Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

stwierdzam tylko suche fakty:P

oszalałeś ? trzeba dbać o renomę :P

cichy!! skup się! po jaką cholerę mam chwalić swoją zupę skoro i tak wiadomo, że jest najlepsza??!!!

po jaką cholerę mam chwalić swoją zupę Może dlatego, że ludzie to podłe i zawistne bestie, żądne Twojej zupy, której nigdy nie pochwalą?

ale ja dobrze wiem, że nie chwalą z czystej zawiści :P

Ok, ok, rozumiem już. Nigdy nic miłego, nawet o własnej zupie, kwiatkom, że ladne, słonku, że wesołe. Po prostu nic.

nareszcie zajarzyłeś

Widzisz Lusiu ominął Cię szeroki wątek kulinarny. :-) Dzisiaj koniec świata. Mam wątpliwości czy odbędzie się zgodnie z planem. W Polsce nawet 2km drogi oddaje się do użytku z dużym opóźnieniem, a taki koniec to przecież duże przedsięwzięcie. Pewnie te bardziej rozwinięte państwa zdążą, a my jak zwykle nie.Tak czy tak kupiłam popcorn i bilety w pierwszym rzędzie, pomalowałam paznokcie, wypiłam wczoraj alkohol który trzymałam w domu na wypadek gości.Jeszcze odkurzę i już...W razie najgorszego(gdyby odwołali) do poniedziałku 🖐️

U mnie koniec świata nie wyszedł zupełni. Ot, trochę popadało. Efekty audiowizualne 1/10. Trzecia Kawo, po co malowałaś paznokcie, skoro i tak byś je ze zgrozy obgryzła? Przecież lakier mógłby Ci zaszkodzić.

szanujące się kobiety nie obgryzają paznokci nawet w chwilach grozy:P zwłaszcza gdy są pomalowane:P

przyznam wam się do czegoś ale w tajemnicy:P to ja przełożyłam ten koniec świata kolidował mi z urodzinami mojej młodszej latorośli:P

Koniec świata ma to do siebie, że zawsze z czymś koliduje :p ike a na kiedy konkretnie jeśli można wiedzieć?

tak a propos życia po życiu trzecia kawo- żądam żebyś nam zdradziła kim byłaś w poprzednim kafeteryjnym wcieleniu:P

nie można wiedzieć :P info za info :P

a byłam kimś? właśnie ciebie o to pytam:P:P:P na razie po dobroci :P znaj moje dobre serce dla zachęty "żądam" zmienię na " bezwzględnie proszę " :P