Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

Gość Mruczydło
Że ideałem jest i mądry jest i łaskawy jest. I że zrzekam się podwyżki z przyszłych trzech lat. :)

Gość Mruczydło
Możesz mu przekazać, że ma ładny garnitur i buty oraz krawat.

on się nie zna na żartach, pomyśli jeszcze, że mu teściowa umarła w dawnych czasach posłaniec dobrych wiadomości był sowicie nagradzany

Ja robię tak żeby to ON tak o mnie myślał. Przyznam szczerze, że z różnym skutkiem, ale za ten "skutek" właśnie to już winę musicie wziąć na siebie :P

Gość Mruczydło
Mogę wziąć winę na siebie i tak boli mnie głowa. Trzecia kawo - możesz coś jeszcze dorzucić. W końcu sumiennie i sprawnie opłaciłaś rachunek.

Ja bym się tak nie ekscytowała tym zapłaconym rachunkiem, bo niebawem przyjdzie rachunek odwrotny do Was :-p

Gość Mruczydło
Odwrotnych rachunków nie opłacam nigdy. Taką mam zasadę.

Ike, to zaryzykuję i powiem, że umarła, no a potem do tej dorobionej ideologi będzie pewnie trzeba podjąć jakieś kroki. Więc do napiętego harmonogramu dnia dojdzie mi jeszcze otrucie teściowej szefa.Ciężkie to życie...

Gość Mruczydło
Delegowanie obowiązków to podstawowa powinność każdego pracownika.

Mruczydło To teraz ja pomyślę czy Ci ten rachunek wystawię i tym samym dam szansę na "obcowanie". Kwestię tą uważam za otwartą i tymczasem mówię 🖐️. Niestety z braku innych zajęć pewnie będę zmuszona tu jeszcze zajrzeć.

Gość Mruczydło
To ja może w tym czasie przygotuję jakiś występ artystyczny, który zrekompensuje ewentualny brak rachunku tudzież faktury VAT.

Wczoraj po zebraniu dostałam awans, więc teraz obracam się tylko w wyższych sferach. Przykro mi.

Mnie się wczoraj śniło, że nie miałam pojęcia co zaserwować do jedzenia pewnemu osobnikowi, ze tak ro ujmę, i trochę mnie to zestresowało. A piszę o tym dlatego, żeby dołożyć do Twojego potwierdzenia swoje świadczące o tym, że sny bywają często odwrotnością jawy (bo kto by się od razu stresował???) :) ;-)

Sugerujesz Lusiu, że mnie zdegradują, bo stanie się wprost odwrotnie niż w moim śnie? Jeśli nawet, to na jakie stanowisko trafię? Może na jakąś "taśmę" produkcyjną ? Tylko czy my tu w firmie mamy takie ? "Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiona jestem!" Miłego...:-)

pfff ja nawet dodam, że dobrze ci tak:P

cichy zawstydził się swojego własnego kłamstwa i zamilkł:P

Cześć Cicho. Bardzo miłe kłamstwo :) Gdybyś jeszcze kiedyś...wiesz...to kłam śmiało :-D Ike Miło Cię widzieć :-) teraz to już naprawdę dosyć tych kłamstw :-D jakaś dzisiaj jestem "opóźniona" i piję dopiero drugą kawę.Czas to nadrobić. O emerytury możecie być spokojni, w tym zakresie wszystko zgodnie z planem i o czasie.

nie przejmuj się:P na pierwszy rzut oka widać, że zawsze byłaś opóźniona:P

Jestem bardzo ładna i nie widać po mnie opóźnienie. Ukrywam to skrzętnie. Na pierwszy rzut oka praktycznie nie do odgadnięcia.

zapomniałam dopisać: na pierwszy rzut mojego genialnego oka:P reszta rzeczywiście może coś przeoczyć :P

"lekkie opóźnienie" jest w tym sezonie bardzo modne. Do tego ta moja uroda o której zapewnia mnie listonosz Bogdan przy każdej sposobności.Sama widzisz.Ideał. Gdyby nie moja skromność i brak talentu muzycznego, dzisiaj byłabym piosenkarką. Genialne oko jest pewnie wspomagane jakimś odpowiedniej grubości szkłem? :P

nie genialne oko jest wspomagane genialnym mózgiem:)