Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvdfvbftgrbrba

Mam dosyć ulotkarzy!

Polecane posty

Gość sylwiaj
No własnie gdzie sa rodzice???? Siedza własnie na kafeteria .pl i udają ,ze sa zajebisci udzielając sie na forum:D:D:

Gość ciotka mania
Można spróbować dać na mszę w jej intencji... Przecież to choroba psychiczna.:(

Gość sylwiaj
ROR dokładnie.

Gość sylwiaj
hahaha Ty ciotka,moherze nie pyskuj:D:D

Gość sylwiaj
Moherowe berety weszły w dyskusje:D:D:D:D A pomponik pani ma??? Czy tak na glace smiga? NA msze to juz nie dLugo beda pewnie dawc Twoi bliscy babciu. Albo i nie, zależy jaką cha drą byłaś za życia :D

Gość nic dodać
Do Sylwi: Wspólnie czytamy twoje wypowiedzi i bawią nas do łez :D:D:D Nigdy nie spotkaliśmy kogoś bardziej żałosnego...:D

Gość nic dodać
Kurcze, co za dowcip! Rozpaczliwa jesteś...:(

Gość sylwiaj
Cieszysz sie??? Fajnie Tylko to ci w zyciu pozostało:D Zalmi wlasnie takich biednych opuszczonych ludzi,dlatego miło mize sprawiłam Ci przyjemność:D:D:D:D Pozdrawiam heheheh

Gość sylwiaj
nic dodac...bo w zyciu trzeba sie pośmiać

Gość nic dodać
Cieszę się, że TO, co dotknęło ciebie- nie dotknęło ani mnie, ani mojej rodziny...:D:D:D Takiego nieszczęścia bym nie zniosła...😭

Gość Dajcie spokój
Dziewczyna jest do zamknięcia w psychiatryku.:( Jak ją przebadają, długo nie wypuszczą. Sylwuś-zgłoś się dla swojego dobra. Zobaczysz, fajnie będzie. Takie dłuższe wakacje:)

Gość sylwiaj
i poszły berety do spania. Albo tlen im się skończył w butli No chyba,ze to pora na zmianę pampera:D:D Feee.

Gość sylwiaj
Dajcie spokój-nie przesadzaj. Wole spędzać je w ciepłych krajach ;-) Pampers przebrany??? Kroplóweczka podana???? To wyjazd do spania:D

Gość Zgłosiłem cię
tam, gdzie trzeba. Jak przyjadą panowie z kaftanami, to się nic nie bój... :)

Gość sylwiaj
hehehe Mam nadzieje ze twarzowe te kaftany:D:D:D

Gość sylwiaj
Stare baby sa często gorsze od młodziezy. Kiedyś wypicowana babcia zrobiła awanturę w tramwaju,nie szczędząc języka. Odpowiedziałam jej jedno. Wymagacie od młodzieży ,żeby się zachowywali a sami zachowujecie sie jak ścierwa.Babcia dużo więcej nie poszczekała-bo prawie ludzie ja zjedli. I tak jest z Wami mocherami. W dzisiejszych czaschnie ma szacunku dla starszych ludzi. Kiedys z usmiechem natwarzy ustepowałam miejsce w autobusie,niosłam zakupy do domu.Ale dzisiaj nie ma komu:-( ty wstaniesz w tramwaju kulturalnie co by babci nogi nie odpadły a ona jeszcze z ryjem wyjedzie. NIEMA-zero szacunku ,skonczyło sie.

Gość Zgłosiłem cię
Módl się o zdrowie, bo o rozum już za późno...:O

Gość sylwiaj
Zgłosiłem Cię. Heheehe Jaki dumny przeagent. Pewnie siedzisz w domu bo się boisz wyjs na ulice bo posprzedawałeś chłopaków na dzielnicy . Frajer...

Gość cypisek.
Co do starszych ludzi to prawda. Panoszą się gorzej niż ulotkarze.

Gość sylwiaj
Dziadki poszły spac:D PAni z dpsu pewnie na siłe zaciągneła ze swietlicy do pokojów pozamykała ,dupy umyła i do spania.:D

Gość nic dodać
Jeszcze tu się plujesz??? Strasznie długo masz te ataki :D Weź jakieś proszki i połóż się spać...:D

Gość sylwiaj
nic dodac.Tu cie boli berecie.hehehe Zajmij sie dziecmi bo w pokoju obok pewnie syn wali ci córke a ty na kafeterii siedzisz .A później do kogo pretensje będziesz miała. Patologia

Gość sylwiaj
pewnie do mnie,ze zamiast zając sie dziecmi udzielałas "mądrych rad" Na portalu.To podobno choroba,nazwy nie pamietam(niestety) Jak człowiek zyje w wirtualnym swiecie.

Gość nic dodać
Oj, dziecko, dziecko... Zastanów się dobrze nad sobą...Żal mi cię...😭 Podaruj już sobie te komentarze... Bo nie świadczą one, o tych, o których piszesz-tylko o tobie...:( Prześpij się, może rano będzie ci lepiej?

Gość sylwiaj
długo nie odpisuje moher...poleciała sprawdzić. Albo o gorsza przyłączyła się do orgietki:D

Gość nic dodać
Te twoje historyjki i przypuszczenia potwierdzają, że twoja wyobraźnia płata ci figle...:O Chorobliwe figle:O

Gość sylwiaj
oj moher moher. Inteligencją nie grzeszysz i raczej o tym ciężko z tobą było by podyskutować. Masz bardzo mały zasób słów i z teo co widze,jestes ograniczona. Mnie się cale życie wydawało ze człowiek inteligentny i mądry w zaistniałej sytuacji poprostu olal by to. A ty mnie tu napierasz jak pojebana. Widzisz mądrzy sie zwineli i nie dyskutuja bo pewnie nie sa zainteresowani tym tematem a ty nadal szczekasz ta dupą i szczekasz. Poszła do budy:D:D:D

Gość tenitamten
Sylwiaj pisze tylko o seksie i ma same erotumańskie pomysły. Pewnie to dziecko było molestowane i tak jej się porobiło. :O

Gość sylwiaj
Ja juz Cie widze jak siedzisz przed kompem i obgryzasz pazury zastanawiając się......co mam jej odpisać....kurde nooo:D Nie wiem,zadzwonię do teściowe...ona tez ma cięty jezyk to może pomoże,doradzi:D Niestety . Swit bywa okrutny.Tesciowa nie dzierzy takiej synowej i ma wyjebane po całosci.

Gość sylwiaj
a no byłam molestowana............tatooo to ty.. buahahahaha