Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vlkodlak Ahroun

Jestem WILKOŁAKIEM. Odpowiem na PRAWIE wszystkie pytania.

Polecane posty

Gość
mam pytanie czy ty bezmuzgi czlowieku jestes aby normalny za duzo filmów dziecko neo jebany pokemon ale bzdura tak?? to odp mi na takie pytanie jak sie rozmnazacie i ciekawa jestem czy sa kobiety wilkołaki jak zaplodni wilkolak babe ta ma jakie dzieckio i na odwrót czym sie mlode zywia jaksie je pielegnuje a i jeszcze jedno uzywasz szczotki z naturalnego wlosia i czy golicie loniaki

Gość kamcia5026
jak mi wasz żal jak sie nie znacie na temacie to nie wpie**alajcie sie na tą strone i nie piszcie głupich komci

Gość dan s av
ale żal :classic_cool: :D

Gość Scott McCall
Witam szanownego wilkołaka. Możesz to jakoś udowodnić że jesteś wilkołakiem czy po prostu jestes nie dopieszczony i na tyle głupi że ktoś ci uwierzy, że jesteś wilkołakiem, o ile one w ogóle istnieją. P.S. Jak by istniały to ja chcę takowym zostać.

Gość Uorag
Mam pytanie,jak sprawdzic czy jest sie jednym z was? Jak zostac jednym z was i do was dolaczyc?

Gość gość
po czym mozna was poznac?

Gość gość
Nie śmiej się, niektorych można tak wkręcić ;)

Gość gość
A wszystko dlatego, że jest pełnia..

Gość gość
Ale pierrrdolisz Alfred :D powiedz lepiej co bierzesz, może i nam się udzieli twój wisielczy dowc*p :O

Gość gość
Łykacie jak pelikany ;)

Gość gość
1 Masz brata Vlkodlaka spesa bo jest inny wątek w którym on się podawał za wilkołaka I tam też tłumaczył nam o waszej rasie. 2 czy to możliwe że jestem jednym z was bo ostatnio kolega ukradł mi salami z kanapki (skandal) a ją go prawie zagryzłem.

Gość Ten który wie O Sowach
Istnieje pewien zakon... Trybunał Sów. Od setek lat polują na potwory, brudy tego świata.Nazywani jesteście łowcami.Jednak Trybunał jest ostateczny.Nie da się go pokonać.Są to urodzeni mordercy.Ich jedynym celem jest śmierć innych. Uważacie się za lepszych. ICH to nie interesuję.Oni o was wiedzą.Wy o nich nie.Zakon nie spocznie dopóki żyją inni.Nie spoczną dopóki żyjecie.Zakon nie boi się poświęceń.Gotowi są poświęcić ludzi by was zabić.Zakon przyjmował wiele form. Palił innych na stosie jako inkwizycja.Mordował innych za czasów Hitlera. "Gdy wybije ostatnia pełnia nadejdzie okrzyk wojenny. Sowy staną do walki z wilkami i innymi.Walka będzie trwała 100 dni i 100 nocy.Jednak Sowy zwyciężą... jak zawsze" .Bogowie zapomną o nas na 100 dni. I wtedy się to zacznie.Śmierć poniesie wielkie żniwa.Ale Trybunał jest gotowy na to. Trybunał ma armię maszyn do zabijania.Broń o której nigdy nie słyszeliście.I magię.Jak myślicie za co Hitler tolerował Sowy? Za pokazanie swoich tajemnic. Urywka to fakt. Dzień Ostateczny się zbliża.Jesteś gotowy Wilkołaku?

Gość Wilk śmierci
A gdy np: a jak ktoś ma podobne wady i zachowanie do wilkołaka, to może być nim.

Gość Michał17
Witam! Vlkodlak Ahroun jeśli byś mógł odpowiedzieć na kilka pytań 1. Jeżeli wilkołaki istnieją to gdzie jest ich najwięcej? 2. Czy wilkołaki mogą zakochać się w człowieku? 3. Jeżeli tak to mogą zakochać się w tej samej płci? Np. Chłopak w chłopaku? 4. Czy można zostać wilkołakiem inaczej niż przez urodzenie? 5. Czy da się jakoś skontaktować z wami tzw. Wilkołakimi i porozmawiać osobiście? 6. Ile lat żyją wilkolaki? (tak z ciekawości) 7. Czy Wilkołaki mają swojego przywódcę? Słyszałem że istnieje coś takiego jak alfa beta i omega? (chyba tak się to pisało) 8. Czy Wilkołaki są w warszawie? 9. Gdy jesteście w postaci Wilkołaka macie kontrolę nad sobą? 10. Kto jest największym wrogiem Wilkołaków? 11. Od kiedy istnieją wilkołaki? 12. Najstarszy Wilkołak? 13. W czasie pełni faktycznie się przemieniacie? Na razie tylko tyle nie chce też przesadzić z ilością pytań ale bardzo mnie to interesuje Z góry dziękuję

Gość antyiluminat
skoro jesteś wilczym(określenia 'wilkołak' wprost nie toleruje)to dlaczego jesteś takim dupkiem i piszesz o nas, hę?!?

Gość antyiluminat
Michał17- mogę ci odpowiedzieć TYLKO na cztery pytania 1.najwięcej z nas jest w RuMuNiI 2.tak, jest kilka wilczych w Warszawie(w tym ja) 3.w pewnym sęsie po przemianie mamy kontrolę,lecz ten efekt samemu trzeba opanować 4.to chyba oczywiste że tak

Gość antyiluminat
#YOLO

Gość Big Wiesiu
czy twoja stara wie że to napisałeś to, bo jak tak to ja współczuje twojej (napisałem z szacunkiem) mamce bo niestety muszę uświadomić twoją mamkę że twój przypadek jest bardzo poważy więc już niestety za późno na psychiatryk czy tabletki :1 MOJE PYTANIA:1 czy jak mamka cię odda do schroniska ale będzie cie odwiedzała to poczujesz się lepiej? 2 ma nadziję że rozumiszta podlaskie języka da bo cinszko me tłumaczysz psychiacznemu włochacza z laso to ce chcet pszekaźiszta tybie domysztisz siet ? I jak lubisz gwałt to kup sobie permem king heh POWODZENIA OD RAPERA H E HE Więc szczerze z całego serca współczuje.

Gość babyaga
Gosc juz ponad 4 lata w psychiatryku siedzi a tu mu nadal pytania zadaja ale jaja

Gość True Samael
Tak długo żyjecie , tak wolno umieracie

Gość Saki

czy to serio prawda? 

bo już nie wiem czy wierzyć

Wlasnie jak zostac wilkołakiem?? Moze wtedy nie musialabym codziennie wstawać do roboty albo chociaż chcialoby mi sie wstać 😁😁 

Gość m6a6t6i

Jestem potężnym wilkołakiem, władcą świata, gardzę ludźmi, pożeram ich żywe noworodki. A dzisiaj zrobię coming out na... uwaga, kafeterii.

Leżę i kwiczę:)

Wampiry 1 : Wilkołaki 0