Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajjjtkkka

CZY Z MATURA Z NIEMIECKIEGO ZDANA NA JAKIES 80-90% MOZNA ISC NA FILOLOGIE GERMAN

Polecane posty

Gość rajjjtkkka

germańska?

zalezy gdzie, ja 5 lat temu miałam zdaną na 95 % i się nie dostałam bo przyjęli tylko 25 osób,a większośc miała pełne 100% nie chce się straszyć trzeba mieć nadzieje, ja składałam na UŚ

Nie patrz na ile zdana została matura, bo to zawsze trochę szczęścia, tylko oceń się sam(a) na ile język umiesz. A te 80-90 % to chyba na roszczeszonej?

Gość rajjjtkkka
nie na rozszerzonej, bo za pozno chciałam zmeinic deklaracje i czas upłynął. Podstawe zdaje, ale umiem go bardzo dobrze, po prostu miałam problemy i przegapiłam czas zmainy deklaracji.

Gość rajjjtkkka
wiem,że wiekszosc osób wybiera jezyk angielski na maturze, wiec filologia germanska nie bedzie zbyt oblegana..

Gość klociaciocia
podstawowa na 90%? no to fajnie,ale jak nie zdajesz w ogole rozszerzonej to z dzienna germanistyka sie pozegnaj.

Gość rajjjtkkka
e tam, wydaje mi sie,że sie dostanę:) nie chce isc do duuzego miasta;) wiem,że kiedys ten kierunek był bardziej oblegany niz teraz:) bede dobrej mysli:) akurat tam gdzie ide, nie powinno byc tłumu:)

Gość ale zwaz na too
klociaciocia---- ja studiuje dziennie germanistyke, mam stypendium, jestem na 2 roku, a zdawałam podstawowa:) autorko złóż papiery bo masz duze szanse:)