Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam kochane. Mam do Was sprawę . Otóż moje cykle są różne . Biorąc pod uwagę cały rok to mój najkrótszy cykl trwał 28dni a najdłuższy natomiast 38 dni . Dziś jest 41 dzień cyklu i miesiączki brak . Dodam , że z narzeczonym nie stosujemy antykoncepcji - staramy się o dziecko . Pozdrawiam serdecznie. Życzę powodzenia starającym się i gratuluję tym które zaciążyły :)

no raczej! ja się dziwię, że 3 dni temu nie robiłaś testu! :D biegnij do apteki i daj znać jaki wynik!

zrób test :) jeżeli tym razem się nie udało, to wybierz się do lekarza po leki na wyregulowanie cyklu.

Nie robiłam , bo cały czas myślę że znów zmienił mi się cykl i okres jednak przyjdzie. Staramy się już dość długo i ciężko mi uwierzyć w to , że tym razem mogło się udać :(

To jutro kupię test . Mam tylko nadzieję , że to ciąża :( A nie jakaś choroba lub cykl się wydłuża . Dam znać co wyszło . Test zrobię w środę z samego rana. Trzymajcie kciuki za dwie krechy.

też tak miałam, zwłaszcza że w miesiącu, w którym zaszłam w ciążę, miałam pełno stresów i trudnych sytuacji zawodowych. a tu cyk - i mam termin porody na przyszły tydzień :) ja myślę, że lepiej sprawdzić i planować spokojnie co dalej, jak radzi Hally, niż czekać i się denerwować, może całkiem niepotrzebnie :D

oo to gratuluje. I życzę spokojnego rozwiązania :) No to będę testować w środę . Buziaki i pozdrowienia .

Gość thaisse80
Mi sie raz tak zdarzylo, ze okresu nie mialam prawie dwa miesiace a ciazy niet. Gin mi przepisal progresteron na wywolanie okresu a potem polecil brac wit B6 z magnezem na regulacje cyklu. Przy nieregularnych cyklach mialam problem zajsc w ciaze, staralismy sie jakies 4 lata.

dzięki! :) czekam co wyszło u ciebie :)