Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona89>snk

Czy byl ktos w maju na Fuerteventura?

Polecane posty

Gość ona89>snk

Czy byl ktos w maju na Fuerteventura? jaka jest pogoda? da sie opalic? nie wiem co ze soba zabrac bo nie wiem jakiej pogody sie spodziewac

Gość ona89>snk
pomocy

Gość Fazikm
My bylismy w tamtym roku w maju, dokladnie wylot mielismy 16 maja w powrot 30 maja. Jezeli chodzi o pogode to byla przesliczna. Zero deszczu mielismy tylko dwa dni zachmurzenia ( te dni wykorzystalismy na zwiedzanie ) a pozostale dni spedzalismy na bajokowych plazach. Jezeli chcesz w maju wybrac sie na wakacje na fuerteventure to smialo. Jedyna przeszkoda byl wieczorny sliny wiatr ale to tez bylo do wytrzymania. Polecam fueteventure bo naprawde warto, wrazenia sa nie zapomniane i zostana w pamieci na dlugo.

Gość Fazikm
Temperatura byla w granicach od 26-28 stopni, wieczory natomiast byly chlodniejsze wiec polecam zabrac jakas bluze i spodnie dresowe na wieczory. Polecam i jeszcze raz polecam

Gość pytanieB
Ja tez zaputuje o temperature i pogode w maju, patrze na prognozy i pokazują 19 stopni ???!

Gość PogodaF
Czy ktoś wrocił z Fuerty???Podajcie info o pogodzie w prognozie pokazuja 19 stopni?????

Gość Aligatorra
Jadę na Fuertę w maju w tym roku :) Spodziewam się gorąca, upałów i boskiej opalenizny, bo wyczytałam że w maju jest tam pięknie :) Pytanie poboczne - czy był ktoś może w hotelu Costa Caleta? Wybrałam ten hotel z katalogu Rainbow Tours bo wydawał mi się najfajniejszy no i wszędzie blisko :) Jeśli ktoś ma doświadczenia z tym kurortem bardzo proszę niech się podzieli. Czuję że będzie bosssko :)