Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kad

pierscionek zareczynowy zloty czy biale zloto?

Polecane posty

Gość kad

Witam mam problem :) nie wiem sama jaki pierscionek bardziej bym chciala! Otoz, bardziej podobaja mi sie zlote piekne pierscionki, zloto to dla mnie elegancja - piekne sa tez zlote damskie zegarki I wiem ze w przyszlosci chcialabym miec napewno taki zloty zegarek, jeszcze jak jest sie troche opalonym to wyglada pieknie do brzoskwiniowej opalenizny :)) ale to tak nawiasem piszac ;) jednak z antycznych pierscionkow jakie chcialabym dostac wiekszy wybor jest srebrnych oraz srebrnej bizuterii mam wiecej, roznych wisiorkow itp a wiadomo ze zareczynowy jest na cale zycie. Chcialabym zeby nie bylo pozniej tak ze nie bedzie mi do niczego pasował. Dodam ze moj chlopak nie lubi zlota i bardziej wolalby biale zloto (dodam ze jest to dosc istotne poniewaz obraczka pasowaloby zeby byla w tym samym kolorze co moj zareczynowy) podaje pierscionki jakie mi sie podobaja: http://www.mdcdiamonds.com/engagementdetails.cfm?Stock=ES433&Country=US lub http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,4707 a zloty bylby taki np. http://www.mdcdiamonds.com/engagementdetails.cfm?Stock=ES126YG&Country=US TYLKO UWAGA ! ten zloty wolalabym zeby nie mial tych dodatkowych hm jak to nazwac liń ktore otaczaja palec.. tylko tą jedną z kamieniami :)

Gość kad
jak ja to napisalam ?! "linii" oczywiscie a nie "liń"

Gość kad
uppp

Gość kad
no co jest :P nikt mi nie pomoze?

Gość akldal;jfslkja
dada

Gość akldal;jfslkja
?

Gość kad
wlasnie chyba jakos dziwnie wyglada to razem w sensie ze nie znalazlam zadnego ktory by mi sie taki laczony podobal ale moze faktycznie byloby to najlepsze rozwiazanie

Gość kad
nie chodzi mi ten link z apartu

Gość kad
przedtem tez usuwalam i mi nie weszlo :) chodzi o ten z bursztynami tak? nie moj styl :)

Gość kad
w kazdym badz razie co byscie zrobily ? wybraly zloty czy srebrny?

Gość srebrny?
Ja uwielbiam srebro, nie mam prawie wcale złota więc zaręczynowy wzięłabym z białego złota albo ze srebra właśnie. Obrączkę ze złota białego. twoje typy pierścionków nie mój gust zupełnie. Weź taki, jakiej masz więcej biżuterii. Mi się zdaje, że przede wszystkim do obrączki ma pasować. a jesli na co dzien go będziesz nosić, to nie może gryźć się z resztą-jeśli na co dzien nosisz srebro, to białe zloto ok, ale żólte odpada.

Gość kad
mimo tego ze potem nie bede mozliwe ze miala go do czego ubrac i moj chlopak nie lubi zlota hehehe :) ale w sumie to powiedzial ze dla mnie moze i miec zloto wszystko mu jedno kurcze bo mi sie tak kojarzy ze przed slubem to srebro sie zawsze nosi a ze jednak jak slubne to zloto.... bardziej dojrzale chociaz teraz widzialam wieeeele bialego zlota

Gość kad
nikomu sie nie podobaja te co podalam kurde :D

Gość mi się podoba taki
podobają rzecz gustu :) najważniejsze pytanie to z jakiego złota chcesz mieć obrączki, wiadomo żeby pasowały

Gość kad
no wlasnie obraczki to juz taki jaki zareczynowy .. jakby zareczynowy byl zloty obraczki beda takie same... mysle ze wybiore jednak biale zloto i obraczki takie same ! dzieki za odpowiedzi :)