Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie czy kupić ten

CZY TAKI WÓZEK WAM SIĘ PODOBA? Zdjęcie.

Polecane posty

Gość moze byc nie ma co wydawac
tysiecy na wozki....

Gość tak, ładny i solidny
cena fajna. Kupuj - nie zastanawiaj się! Ja też kupiłam niedrogi wózek 2 w 1: ładny i solidny, nigdy mi się nie zepsuł

Gość wózek wózek
Moja koleżanka go ma i sobie chwali. Jeśli to jest cena jaką przeznaczasz to wózek jest ok.

Gość cypiska
Lepiej kup używany, ileż to dziecko się w nim najeździ.. z głębokiego raz dwa wyrośnie... Pieniądze w błoto.

No właśnie cena jest fajna i wózek sam w sobie fajnie wygląda, taki zgrabny! Może rzeczywiście skusze się na ten wózeczek, tylko kolory mi nie podpasowują za bardzo... Nie jest zbyt duży wybór kolorystyczny.

cypiska ale jest w nim również spacerówka.

Gość wózek wózek
A ja rozumiem, że przy pierwszym dziecku (o ile to pierwsze) ma sie ochotę na nowy wózeczek. Nie ma się co dziwić zapalonym rodzicom. Też bym wolała tańszy a nowy, to taki chyba symboliczny zakup :).

Gość olllaaaaa
Dla mnie wózek super :):)

Gość cypiska
No nie wiem, jak sobie tam chcesz. Jesli to twoje pierwsze dziecko to rozumiem podekscytowanie i szał zakupowy, ale moim zdaniem lepiej kupić używany, dasz dużo mniej, a dziecko nie bedzie miało różnicy czy wózek jest nowy czy używany. Takie pierdoły to kupujemy bardziej dla siebie niż dla dziecka bo maluchowi to wisi w czym jest transportowany :)

Gość ja mam djdjdjd
wiocha i ten napis

Gość wózek wózek
Jasne że dla siebie, wcale nie przeczę! Ja właśnie też jestem na etapie poszukiwań :)

cypiska chcę dla swojego Dziecka nowy wózek, tak chcieliśmy od początku;) Moja koleżanka ma też taki wózek i również go chwali. Tylko jaki kolor wybrać hmmm.

Gość cypiska
Szkoda kasy na nowy. Moim zdaniem. A wy róbcie co chcecie :)

Gość cypiska
wybierz taki kolor jaki Tobie się podoba :D Przecież forumowiczów nie będziesz w nim wozić tylko swoję dziecię :D

Gość wózek wózek
Ja bym wzięła jakiś nie-pstrokaty - ten granatowy albo szary. Ale wiele osób wybiera kolorowe.

Kurcze ja to w ogóle wybrałabym ciemny, ale też nie wiem, bo lato, upały, Dziecku będzie źle.

spoko ten wozek :) a kolory to sama musisz wybrac co Ci sie najbardziej podoba. ja bym wybierala miedzy zielono-czarnym a tym szarym. rozumiem ze chcesz nowy wozek. ja tez chcialam :) a teraz prawde mowiac jakbym drugi raz kupowala to w ogole bym sie w ciezki 2w1 nie bawila tylko albo maclaren xlr od razu albo sam wozek na nosidelko albo jakis uzywany fajniejszy. i tak sie ciesze bo kupilam tani wozek 2w1 (wybieralam glownie wg. fotelika ktory do wozka pasowal) i nie mialam parcia na jakies drogie wozki bo uzywalam go raptem z 5-6 mies a potem przelozylam malego do lekkiego wozka.

Gość super ten wózek
Śliczny ten wózek. Fajny zarówno w wersji głębokiej, jak i spacerowej. Dość ciekawa kolorystyka i przede wszystkim duży wybór kolorów. Ten jest ładny http://happy-kids.szablonaukcyjny.pl/fotki/Q7-X/2011/D/3.jpg ale to kwestia gustu. Spacerówka i gondola montowane przodem i tyłem do kierunku jazdy, spacerówka rozkładana na płasko, duży kosz na zakupy, spora gondola, łatwy, zwinny w prowadzeniu- POLECAM!

wózek wydaje się spoko, ładny, ze skrętnymi kołami, zgrabny i funkcjonalny. cena też jest zachęcająca :)mi się podoba czarny+beż :)

miałam wózek z BabyMerca - tylko bez skrętnych kol - po 8 msc wózek się załamał - puściła blokada - producent oddalił reklamacje twierdząc że 8 msc dziecko przeciążyło wózek... do tego radze pooglądać jak wyglądają używane takie wózki, nagminnie wygina się blaszka przy regulacji oparcia, po czasi rozłożenia oparcia na płasko staje się niemożliwe..

Gość jak dla mnie to ten
wozek nie jest wart tej ceny. Przeplacasz Kochana.

jest ok, tylko wydaje mi się, że jest bardzo ciężki. Ja miałam coś takiego: http://allegro.pl/super-wozek-coneco-toledo-spiwor-torba-okrycia-i1592337391.html i wszysko było ok, poza wagą, dziecko jeżdziło głównie w gondoli, w spacerówce niewiele, bo miałam dość i kupiłam parasolkę. Zaletą tego typu wózków jest stabilność, duże koła (przejedziesz po głębokim śniegu i pagórkach), dobra amortyzacja.