewatywa, troche przestarzała ale skuteczna. No i znalezienie sposobu żeby było zero wstydu. Na to niezawodnym, nieco kontrowersyjnym ale akceptowalnym sposobem jest alkohol - stosowany z umiarem. Zatyczka analna wymieniona przez kogoś powyżej też jest niezłym sposobem na przygotowanie i oswojenie z analną penetracją.

Gość lajkonikbbbbbbbbbb
jezeli jedna strona chce a druga nie to nie powinni byc razem, to jest tak jak z niedopasowaniem pod wzgledem czestosci, ja sie ozenilem z laska ktora ciagle nie ma ochoty albo czegos nie chce tragedia nie polecam.

ja sobie nie wyobrazam, zebym miala mojemu panu nie udostepnic tej drugiej dziurki

Gość ulkania
a ja sobie nie wyobrażam, żebym miała w seksie robić coś co mi sprawia przykrość. Jak facet znajdzie sposób żeby seks analny był przyjemnością również dla kobiety to czemu nie ? mój znalazł

anal jest spoko, ale fakt, trzeba być dobrze do niego przygotowanym przede wszystkim psychicznie.

Gość Do czasu
Jak załapie jedna z drugą hemoroida, to będziecie wiedziały do czego służy dupa !