Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sikajaca kochanka

lubi oddawac mocz

Polecane posty

Gość sikajaca kochanka

moja kochanka chce oddać mocz na moje ciało, mówi, że to jest jej marzenie seksualne, czy spotkaliście się z czymś takim, o czym to świadczy ?

Poważnie powinieneś się zgodzić. Nowe doświadczenie gwarantuje całkiem niezłe podniecenie. Jeśli nie jesteś w 100% przekonany do tego nie pozwól żeby oddała mocz na twarz albo do ust bo to wyższa szkoła jazdy. Możesz jej zaproponować żeby oddała mocz w wannie na Twojego penisa kiedy będziesz się onanizował. Bardzo przyjemne uczucie.

Gość zadowolony posraniec
Tomek chciałbym ci postawić na klatę

Do "tomekkk12321" Nie ma sensu odpisywać na takie teksty bo widać, że to jakiś szczeniak stara się zwrócić na siebie uwagę albo po prostu robi sobie zwałę. www.żal.pl

mlody26 you're absolutely right! ale odpisalem z rozbawienia, nie moglem sie powstrzymac :) pozdro!

Luz. Co do oddawania moczu polecam jeszcze żeby dziewczyna przed taka zabawą wypiła dużo wody. Smak moczu wtedy nie jest tak intensywnie słony i kolor jest mniej intensywny. Oczywiście w razie gdyby ktoś chciał spróbować oddawania moczu na twarz albo do ust.

dobra rada, dzieki. jest pewien aspekt calej tej 'zabawy' ktory mnie zastanawia. kobieta moze polozyc sie na plecach, uniesc nogi ku gorze i nasikac saam sobie na twarz. czy facet, ze wzgledow anatomicznych, moze zrobic to samo? wydaje mi sie, ze moze byc z tym problem (dlugosc cewki moczowej).

Dla faceta nasikanie sobie na twarz nie jest problemem, w przypadku kobiety może się udać pod warunkiem, że jest giętka i mocno się wygnie.

do Jan Paweł II - JP2GMD na 100% Na dzień dobry jeszcze ci powiem ze być może ty starości nie doczekasz.Jeśli jednak doczekasz -kto wie czy nie będziesz "szczał" i robił pod siebie,skazany na pomoc innych.Jakże podłym gadem trzeba być by wymyślać tak obrzydliwe prowokacje.Ile ci za to płacą?Żadna cena nie jest warta takiego upodlenia.

Gość gość
do wierzacych na tym forum,czego tutaj szukacie skoro to was gorszy?

Masz ładnie porypaną kochankę, tak? Widać sam masz nie jasno pod sufitem, skoro nalazłeś sobie taką kochankę. Żona rozumiem że jest tylko od sprzątania i gotowania :O