Gość shiza91xx Napisano Czerwiec 12, 2011 Udanego wyjazdu:) ja też chciałam sobie załatwic jakis wypoczynek ale niestety u mnie to ciezki temat bo pochodze z woj.lubelskiego a mieszkam od poltora roku w malopolskim i okazalo sie ze nie moge wyrobic paszportu tutaj:( szkoda.. a juz hotel upatrzony i super okazja na wakacje 2os do turcji za niecale 3 tys na 8dni.. ale coz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikomicha 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 udanego wypoczynku rowniez ode mnie. ja dzis tylko na chwilke. ale w tym tyg bede pisala wiecej. jak widzicie znow waga drgnela, wiec i humor jakby lepszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xravvagunz Napisano Czerwiec 19, 2011 WROCILAM :D:D:D:D:D:D oh ale sie dzialo. Chorwacja nalezala do Nas!! Było pieknie, jestem czarna i super wypoczeta. Ale ale... dieta hmmm A wiec przez 4 dni gotowalam sobie sama obiadki, na parze z grilla. Ale na 2 dni pojechalismy w rejs statkiem no i sie zaczelo. Tam nie moglam jesc czego innego niz sami serwowali. Wiec zaczynam znow jutro. Nie poddam sie. trudno... ale za to nie zaluje. Wakacje zaliczam do super udanych. Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiza91xx Napisano Czerwiec 19, 2011 To sie ciesze ze Ci sie wakacje udaly:) a jak dwa dni troszke ucieklas od diety to chyba nic sie nie stanie jesli nadal bedziesz jej przestrzegac:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xtravvagunz 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 I znow mnie zoladek boli po tym jedzeniu nienaszym :) ale dzis juz wracam do Dukanek. Trzeba zbic te kg bo przybylo znow ok 3 po tych wakacjach. Na sniadanko byla jajecznica a na obiad znow kurczaczek w piekarniku. Do tego serki i kefirki miedzy posilkami. A Wy jak tam? Taka tu cisza, nic sie nie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 hej =) wróciłam-) trochę odbiegłam od diety ale mniej wiecej ją utrzymałam=) jutro się zważę=) mam nadzieje ze nic nie przybyło =) a jak tam u was???????? widzę dawno wpisów nie było=))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiza91xx Napisano Czerwiec 28, 2011 No nic tutaj sie nie dzieje ja sobie darowalam diete bo nic sie nie rusza i jakos nie mam motywacji:p ale dobrze ze wy jeszcze trwacie a tym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Czerwiec 28, 2011 to zle=) jatrwam bo są efekty=) jak bede miała 60 kg to bedzie super ale to jeszcze trochę=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Czerwiec 28, 2011 Hej dziewczyny. Widzę że jesteście na Dukanie mogę mieć kilka pytań?bo nie wszystko doczytałam z książki a też zaczęłam. Mianowicie jestem uzależniona od kawy czy dwa razy dziennie czarna z odtluszczonym mleczkiem bez cukru przejdzie?czy musli z jogurtem tylko naturalnym, czy np waniliowy serek homogenizowany też może być?oczywiście z niska zawartością tłuszczy..i jak długo muszę się katować tylko białkowa?chciałam 7dni dziś jest 2..a ja już nie mogę patrzeć na nabiał..dziękuję za ewentualne odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiza91xx Napisano Czerwiec 28, 2011 Mala ironia ja mialam to samo nie da sie jesc w kolko tego samego a z jogurtem to musli chyba nie mozna przynajmniej mi tak powiedziano ze najlepiej naturalny i ewentualnie z otrebami ale probowalam i nie polecam blee:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiza91xx Napisano Czerwiec 28, 2011 Co do kawy to chyba wiekszosc z dukanek sobie jej nie odmawia mozna pic ale w niewielkich ilosciach np na sniadanie:) jogurt waniliowy to nie wiem ale moze ktoras inna dziewczyna wie i Ci powie;).. Wiem tez ze do jogurtu naturalnego mozna dodac kilka tabletek slodzika jak ktos woli troche slodsze ale ja osobiscie nie polecam.. ale oczywiscie nie zabronie sprobowac:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna eM 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Serek to jeszcze przeżyje ale bardzo pocieszylyscie mnie z ta kawa. Bo nie potrafiłam funkcjonować od rana..no ciekawa jestem wyników tej diety :)dziękuję za odpowiedzi :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiza91xx Napisano Czerwiec 29, 2011 mala ironia prosze bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 kawę można pić=) ja piję 2 razy dziennie najmniej i też z mlekiem i słodzikiem=) ta dieta jest super =) moze schudłam tylko 5kg ale dla mnie to dużo=) i ciągle chudnę i na pierwszej fazie można ykombinowac całkiem fajne posiłki=0 a pózniej z warzywami to zyc nie umierać=0 polecam bardzo=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiza91xx Napisano Czerwiec 29, 2011 ja nie skonczylam pierwszej fazy bo 1 to dla mnie katorga pozniej jak beda warzywa to fakt ze juz lepiej troche ale czy ja wytrzymam te kilka dni jedzac same jogurty naturalne i mieso z kurczaka bez pieczywa ani ziemnaikow? nie wiem;P ale kto ma silna wole to polecam:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Lipiec 1, 2011 witajcie=) dzisiaj na sniadanie jogurt naturalny z otrębami=) obiadek cukinia nadziewana farszem mięsno grzybowym a na kolację serek wiejski=) Dziewczyny chyba zostałam sama...nikt nie pisze, nikt się nie odzywa=( mogłam się tego spodziewać w końcu są wakacje, jeszcze tylko 3kg zeby pojawiła mi sie 5 na początku=) trochę jestem zmęczona już tą dietą ale myślę o innych kobietach które są już po kilka miesięcy na diecie albo nawet ponad rok=) i o was tez myślę=) co byście o mnie pomyślały jakbym odstawiła dietę i się poddała tak z dnia na dzień... to jest naprawdę moja motywacja=) co tydzień jeżdzę na imprezy i alkoholu jeszcze ani razu nie piłam od 11 maja=) Jak któras z was tu zajrzy to piszcie=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiza91xx Napisano Lipiec 2, 2011 to fajnie miriam ze sie nie poddajesz:) ja niestety nie mam sily na diete a lato wiadomo czestsze imprezy i ciezko odmawiac alkoholu szczegolnie jak ktos lubi sobie piwko strzelic tak jak ja:P a co za sens ma dieta jkak bd pic piwo;P wiec sama widzisz:) chyba dopiero jak zajde w ciaze to sie za siebie wezme:D ja trzymam kciuki chociaz za Ciebie i szkoda ze wiecej trwajacych w diecie nie zostalo na naszym watku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Lipiec 3, 2011 nie no ja nadziei nie tracę że ktoś tu jeszcze zajrzy=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Lipiec 5, 2011 trochę doła złapałam=(( nikt tu nie zagląda=) próbowałam przejsc do innego topiku ale jakoś się do was przyzwyczaiłam=( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiza91xx Napisano Lipiec 5, 2011 nikomycha nas opuscila cos sie nie odzywa:P ja zagladam czasami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Lipiec 15, 2011 jestem tu cały czas takze jesli któras z was nabierze chęci to niech pisze=))) ja chudnę powoli cały czas... oprócz tego zastoju teraz=((( pzdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adelajda84 0 Napisano Lipiec 27, 2011 Witam,można się przyłaczyć?waże 63kg przy 156cm .Dziś jest mój 3 dzień fazy 1.Narazie jakoś się trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Lipiec 27, 2011 można ale ten topik się wykruszył=) ja tylko na nim czasem jestem i z nudów założyła nowy =) ale oczywiście razem razniej n atym czy innym topiku=) ja schudłam z 68kg do 61kg=) i teraz mam wielki zastój juz chyba z miesiąc... dlatego się wkurzyłam i wykasowałam ze stopki wszystko=) i zaczynam od nowa od początku =) w piątek bo na jutro mam juz jedzenie naszykowane =D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adelajda84 0 Napisano Lipiec 27, 2011 Ja już kiedyś odchudzałam się na Dukanie.Schudłam wtedy 13 kg niestety zastosowałam tylko 2 z 4 faz i pare kg wróciło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Lipiec 28, 2011 no a ja 11 maja pierwszy raz no i teraz od poczatku , ale raz po razie. wiem ze to moze nie zdrowe ale wolę sie od poczatku motywowac tym bardziej ze dziewczyny które ze mną się odchudzały zostawiły mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Lipiec 28, 2011 a mogę zapytać w jakim wieku jesteś???=) jeśli to nie problem =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shiza91xx Napisano Lipiec 29, 2011 Wcale nie zostawily:):* ja mialam problemy zdrowotne i nawet do komputera nie siadalam:/ i tak to:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Lipiec 30, 2011 no to tylko ty zosałas a ja jestem sama=( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adelajda84 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Ja też jestem.Dziś mój 6 dzień uderzeniówki.Trafiły się grzeszki jak np budyń instant,który miał w składzie cukier,ale się nie poddaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adelajda84 0 Napisano Lipiec 30, 2011 W 5 dni spadło mi 1,5 kg.Mało,ale taka jest cena grzechów.Za pierwszym razem tyle spadło mi w 1 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach