Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNO MI

JESTEM TAKA BRZYDKA

Polecane posty

Gość smutno mi
nienawidze siebie do tego widzac kobiety usmiechniete zadowolone a na mnie nawet pies nie spojrzy jak juz to z ciekawosci-i te usmieszki,poddalam sie pierwszy raz w zyciu

o matko... autorka znów przesadza... nikt nie jest idealny.. co Ty wypisujesz dziewczyno.. nie masz po prostu tyle kasy co inne "zadbane" kobiety.. na to potrzeba pieniędzy..samym strojem można tak odwrócić uwagę o jakiegoś defektu ..ale to kosztuje... skąd jesteś?? jakie województwo?? może będę potrafiła Ci pomóc...

Potrzebujesz pomocy... psychologa. Gdyby Twoja twarz byla faktycznie tak karykaturalna jak ja opisujesz, to zaden makijaz by nie pomogl. Nie siedz w domu, bo bedziesz niedlugo plakac, ze cie z pracy wywalili.

Gość smutno mi
biedronko nie jest tak ze jestem niezadbana,ubieram sie ladne i dbam o siebie przez ten czas nauczylam sie co ladne pokazac a brzydkie ukryc,tylko ja nie mam juz sily jak pisalam na to wszystko,codziennie ten przeklety makijaz nawet twarz nauczylam sie tak ukladac zeby nabrala lepszego wygladu,nigdy sie nie smieje bo nochal wtedy jest prawie na calej twarzy-raz nawet slyszalam takiego nosa jeszcze nie widzialam-od tego dnia przestalam sie smiac.Wiem ze op nie wchodzi w rachube nigdy nie uzbieram tyle pieniedzy.Dola ktorego mam nie wiem czy wyjde na prosto,narazie zaszylam sie w domu nic mi sie nie chce

moim zdaniem potrzebujesz pomocy.. bardziej duchowej niż fizycznej.. :/ ja zbieram na operację :P nie powiem czego... :P ale nie jakoś desperacko... chcę coś w sobie poprawić.. :)

Gość smutno mi
-current- ja wiem te wszystkie rady psychol itd,to nie dla mnie zaraz zaczniecie pisac to kim czlowiek jest nie jak wyglada sie liczy,to po co ludzie z normalnym wygladem uganiaja sie za lepszym ciuchem,autem?zeby ladniej wygladac zeby sie dowartosciowac.

Gość smutno mi
biedronko ja na swja operacje bym potrzebowala 30 tys,to co dowiedzialam sie od lekarza-sama mi przyznasz to bajonska sumka,nawet jak ja uzbieram to bede miala 60 lat

Gość Treblinka
Kredyt? Skoro masz takie problemy ze soba to chyba wziac kredyt i cale zycie splacac (chociaz nie przesadzajmy to nie jest az taka kwota) niz calezy zycie wstydzic sie z domu wyjsc, prawda?

Gość siri
Jestem taka brzydka, wierzę Ci ,że masz defekt urody ...ale jak nie będziesz pracować to wtedy bedziesz mieć wieksze kłopoty.Trzeba coś z tym zrobić...psycholog by Ci nieco pomógl, a może poszukaj jakiejś wspólnoty np.ODNOWA w DUCHU Św.albo Focolari w swojej okolicy, jesli będziesz rozwijać siłę ducha to zmniejszą się twoje problemy z urodą.UWAŻAJ NA SEKTY....one na takich ludziach bazują...Pozdrawiam!Odezwij się jeszcze i wracaj do pracy !

Gość smutno mi
nad kredytem tez myslalam tylko te 30 tys to cena przypuszczalna w remont wchodzi cala twarz nos broda ktorej prawie wcale nie mam oczy tez trzeba podnies zeby do calosci pasowaly i usta zeby te sznureczki zlikwidowac i przesuniecie zuchwy dolnej,tak ze jest co do roboty.A ktory bank da pozyczke na op i to taka sume,jak pisalam jestem sama

Gość Treblinka
nie przesadzajmy to nie jest kredyt na mieszkanie, wystarczy abys miala stala prace

Gość smutno mi
no wlasnie to nie kredyt na mieszkanie-tu sie bank zabezpiecza hipoteka,a ja jakie mam zabezpieczenie dac ze jak sie cos na op nie powiedzie?

Gość ja jestem owłosiona mam włosy
wszędzie, na twarzy, brzuchu, piersiach wszedzie to jest dpiero tragedia

Gość Treblinka
masz stale dochody? Masz, wiec mozesz spokojnie ubiegac sie o kredyt, wiec do roboty a nie plakac nad swoim losem

ja bym chciała mieć taka figurę jak te laski z reklamy F&F na kafe :p i co ?? nie mam.. ale nie będę siedzieć w domu z tego powodu..tu trzeba działać :D ja od września zbieram kasę na operację :D już postanowiłam odkładam 800 zł miesięcznie - jakoś to będzie :D

Gość bleblebleblender
To dobrze Biedroneczko,że możesz te 800zł miesięcznie odłożyć, nie każdy ma taką możliwość...

Gość smutno mi
mam dochody chodze do pracy juz wszystkie opcje bralam pod uwage-ale bank mnie wysmial,potrzebuje wierzyciela kto te dlugi przejmnie jakby cos sie stalo.niestety taka prawda,dlatego mam takiego dola

Gość smutno mi
biedroneczko 800 zl na miesiac odlozyc?JA zarabiam 1500, 800 to koszt samego mieszkania a gdzie reszta? zazdroszcze ci

nie wiem czy mi powinniście zazdrościć.. :/ ja też mało zarabiam i na mieszkanie muszę dawać... te pieniądze trochę z innego źródła będą.. :/ wolałabym ich nie mieć..

Cześć biedronka czy ty przypadkiem masz potrzebę zrobić sobie to co i ja :) :) tylko że ja już się parę lat zastanawiam > i nie wiem czy są mi potrzebne :) A autorka niech da spokój z tym narzekaniem jest tyle powodów do radości że mnie coś aż boli jak to czytam , brzydka jesteś kto ci tak powiedział może zmień fryzurę albo kolor włosów a ile ty masz lat ? Zdrowa jesteś ?

No więc tak yyy cyce :) ale nie jestem całkiem przekonana czy chcę , latem bardziej niż zimą i tak się zastanawiam :)

To narysuj jak nie powiesz :):) ale widać to na zewnątrz ?:)

Gość bleblebleblender
No to przepraszam Biedroneczko, zabrzmiało to tak jakbyś z wypłaty sobie chciała odłożyć po 800zł miesięcznie. A to pewnie coś przykrego,jakaś renta po zmarłym kimś,albo coś. Sorki...