Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

Gość psioochmistrz
www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl

Wiem! Zapłaciłaś Cichemu 4 tys. i on Ci naopowiadał takich bzdur na twój temat, bzdur adekwatnych do ceny oczywiście.Ty w to uwierzyłaś i teraz powtarzasz tak ?

nie zgadłaś:) mam dobrze odhodowane ego:) więc takie atrakcje dostarczam sobie sama:P gratis:P

ps. no ale ty płać i płacz jak musisz:P

karmie je idealną sobą :P

Ja tego tak nie widzę Ike. Ja Cichemu dam z dobrego serca, te ustalone 4,5zł a on mi z dobrego serca powie kilka komplementów :)

na szczęście ja to widzę jak trzeba więc w odpowiednich chwilach będę ci uświadamiać jaka jest prawda:P

Ja Cichemu dam z dobrego serca swoją drogą boziu widzisz i nie grzmisz

Bardzo proszę nie mieszaj bozi w sprawy finansowe :-D Jak już moje ego urośnie do niebotycznych rozmiarów, to nie będę z Tobą dyskutować, zostanę piosenkarką :-)

po pierwsze jakie finansowe?:P przecież mu dasz z dobrego serca:P po drugie- w takim razie jestem skazana na dyskusje ze mną jeszcze długi, długi , długi czas

dać komuś 4,50 to nic takiego, nawet kiedy się to robi z dobrego serca(wiem, że nie masz pojęcia o czym mówię, ego przysłoniło Ci serce) Ja wiem, że źle mi życzysz i chcesz żebym w Twoim towarzystwie spędziła resztę życia, ale nic z tego :p

powiedz, że udajesz, że nie rozumiesz:)

wręcz przeciwnie:P nie moja wina , że operujesz dwuznacznościami:P

istniejące dwuznaczności tego się nie wyprzesz:P rzeczywiście bardzo mi przykro , że odpoczywasz:P nie zasłużyłaś sobie dziś na to :P

Tak się zapędziłam, że zamiast odpoczywać to męczę się okropnie i to za darmo. Czas to skończyć natychmiast.

zrobi ci się lepiej jak ci powiem, że teraz dla zasady ja tyram na twoją emeryturę? ( no dobra na papu dla siebie:P)

Kawo, czy ty jeszcze pamiętasz o tym, że przyszłaś tutaj propagować ideę balkonowego szczęścia? BTW obrzucając wzrokiem Wasze potyczki słowne można by pomyśleć, ze w nich działacie dla stworzenia przeciwwagi kwestii składu osobowego topiku, mianowicie wyraźnie stawiacie na ilość, której moje dzisiejsze zmęczenie nie pozwala mi przyswoić ;-)

Oj Kawo, Kawo, skomplementować, to ja Cię mogę, bezinteresownie i z czystej sympatii. O np. że jesteś mądra, jesteś ładna, słodka wiotka i powabna. Widzisz, bez 4,50+VAT ? I szczerze. Luśka, przecież na pierwszy rzut oka widać, że stawiają na formę, a nie na treść, bo ileż można pisać o balkonach? Gaudi fajne balkony wymyślał, a poza nim to nuda.

i wyszło na to, że to cichy dał kawie ze szczerego serca....

Szczerzy, dobrzy, hojni (vide tanie to tanie ale komplementy), systematyczni (dość), serdeczni (motyw serca) ... powariowali wszyscy poza mną i Ike, czy jak?

ja pozwalam:P fakt, lusiu, to co się tu dzieje to jakaś masakra prawdziwych złośliwców ( poza chlubnymi wyjątkami) już nie ma

Luśka, a może tutejsi erudyci nadużywali nadzywczajnych piswoni owego słówka, by sobie poplugawić i stąd cenzor?

"prawdziwych złośliwców ( poza chlubnymi wyjątkami) już nie ma " ech..... ech!!! "nadużywali nadzywczajnych piswoni owego słówka," no raczej tak, "erudyci" Tak w ogóle byłam zmotywowana zrobić coś, co i tak mnie nie ominie, specjalnie weszłam na neta, a tam przełożona nie zamieściła, co zamieścić miała. I tym sposobem znowu żegnam dobę z kafe. To zaczyna nie być śmieszne ;-)