Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

"no, inspiruję się przecież waszym intelektem, erudycją, poczuciem humoru i nie muszę dopłacać." udało Ci się jak mało komu, możesz czuć się wyróżniona i mam nadzieję, ze z tej możliwości korzystasz! ;-)

Gość trzecia kawa
korzystam i upajam się :-)

no, inspiruję się przecież waszym intelektem, erudycją, poczuciem humoru powiedz nam coś, czego nie wiemy:P

"a widzisz cudzysłów? widzę, ale uważam, ze to z Twojej strony pozory i woalka :P podziękuje ci nadzia " raczej Tobie, Ty jesteś jednak bardziej dosłowna, więc mojego wkładu nadzia może nie dostrzec :)

Gość trzecia kawa
a czego nie wiecie? To wam powiem. Mogę was kłamać dalej, ale już nie za darmo :-p Nie jestem takim dobrym człowiekiem jak Wy.

raczej Tobie, Ty jesteś jednak bardziej dosłowna, więc mojego wkładu nadzia może nie dostrzec a niech tam punkt dla ciebie:P

Nie jestem takim dobrym człowiekiem jak Wy fakt jesteśmy dobre ba najlepsze! w czynieniu zła:P

Gość trzecia kawa
To może wiele wyjaśniać, bo przed chwilą zastanawiałam się właśnie co ja tu robię :-p Bardzo dużo dzisiaj myślę. Czy to nie jest szkodliwe aby?

Bardzo dużo dzisiaj myślę. Czy to nie jest szkodliwe aby? to zależy ile wkładasz w to wysiłku u mnie to czynność naturalna- jak oddychanie więc skutków ubocznych nie odnotowałam

Gość trzecia kawa
No tak. Tylko do mojego myślenia dochodzi jeszcze Twoje towarzystwo. To musi nieść za sobą jakieś nieprzewidziane skutki uboczne.

masz to na co się godzisz:P

Gość trzecia kawa
Godzę się, bo nie czytałam ulotki o skutkach ubocznych. Jak jutro będę miała wysypkę to nie omieszkam Cię obciążyć.

za to, że nie pomyślałaś o tym, żeby przeczytać ?:P

"a niech tam punkt dla ciebie " dziękuję a przy okazji - nie pamiętasz przypadkiem, który to już? :P

oczywiście, że pamiętam :P pierwszy:P

Gość trzecia kawa
Tak, za to. Może mogłabym Cię obciążać też za inne rzeczy o których nie pomyślałam zawczasu ? To by znacznie ułatwiło moje życie, co za tym idzie żyłoby Ci się lżej wiedząc, że jestem szczęśliwsza.

"oczywiście, że pamiętam pierwszy" hehe :D podczas mojej absencji Twoja biegłość w kłamstwie doskonałym nie spadła, gratuluję ;-)

co za tym idzie żyłoby Ci się lżej wiedząc, że jestem szczęśliwsza. chyba mnie z kimś pomyliłaś :P

"co za tym idzie żyłoby Ci się lżej wiedząc, że jestem szczęśliwsza." chyba pomyliłaś Ike z kimś innym ;-)

Gość trzecia kawa
Ja przestałam Ike liczyć te punkty, bo słabo na tym wychodziłam(w jej mniemaniu oczywiście)

lusiu jestem biegła w wielu wielu wielu dziedzinach i moja biegłość nigdy nie spada:P

Gość trzecia kawa
jeszcze się Luśka okaże, że znasz Ike lepiej od Ike

Ike, czytasz w moich myślach, czy ja w Twoich? lusiu przecież widać czarno na białym, że powtarzasz po mnie, żeby się zrehabilitować :P

Gość trzecia kawa
Czy takie czytanie w myślach to może być skutek uboczny od przedawkowania czegoś np?

"lusiu przecież widać czarno na białym, że powtarzasz po mnie, żeby się zrehabilitować" pozory mylą, ale widać biednemu zawsze wiatr w oczy :( (czy wypadło w miarę dramatycznie?) ;-)

(czy wypadło w miarę dramatycznie?) nooo trochę... ale sama rozumiesz:P dowody nie kłamią :P

"Czy takie czytanie w myślach to może być skutek uboczny od przedawkowania czegoś np?" tylko forum, więc musisz ewentualnie uważać, bo przy naszych przyciągających osobowościach definitywnie i bezsprzecznie Ci to grozi (przedawkowanie) ;-)

Gość biegły sądowy
Dowody jednoznacznie wskazują, że racja jest po stronie wnoszącego. Od niniejszej decyzji nie przysługuje odwołanie. Dziękuję