Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wow w

w którym tyg. do ginekologa - ciąża

Polecane posty

Gość wow w

witam! mam pytanie, w którym tyg, licząc od dnia ostatiej miesiączki, pójść do lekarza, żeby było po co;) Tzn żeby nie było za późno ani za wcześnie i nie wrócić "z kwitkiem". Dziękuję i pozdrawiam:)

ja byłam w piątym tygodniu, dokładnie 4tyg i 3dni, na usg dopochwowym widział pęcherzyk z ciałkiem żóltym w macicy i mówił gdzie sie "uczepił" ;) żeby usłyszeć serduszko nie idź wcześniej niż w 8 tygodniu bo jeszcze będzie cię straszył pustym jajem ;/

Ja pierwsza wizyte miałam dokładnie w 7 tyg i 1 dniu.widac było juz zarodek i pieknie bijace serduszko:)

Gość wow w
dziekuje gosiaczku. ale jeśli poczekam do 8 to nie powie że za póżno? teraz wg kalkulatorów jestem w 5.

Gość groszek 25
ja wczoraj mialam wizyte. Jakis 6 tydz. Bylo widac tylko pecherzyk nastepna wizyte mam 31maja bo wtedy tez beda wyniki cytologi.

jeśli podejrzewasz ciaże i jest to min 5 tydień to idź do lekarza :) powinien juz widzieć pęcherzyk jeśli zrobi ci usg dopochwowe ;) potem umówi cie na następną wizytę na której już prawdopodobni zobaczysz i usłyszysz serduszko :)

no chyba, ze ma kiepski sprzęt lub kiepski lekarz to niepotrzebnie cie nastraszy ;) znajdź najlepszego w miare możliwości :)

Gość wow w
dziekuję wszystkim, które odpowiedziały:) podejrzewam ciążę bo 5 dni jestem bez miesiączki a na teście wyszły 2 porządne kreski. Na wizytę pewnie dostanę termin w przyszłym tyg, więc to chyba dobry czas by się do lekarza wybrać. Pozdrawiam:)

Gość ja byłam w 7 tygodniu
i dostałam już fotkę z usg :) i serducho też było słychać