Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsddsddsfsdf

Allegro - jaki komentarz wystawić?

Polecane posty

Gość sdsddsddsfsdf

Towar, który zamówiłam okazał się strasznym dziadostwem. Od razu napisałam do sprzedającego w sprawie reklamacji. Na odpowiedź czekałam 2 miesiące (nie dostałam), po czym wysłałam kolejnego maila, w którym poinformowałam, że wystawiam negatywa. Dopiero wtedy ktoś mi odpisał proponując wymianę butów na większy rozmiar (a wcale nie chodziło o rozmiar). Podziękowałam, bo butów już dawno się pozbyłam. Negatywny czy neutralny? (do tej pory wystawiłam ponad 200 komentarzy; wszystkie pozytywne)

Gość negatywny
po 2 miechach niech się gościu wypcha!

Gość tja autorko skad ja to znam
negatywny napisz ze towar nie spelnial sie co do jakosci , oraz czekanie na odpowiedz reklamacyjna 2 miesiace NEGATYW

Gość jesli wystawisz
negatyw to licz sie z tym ze ta osoba zrobi to samo, ja pomimo nie raz trafnego zakupu, nie wystawialam komentarza, tylko i wylacznie dlatego ze nie chcialam zeby ktos wystawil mi negatywa pomimo ze w niczym nie zawinilam..

Gość sdsddsddsfsdf
Z tego co zauważyłam oni nie wystawiają komentarzy zwrotnych. Mają bardzo dużo pozytywów, a ostatnie praktycznie codziennie dostają negatywy i neutrale

Gość sdsddsddsfsdf
Poza tym dlaczego mieliby wystawić mi komentarz, skoro wywiązałam się z umowy?

Gość Mmmrrraaaaauuu
Właśnie, jak wystawisz negatywa to możesz być pewna, że takiego dostaniesz. Ja raz nawet za neutrala dostałam negatywa, ale się wtedy wyzywałam w mailach z tymi badziewiakami, a w niczym nie zawiniłam. Pewnie Ci napiszą, że zaproponowali, a Ty nie chciałaś, albo, że przypomniało Ci się po 2 miesiącach, że coś nie pasuje. Albo po prostu nakłamią, mi tak nakłamali w komentarzu, że aż mnie krew zalała.