Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

Gość Ascetyczny koczownik balkonowy
rodzaju żeńskiego popija trzecią kawę wyziębioną poprzez trzydniowe oczekiwanie.

Gość trzecia kawa
Luśka tak mnie naszło dzisiaj :-D. Balkon to tylko metafora :-) Zamierzam dobrze się bawić, jak na balkonie to tylko w Paryżu :-D Mogę zostać mimo wszystko? :-(

Gość trzecia kawa
Ascetyczny, wyszło groźnie :-D To zupełnie nie o mnie :-)

Gość Ascetyczny to tylko metofora
Nie należy się do niej przywiązywać zbytnio. marzy mi się balkon z widokiem na wiśniowy sad kwitnący cały rok.

Zaraz, zaraz, to ja zaczęłam o tym ascetycznym lajfie i ja decyduję, co jest metafora, co nie ;-)

Gość trzecia kawa
Jestem pewna, że w Japonii mają solidne balkony :-D Tym optymistycznym akcentem żegnam się z wami. Do jutra(oczywiście jak Luśka pozwoli zostać) Ps nigdy się zbytnio nie przywiązuję :-)

Co do balkonu - wiadomo, ze metafora, ale mozna ja rozumieć dwojako. Bo jężeli ktośą w ogóle nie czuje potrzeby, zeby zapoznać się empirycznie z jakimś innym niż swoje podwórko światem, to wg mnie ma odchylenia od normy, jeżeli nie fobie. Natomiast jeżeli ktoś potrafi czerpać maksimum radości z minimalistycznego balkonowego życia, to wtedy dla niego full respect! :)

Gość trzecia kawa
Luśka, a co ja tu robię cały dzień kiedy udaję, że pracuję, poznaję,poznaję,poznaję....:-) 🖐️

Gość Epirycznie przez macanie to ja
lubię poznawać. :)

Cześć Baobab :) widzisz jak Ci się poszczęściło ;-) tylko szkoda, ze ja zaraz muszę znikać, ale dobra wiadomość jest taka, ze jutro też się postanowiłam na Twoją zanętę pokazać ;-)

Gość Empirycznie potwierdzone, że
Luśka pisze co chce i lekce to sobie waży. :(

Zatem nie omieszkam obejrzeć Cię jutro od stóp do głów. Swoją drogą podobno taki rzut okiem dyskwalifikuje faceta na starcie, choćby miał i flotę tych meksykańskich trawlerów.

No niestety, Baobabie. Trzeba tak od stóp do głów oglądac, żebuy oglądany obiekt się nie zorientował. No chyba, ze sam się tego domaga ;-)

Na takie oglądanie by oglądany obiekt się nie orientował, że jest oglądany, to inne słówko jest. I chyba nawet stosowne paragrafy.

hahah :) racja. no ale mi chodziło o te oględziny a la rzut oka no w każdym razie dobrze, ze mnie uprzedzasz, muszę się do tej roli oglądanej jakoś wyszykować ;-)

Nie "rzut oka" tylko skrupulatne oględziny od stóp do głów. Ale teraz już sam nie wiem. Chyba dyskretnie jakoś obejrzę.

Gość trzecia kawa
znowu to samo :-( Zasilam wasze konto emerytalne. Zmieniło się tylko to, że Cicho będzie publicznie i z udawanym skrępowaniem lustrował Luśkę :-) Miłego dnia

Gość trzecia kawa
cześć setunia radośnie Ci, że zabezpieczam Cię na starość i na wypadek choroby ? :-D Nie dziękuj, nie robię tego za darmo.Normalnie dostaję pensję co miesiąc :-)

Gość trzecia kawa
Wiem jak możecie mi się odwdzięczyć! :-D Mam prośbę, to jest link do pewnej strony http://www.mrr.gov.pl/rozwoj_regionalny/polityka_przestrzenna/kpzk/Strony/Koncepcja_Przestrzennego_Zagospodarowania_Kraju.aspx na tej stronie poniżej jest dok. w PDF. pod tytułem Koncepcja Przestrzennego Zagospodarowania Kraju 2030 - projekt z 25 stycznia 2011 roku Nie mogę tego chwilowo otworzyć, czy ktoś może sprawdzić ile to ma stron? Dzięki :-)

Nie chcę być brutalnie szczera, ale wydaje mi się, że ja prawie w ogóle nie korzystając z usług ZUS przyczyniam się do kapitału zabezpieczającego emerytury w stopniu jednym z najznaczniejszych ;-)

Gość trzecia kawa
Cześć Luśka Nie wątpię, że się znacznie przyczyniasz. Ale co mi szkodzi trochę ponarzekać. Takie narzekanie w miłym towarzystwie to fajna forma spędzania czasu :-) 207 dużo :-(. Dziękuję bardzo

kolejny zdeklarowany podglądacz ;-) tyle ze mam nadzieję, ze to tylko Twoja chwilowa zachcianka, Ike, i zaraz dołączysz do podglądanych :)