Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnasprawa

mam raka

Polecane posty

Gość PokutnicaJaniaaaaaaaa
Powiem wam tak, moje dzieci: niewazne, ile kto poczynil grzechow, wazna jest Spowiedz i akt Pokuty. :O Jesli ktos pokutuje, chec poprawy w sobie czuje. :O Taka mysl mojego autorstwa mialam w stopce mojego czarnego nicku. Ta dziewczyna moze sie przeciez Wyspowiadac, poprawic, moze przestac myslec o pokazywaniu piersi, wtedy Pan spojrzy na nia laskawiej, prawda? I nie pouczajcie mnie, co to jest grzech, bo ja ukonczylam kursy katechetyczne i mam na ten temat duza wiedze, prowadzilam wiele rozmow z moim Duszpasterzem, czytam Biblie :)

Gość anaaaaaaaaa
pokutnico jessli cie pokarał to na bank za głupotę, dziecko jest zawsze darem bożym, więc nie opowiadaj takich herezji, bo mnie tu zaraz coś trafi. Autorko, nie staraj sie skupiac mysli na tym co będzie, na dzieciach itp. Postaw sobie najlepiej za cel pokonanie choróbska. a potem wszystko się ułoży. zobaczysz, najgorsze są początki.

To drugą będziez karmiła dziecko . Naprawdę musisz martwic się o siebie i powiedzieć swoim bliskim o tym . Napewno Ci pomoga przez to przejść

Gość beznadziejnasprawa
po prostu nie wyobrażam sobie dalszego życia już nie nawet jeżeli miałam kiedyś jakieś marzenia to to wszystko się skończyło tydzień temu

Powinnas prosic Pana: pozwol mi zachowac piers, bo chce karmic dziecko ku Twojej chwale, a pod zadnym pozorem nie pros: pozwol mi zachowac piers, bo chce pokazywac ja mezczyznom :O :O :O Rozumiesz?

Gość anaaaaaaaaa
nigdy nikt mnie tak nie wkurzył jak ta pokutnica... jak widac czytanie biblii ci nie pomaga, poczytaj może jeszcze koran.

Gość beznadziejnasprawa
nie chce nikomu mówić bo wiem że jak się ktoś dowie mój chłopak też się dowie a wtedy bedzie mi jeszcze gorzej niż teraz gdy przychodzi pod moje drzwi i puka i prosi o rozmowe

Gość anetkapyta
Brałaś tabletki antykoncepcyjne czy może w rodzinie były przypadki raka??? jestem ciekawa jak tak młoda osoba ma już raka :>

Gość aheu
niestety w coraz mlodszym wieku sie mozna tego spodziewac jak moja mama lezala w szpitalu to w sali obok lezala 16letnia dziewczyna dzien wczesniej miala operacje od razu na obie piersi :-/

Gość Józef z MArią seksu
nie uprawiali i mieli tylko Jezusa ktory byl poczety dzieki Duchowi św. wg Pisma świętego i wg Kościoła Katolickiego oczywiście, mam nadzieje ze ci co pisza ze Maria i Józef mieli inne dzieci nie sa katolikami

Ja przepraszam Boga nawet za to, że karmiłam moje dziecko piersia gdyz ono je ssało, a to jak wiadomo zachowanie stricte seksualne i wywołujące podnietę.

Gość beznadziejnasprawa
pokutnica ja nie jestem dziwką żeby pokazywać komukolwiek piersi jeżeli Bóg sprawił że mam raka to wiesz co ten Bóg jest do dupy. Ale ja tak nie twierdze wiem że to przeciesz nie jego wina i to nie jest żadna kara jestem człowiekiem i jesstem chora to normalne ale trudne do pojęcia przy tak trudnej chorobi gdzie trace część siebie

Gość beznadziejnasprawa
pokutnica ja nie jestem dziwką żeby pokazywać komukolwiek piersi jeżeli Bóg sprawił że mam raka to wiesz co ten Bóg jest do dupy. Ale ja tak nie twierdze wiem że to przeciesz nie jego wina i to nie jest żadna kara jestem człowiekiem i jesstem chora to normalne ale trudne do pojęcia przy tak trudnej chorobi gdzie trace część siebie

Ktos sie podszywa pode mnie. Ja nie pisalam tego powyzej :O Koncze juz pisanie, proscie na dziale redakcyjnym, by odblokowano mi czarnego nicka, bo inaczej nie bede nic pisac :O

Gość PokutnicaJaniaa
Najgorszy jest seka analny. Kto w dupie trzyma chuja ten popelnia grzech smiertelny :D

ten wpis o 20 to nie był mój !! zdecydowanie uważam że rak to kara dla ciebie za bezwstydne zachowania !

Gość dfdggfgdfg
autorka ja cie moge pocieszyc historia z zycia wzieta. moja kolezanka tez kiedys wyczula guzek w swojej piersi. miala wtedy moze z 26 lat. miala biopsje okazalo sie, ze to rak. miala zabieg, wycieli to, ale tylko guz nie cala piers. pozniej miala lekka chemie. do dzis mienlo z 10 lat. ona jest zdrowa, urodzila dzieci i cieszy sie zyciem. w twoim przypadku tez wszystko sie ulozy.

a oprócz tego że to grzech śmiertelny, to można się kałem umorusać :(

Gość beznadziejnasprawa
nie brałam tabletek w mojej rodzinie były przypadki raka skury prostaty i przełyku ale u merzczyzn

Gość dfdggfgdfg
a co do pokutnicy to chyba ma juz przerzuty na mozg. nie wierze, ze zdrowa psychicznie osoba takie bzdury wypisuje. zreszta, nie bez przyczyny zablokowali jej nick. widac, ze wariatka.

Gość PokutnicaJaniaa
No rzeczywiscie sie mozna umorusac :O Bardzo potepiam seks analny, pisalam o tym na topiku Jezus i piekno Bozego slowa, zapraszam tam do dyskusji.

Gość anaaaaaaaaa
„Lecz nie współżył (Józef) z nią aż do narodzin Syna, któremu dał na imię Jezus. To ze J i M mieli dzieci wynika z biblii jednoznacznie. wiele razy tez podane sa wzmianki o rodzenstwie jezusa.

nie wsadzaj w dupeńkę ch.uja mówi ci to mądry wuja chuja miejsce w cipie jest bo ta norka jest the best spuścić w cipę się należy czy sie stoi czy sie leży Tak głosza boskie przykazania to wam mowie ja Pokutnica Jania :)

Gość ależ pierdzielisz....
KK uważa że Maryja była aż do śmierci DZIEWICĄ, a owo rodzeństwo Jezusa było jego kuzynostwem. Nie twierdze, ze tak bylo, ale KK tak wlasnie uważa i tyle. Pierwszego lepszego księdza zapytaj

Gość beznadziejnasprawa
ale ja już wiem że będę miała ciężką chemie i co najmniej odjęte pół piersi. I nie jestem grzesznicą a ciebie pokutnica Bóg ukarał za brak muzgu

Gość PokutnicaJaniaa
Ten wiersz nie jest mego autorstwa. A tak na inny temat - na topiku Jezus i piekno bozego slowa, na ktory serdecznie zapraszam, byla dyskusja o seksie analnym i wyrazilam tam stanowcze potepienie dla tej metody antykoncepcji :O To wtedy poroznilam sie z kamelia, ktora podala mnie do zablokowania. Kamelia jest pod innym nickiem moderatorka.

Katechizm Rzymski wyraźnie nauczał o dziewictwie Maryi w poczęciu i w narodzeniu Chrystusa, a potem na zawsze: „Narodził się z Matki bez naruszenia panieństwa (...) Wszystko stało się za sprawą Ducha Św., że i płodną Matką była i czystość wieczną panieńska Panna Maryja zachowała.

Gość anaaaaaaaaa
katolicy różne rzeczy uważają. jest tez teoria ze to dzieci z poprzedniego małżenstwa. moze prawda w oczy kogos kole, ale w biblii nie ma zadnych podstaw do tego aby sądzić że to było kuzynostwo.

Noxelia, Jezus został poczety z ducha św.(wg KK oczywiscie) jeżeli nie wiesz nic na temat dogmatów Kościoła, to po co sie na ten temat wypowiadasz ?

roznie mozna intepretować , ale KK ma takie nauki a nie inne.