Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNO MI

JESTEM TAKA BRZYDKA

Polecane posty

Gość SMUTNO MI

ze nie moge na siebie patrzec i mam dola,juz trzeci dzien nie bylam w pracy bo nie mam sily sie malowac a potrzebuje na to trzy godziny zeby jakos wygladac i kolezanki z pracy szoku nie dostaly.nie mam meza nigdy bym sie nie pokazala przed nim bez make up,zazdroszcze kobietom ich wygladu nie mowie o super gwiazdach ale o zwyklej malinowskiej lub kowalskiej,gdybym miala pieniadze od razu poszlabym pod noze wymodelowac twarz ale to kosztuje ogromne pieniadze,jestem zalamana dlaczego jedne maja wszystko a ja nawet nie mam normalnej twarzy.Dusze bym diablu sprzedala by raz wygladac jak kobieta.Ogladalam w tv program jak zostac labedziem,kobiety mojego pokroju po operacjach plastycznych, boze jakie kobietki z nich zrobili .A ja siedze i placze

Gość SMUTNO MI
to nie jest smieszne mam takiego dola ze zycie mi zbrzydlo

nie załamuj się pewnie nie jest tak źle jak opisujesz

Większość kobiet widzi w sobie nędze i rozpacz, a rzeczywistość jest odmienna. Moim zdaniem każda kobieta ma w sobie coś pięknego - i ty na pewno także to posiadasz!

Gość SMUTNO MI
jest gorzej jak zle ,szeroki nos zadnego podbrudka prawie zadnych brwi i dziennie ten makijaz ,juz nie moge nie potrafie

Gość ANAL i ZATORr.
to twój kuzyn powiesił się na klamce ?

Gość rowereek
Ile masz latek?

Gość SMUTNO MI
i to siedzenie przed lustrem trzy godziny rano to jest gehenna,dzien w dzien

Gość SMUTNO MI
mozecie sie smiac to mi juz jest obojetne,tylko lzy leca mi jak grochy

Gość cccalistaaa
Kochana nie łam się, bo nie ma kobiet brzydkich - są tylko zaniedbane. Myślę, że na początek to starczy. Po co Ci tona tapety? To ona rujnuje Twoją cerę, zatyka pory i sprawia, że się pogrubia, wychodzą pryszcze - ty je wyciskasz i powstają blizny. Co do zabiegów to rzeczywiście porządne frakcjonowanie laserowe jest drogie u dr Krzysztofa Łukszy jakieś 2500 zł, ale warunek, że skończysz z toną tapety. Na inne problemy też są dobre rady. Tak jak napisali moi poprzendicy uwydatnij to co piękne strojem i zakryj tym samym. Pozdrawiam

ale nikt sie tu nie smieje... tylko odpowiedxz ile masz lagt i co wchodzi w termin malowanie sie

Gość SMUTNO MI
to jest prawie jak tapetowanie,jakos ta szminka koryguje to co brzydkie w zasadzie cala twarz,ale jak zmyje ta tapete to sama nie potrafie w lustro patrzec masakra

a ja ci nie wierze, 3 godziny to potrzeba na charakteryzacje, a nie make up co ty tak niby malujesz tyle czasu? ;) i mysle, ze mocno przesaadzasz i wcale nie jestes brzydka ;) a co do brwi to odpowiednia henna zalatwi sprawe ;)

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
3 godz?

Gość SMUTNO MI
mam 35 lat to nie pryszcze to uklad mojej twarzy,moglabym frankenschteina zagrac bez charakteryzacji

i uwierz mi, ja mam bardzo problemowa skore, wiec to nie jest tak, ze sie smieje z kazdym dniem, ile masz teraz lat? ;)

Gość SMUTNO MI
ja wiem ze to co pisze moze jest smieszne ale to prawda,od trzech dni mam takiego dola nie mam juz sily dzien w dzien to samo.tak chcialabym sie obudzic isc do lazienki umyc sie lekki makijaz i gotowe,a ja sie zastanawiam od czego zaczac ehhhhh

Gość SMUTNO MI
jaka jest moja twarz?niskie czolo zadnych brwi, szeroki nos zero podbrudka i okragle poliki.po co ja sie urodzilam

Gość rowereek
Napisz do mnie na gg 34467 328

Gość aaaahahahahahaaaaaaaaaaaa
ptaśku, mogę Cię cytować? :D

Gość smutno mi
tak jut jest ze najedzony nie zrozumie glodnego,wiem ze to nie choroba ale dlaczego czuje sie jak tredowata?

Gość brzydka człowieka
Ja też jestem brzydka i w ogóle nie mam powodzenia. Bardzo często słyszałam jakim jestem pasztetem czy to w szkole czy w domu. Właściwie do dziś słyszę różne inwektywy, ale przyzwyczaiłam się. Takie życie. Jedni urodę mają, inni nie.

Gość smutno mi
tak kochana tylko w twoim wypadku mozna dietke zrobic to tylko sila woli,a ja mam sobie twarz nozem pociac i na nowo zlozyc?