Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie cooos3

nie mam nic do grubych kobiet ale to co dzis zobaczyłam

Polecane posty

Gość wiecie cooos3

przeszło granice normy.Przyszlam do pracy pracuje w call ceter wiec nie wymagny jest ubior formalny ale jakies zasady powinny obowiazywac wszedzie.Przychodzi laska 90kg na oko z malym biustem zaklada bluzke gdzie pol tych malych piersi jej wychodzi na wierzch...co w zestawieniu z grubym brzuchem i sylwetka wyglada karykaturalnie..i usta maluje na wsciekla czerwien..... Ja jestem chuda piersi mam male...Ukrywam nogi bo sa za chude tez mam kompleksy ale odrobina samokrytyki naprawde jest wskazana.... Moje poczucie estetyki dzis mocno ucierpiało..nie ma nic gorszego niz gruba dziewczyna w polaczeniu z malym wychodzacym splaszczonym stanikiem biustem:O:O

Gość a co Cie to obchodzi
co?:O

Gość fhg
8fhf

Gość fhg
Lz

Gość rfgvrdgfrgbdrg
masz racje niektórzy lustra chyba nie mają ja też do chudych nie należę - ważę 77 kilo/164 cm i ubieram się odpowiednio , jestem gruszką więc mam wielkie nogi a więc nie wystawiam ich na widok publiczny :-p

Gość sekretarka szefa całkiem
ja się zgadzam z autorką ,że przychodzą dziewczyny do pracy zespołowej w fatalnym stanie z mojego doświadczenia w tamtym tygodniu przyszła dziewczyna około 23 -27 lat bardzo zgrabna trochę cukrowato ubrana ale posadę recepcjonistki chciała/pracuję w jednym z lepszych hoteli stołecznych/ i odeszła z kwitkiem pytam szefową dlaczego lali nie zatrudniła a szefowa do mnie cyt. kurwa ona żółte zęby miała i obgryzione paznokcie i co z tego że trzy obce języki znała:O no i tu problem należy dbać o siebie

Jak widać to Ty masz kompleksy i problem z akceptacja zarówno swojej osoby jak i "dużej koleżanki".Najwyraźniej ona w pełni akceptuję siebie- i jest z tym szczęśliwa.

też się czesto zastanawiam jak można tak się zapuścić i upaść do takich rozmiarów, dlaczego laski dopuszczają do takiego stanu a potem narzekają, że nikt ich nie chce, nigdy nie zrozumiem grubasów, raz że to xle wygląda to jeszcze jest niezdrowe dla organizmu, rozumiem jeżeli jest to wynikiem choroby ale to chyba tylko nieliczne przypadki albo te tłumaczenia, e po ciązy tak zostało, żenada a jescze ubierają obcisłe ciuszki i myslą, że są seksi a tak naprawdę wyglądaja jak parówki, czy to tak ciężka poruszać się trochę?