Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudawianki

Czy któraś z Was sama założyła sobie spiralę? Multiload Cu 375 spirala antykonce

Polecane posty

Gość ech........
przeciez to zwykly "miedziak", chcesz miec takie swinstwo w sobie? To juz lepsze sa spirale hormonalne. Chociaz, jesli jestes mloda, jeszcze nie rodzilas, nie powinnas stosowac wkladek domacicznych. A poza tym - KAZDA ZAKLADA TYLKO GINEKOLOG !!!

Gość cudawianki
ale z opisu tej spirali wynika, ze mozna to latwo i samodzielnie zamontowac... ja w ogole boje sie tych spiral, ale trafilam przypadkiem na cos takiego i bylam ciekawa...

Gość o kuśwa !ale sie uśmiałam
ZAMONTOWAĆ !!!:D :D poproś moze jakiś uczynny sąsiad ci pomoże :D o ja pier dole -czego to jeszcze ludzie nie wymyślą

Gość ech........
w opisie nie widze slowa "samodzielnie". Ja to odbieram jak slowa skierowane do lekarzy, ktorzy mogliby ewentualnie byc zainteresowani zakupem tego srodka dla swoich pacjentek... Chociaz...nie chcialabym zeby stosowali sie do dalszego ciagu tegoz opisu i wkladali we mnie lape bez rekawiczki lateksowej :-/

Gość natuska85
Rzeczywiście dziwny ten opis.I też nie słyszałam nigdy o spirali, którą można sobie samemu założyć, przecież to trzeba odpowiednio umieścić!