Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvdfvbftgrbrba

Mam dosyć ulotkarzy!

Polecane posty

Gość sylwiaj
indor do prania. hahaha Jaki desperat.Zabolało nie ?,ze wiecej zarabiam??? Bo tak twoja wypowiedz wygląda,jak bys siedział(a) na kasie:D:D Nie przejmuj sie u nas w super marketach własnie zatrudniaja idjotów i ludziktórzy sobie nie radza w zyciu ,bo wiedza ,ze jak desperaciu beda zasówac za najnizsza krajową po 12 godzin:D:D Niestety ja nie bede na kasie pracowac -nie dlatego ze sie nie nadaje.Tylko dlatego ze nie chce czuc sie jak kupa na srodku jakiegos duzegopomieszczenia gdzie co 2gi klient prawie miał by ochote napluc na mnie bo stoi w kolejce juz 30 minut a jakis cep smiga tymi kodami jak by chciał a nie mógł.Pewnie to ty byles(as) tym frajerem co dostał zjebe od szefa przezemnie bo go wezwałam ,ze jest niedojebany i nie umie obsługiwac ludzi. Co wyleciales z pracy?

Gość sylwiaj
A moze zabolało to co napisałam o grubasach??? Moze to ty byłas tym grubym babskiem która jak sie darła to pusciła bąka z wysiłku.I teraz trauma:D:D:D:D:D:D Nie przejmuj się ,grubas ociekający sosem tez moze byc sexi.:D:D:D Przynajmniej w swoich chorych snach:D A moze jeszcze doszedł do tego ten fakt ze ja robie 3 godziny a ty musisz 12 heheheh I lov my live . Ihaaaaaaaaaa ściero patologiczna. Heheheh

Gość nic dodać
Na wróżkę też się nie nadajesz...:p Jestem kobietą, mężatką, matką nastoletnich dzieci. I powiem ci szczerze, że gdyby moja córka prezentowała ten poziom inteligencji i kultury co ty- miałabym poczucie ogromnej porażki...:O Nawet pisać nie potrafisz...:p Skoro tak dobrze zarabiasz i masz tyle wolnego czasu, to może zainwestuj w naukę...:O

Gość nic dodać
Sylwia-ty idź do psychiatry :(

Gość sylwiaj
Uwielbiam takich desperado jak Ty I jeszcze ta zgrabna sylwetka którą zawdzięczam intensywnym treningom po klatkach schodowych.Same plusiki. Podsumujmy -Piękna sylwetka -3 godzinna praca. -zwiedzanie miasta. Sluchanie ulubionej muzyki , -zero stresu Szał pał,świst pizd:D A tak calkiem dojzale. Smiszy mnie to jak piszecie o ludziach noszacych ulotki.Chyba lepiej ,zeby młodziesz zarabiała w ten sposób niz kradła lub sie puszczała. Ale widze,ze takie sciery jak ty indorku pewnie bys tak wolał. Zakompleksiony ociekający tłuszczem smierdzący potem mógł miec wiecej do wyboru prostytutek. Ale nie mój drogi takim jakty pozostaje jazda na śmigle,czochranie bobra,bicie niemca w kask. Bo nawet za pieniadze ,zadna by nie chciała.... jeah.

Gość nic dodać
Aleś się spluła...:( Może sobie coś ugryź! Ulży ci...:( Boże drogi! Gdzie się takie paskudztwo pleni...:p

Gość sylwiaj
nic dodać,a skoro masz dzieci to ciekawe czy bidusie wiedza kto jest ich ojcem???? Pewnie masz poczucie winy ze nie. I dziękujesz Bogu od lat ze po tej imprezie twoje dzieci nie szczekają:D:D:D:D:D:D Ostroooo było stara rurencjo. hehe Przykro mi gumiaro . A teraz strzel sobie pare nagich fot i wklejaj na nk. Moze sie dowartościujesz starociu:D}

Gość sylwiaj
hmmmpleni sie u ciebie na chacie.To nie twoja wina ,ze jak robiłas to paskudztwo tonie pamietasz z kimi gdzie.Ale twoja sprawa. Nie moja dupa nie moja sprawa.

Gość nic dodać
Wprawiasz mnie w świetny humor...:D Żałosna...:p

Gość nic dodać
Może mnie mylisz ze swoją mamą??? Bo szczekasz jak wściekły pies...:D

Gość sylwiaj
no nie zablysnełas. To ile ty masz lat??? Taki rupiec a umie pisac na klawiaturze. Niezle,niezle .Jest taka strona pedigree napisz do nich moze wysla darmową karme:D:D

Gość hereks
Ten dzieciak zmysły postradał :O Niech się leczy,wstyd.

Gość sylwiaj
a tak na marginesie nie płacz ,wszystkie dzieci nasze sa:D:D Nie wazne kim był ojciec wazne kim jest matka. A z tego co prezentujesz to z ciebie niezła suka,to nie ma sie co dziwic ze dzieci szczekają:D:D:D

Gość sylwiaj
herex masz racje:D

Gość nic dodać
:):):) Ona jest tak beznadziejna, że aż śmieszna...:D

Gość hereks
Ona myśli,że fajna jest :D Ale tak naprawdę żal mi tego dzieciaka.

Gość sylwiaj
Siedza strae rupiecie na necie i błyszczą. HEhe

Gość sylwiaj
ja wcale tak nie myślę,ja to wiem.:D Niech żyje młodzież tego świata.

Gość mogę się zabić?
z tą Polską zawsze są kłopoty

Gość nic dodać
Sylwia - tylko psychiatra może ci pomóc...:O

Gość hereks
Dzieciak z patologicznej rodziny,słowictwo rynsztokowe,cóż więcej mozna powiedzieć.

Gość nic dodać
Hereks- wyraźnie pisz, o kogo Ci chodzi. To biedne dziecko myśli, że o mnie...:D

Gość sylwiaj
Herex biłeś juz dzisiaj Niemca w kask??? To zbij,spuść z krzyża to ci przejdą wszystkie dolegliwości. Zobaczysz jaki świat potrafi być piękny. A nie siedzisz pół dnia zestresowany i nie wiesz o co chodzi:D

Gość sylwiaj
do "mogę się zabic?" Szkoda by chyba było schodzić z tego padołu. No ale jak nalegasz......możesz!

Gość sylwiaj
o ciebie niestety nie chodzi bo do do śmieci się raczej nie przywiązuje większej uwagi:D:D:D

Gość nic dodać
Gdzie są ci rodzice??? Co oni przez te wszystkie lata robili???? :O Ty, dziecko, poproś mamę, żeby z tobą poszła do jakiegoś specjalisty...:O Może jeszcze jest dla ciebie jakiś ratunek???? :O

Gość sylwiaj
ihaaaaa,faktycznie niezła z Waspatologia. Wąsaty spocony grubas trzepiący pyrtka pensetą i pani ociekająca sexem:D:D:D:D Z wpisem w akcie urodzenia dzieci w tabeli -----imię ojca------------burek:D:D:D

Gość ciotka mania
Jej już żaden lekarz nie pomoże. Raczej egzorcysta :D:D:D

Gość R0R
Jak ja roznosilam ulotki mowilam do domofonu, ze mam ogloszenie do zawieszenia i niech spierdalaja. A ile z was dzwoni do domow i namawia klientow TEPSY, NETII czy innych gownianych firm na kupno uslug? I co? Jak was ktos wyzwie przez telefon to jeszcze focha macie, jacy to chamscy ludzie. A wy co, lepsi??