Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Jak wam poszła BIOLOGIA ?

Polecane posty

Pytam o podstawę.. Jak Wam poszło.. mi chyba ok, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi.. ktoś znalazł?

Gość Mama humanistki
moja córka musiała zademonstrować jak się rozmnażają ludzie

zdałam, ale choojowo mimo że była banalna :O porażka na całej lini 🖐️

Gość f&s
wcale nie taka zła:) mi poszla dobrze, ale nie mialam wielkich ambicji, bo po prostu chcialam jakis dodatkowy przedmiot wiec wzielam biologie nie ide na medycyne ani nic podobnego. Zdalam chyba na 70% i mnie to satysfakcjonuje:)

dzieki za errora... ja bym chciala na 70% miec ... przydaloby sie

nie ma zadnej spacji, skopiowalam link bo wlasnie sie nie otwieral bo przerwalas, ale jak wkleilam nie bylo spacji i wyskakuje error z gazety ktorejs

Gość hederahelix
z ta bulimia przecholowali moim zdaniem, o takich rzeczach mowi sie u drzyzgi, a nie w ksiazce i ta droga plemnika, ejakulat :D za rok sie o prezerwatywy zapytaja

Gość ew=vika
Nie rozumiem co w tym dziwnego? W programie nauczania biologii w liceum są przewidziane tematy dotyczące zarówno zaburzeń odżywiania jak i rozmnażania człowieka

Gość jestem nauczycielką
uczę w gimnazjum, ale miałam na korkach maturzstkę i obie doszłyśmy do wniosku, że podstawa była banalna. Ona bardzo się bała, bo skończyła biologię w 2 klasie (humanistyczny), ale nic jej nie zaskoczyło!

no ja sobie teraz obliczylam na 64% zanizalam tam gdzie nie bylam pewna co na maturze dalam ... ale pewnie oni mi jeszcze zaniza bo maja tez swoj 'klucz'. ja pierdziele ;/

ogolnie to matura nie byla trudna ale te tabelki.. 1 punkt i po kolei ustawic... ja jedno pomylilam w tym trawieniu i juz gowno ..

Gość ew=vika
ja maturę pisałam dwa lata temu, miałam z podstawy 90% Nie było dzis niczego zaskakującego, raczej taki typowy poziom matury podst. z bioli. Chociaz z tego co pamietam z mojej, to chyba wtedy bardziej podpasowaly mi tematy niz gdybym miała pisac ta. Albo poprostu kilku zagadnien nie pamietam juz tak dobrze jak dwa lata temu

Gość elo elo 3 2 0
wos rozszerzony to dopiero zawalony :( ja pierdziele, wszelkie plany, zamiary, ambicje... ehh :o