Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvdfvbftgrbrba

Mam dosyć ulotkarzy!

Polecane posty

Gość sylwiaj
teni tamten....wstyd pedofil

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Gość sylwiaj
no tez bym sie wk.Jak w takiej sytuacji ktos by mi wciskał ulotki ale wsadzajac komus doskrzynek nie robimy nikomu krzywdy. Wziasc wyjebac i po temacie.A nie jeczej ze wskrzynusi papierek lezy.JA wyzucam.No chyba ze jestem zainteresowana to inna sprawa

Gość sylwiaj
do mnie tez przeciez nie raz dzwonia zeby im otworzyc ....No nie jest to fajne(rozumiem) Ale to ich praca.Ja mam inne zmartwienia niz przezywanie ze ktos mi dzwoni.Pracuje i juz,nie kradnie nie puszcza sie tylko pracuje.Ciezko niektórym debilom zrozumiec. Taka praca. Buce bezrobotne..hehehe

Gość tenitamten
Ja nigdy na ulotki nawet nie spoglądam, nie mówiąc już o ich czytaniu. Automatycznie wrzucam je do kosza specjalnie dla nich przeznaczonego i stojącego na klatce schodowej. Sąsiedzi robią tak samo. skąd się biorą Ci wszyscy dziwni ludzie, którzy myślą, że ktokolwiek te ulotki czyta? :O

Gość sylwiaj
hahaha cama tak sie chwalisz swoja zajebistoscią ,zobaczyli ryja i stronki usuneli:D::D:D:D:D Niezle.Zawsze tak jest.Laska jak pisze,ze jest cudowna zgrabna i boska to znaczy,ze po 2giej stronie siedzi pasztet. A jak mi wiadomo Pasztet trzyma sie w lodówce:D

Gość taki owad
Tenitamten Nie ryzykuj... Nie wiesz, z kim masz do czynienia... Poczytaj na wcześniejszych stronach...:(

Gość sylwiaj
ten i tamten. Jak by nikt nie czytał to by nie było zamówien. Bo jak narazie w ten sposób rozpoczynamy reklame...ulotki. A skoro sa zamówienia to znaczy ,ze ktos przeczytał. Jest wiele osób które sa zmeczone po pracy ,nie chce sie gotowac i co? Pah za ulotke i obiadek podany;-) Fakt z 1000 ulotek jest odzew 6 osób ale to duzo......jak na jedno osiedle.

Gość sylwiaj
Po za tym ...np.sobota imprezka itd. Nagle ktos rzuca hasło ,.....pizza. I co sięgam po ulotkę,na spokojnie wybieram co mi pasi a co nie i juz po problemie:-) Telefon w łape i gotowe. Nie lubisz takiej formy odrzywiania? Trudno ulotka do kosza.Ale jajako osoba noszaca utki nie wiem kto co lubi z lokatorów.Wieco co chodzi?

Gość tenitamten
Gdy tak jeszcze ulotkarze przychodzili wtedy, gdy jestem w pracy.... Zwykle jednak budzą mnie domofonem wtedy, gdy jeszcze mogę sobie pospać. :( Eeeeech..... pomarzyć zawsze można. No cóż. Zło konieczne. :(

Gość tenitamten
Czasami jednak na ulotkę zerkam, żeby w żadnym wypadku nie nabyć towaru reklamowanego przez kogoś, kto mnie chamsko obudził domofonem. :)

Gość tenitamten
Pizzy faktyczne nie jadam, no chyba, że taką zrobioną w domu. Jest o wiele smaczniejsza i bez podejrzanych produktów. :)

Gość sylwiaj
dlatego nie chodzimy na ulotki o 8 smej rano...A czesto jest tak ,ze sporadycznie własnie ktos leniuchuje do 12 nastej. JA chodze zawsze o godz11 . I np jak ja nie chce eby jakis nie proszony gosc zawracał midupe po prostu.Wyłanczamwszystkie telefony ,odkładam domofon i delektuje sie spokojem:-) Radze tak samo robic ..zero stresu i człowiek wyspany:-)

Gość tenitamten
Nie potrafię tak zrobić. A gdyby to ktoś znajomy "zadomofonił"?

Gość tenitamten
:D:D:D sylwiaj, a może to Ty mnie budzisz? Zwykle domofon jęczy ok. 11.00, wtedy, gdy jeszcze smacznie śpię. :D

uszanuj prace ludzi chcacych dorobic pare groszy.. dlaciebie chyba nie jest to raki wielki wysilek wyciagnac ulotki ze skrzynki i wyrzucic je chocby do kosza

Gość sylwiaj
bazienka ale jestes tepa. Heh wytłumaczę jeszcze raz.Odkładaj domofon jak sie chcesz wyspac. Ulotki wyzuc do kosza i final.Zalosna jestes do tego cięzko kapująca. Rozwiazanie jest proste.A wy placzecie jak dzieci ze ulotki i ulotki.Załóżmy ,ze jesteś grubą babą na straganie próbująca wcisnąć mi jakies mięcho.Nigdy nie kupuje takich rzeczy w ciepły dzień jeszcze od jakiejś niedomytej prawie prosto z poja kobiety.Co robie? Nie reaguje.I ona ma spokój i ja. Ciezkosie mysli oj ciezko...nie?????

Gość sylwiaj
Po za tym. Moze tak. równie dobrze mozna powiedziec o innych pracach. Robotnicy na chodniku. Boże,chce spokojnie wrócić z pracy do domu muszę isc na około bo jakaś banda roboli rozkopała mi chodnik. Pani sprzątająca. k@@@@ codziennie wracam do do domu a ta pinda akurat musi myc klatkę,franca jedna Lekarz a to palant znowu zachorował Listonosz. A to kutafon znowu wrzucił do mojej skrzynki list do sąsiadów!!!! Kasjerka-------------pomyliła się zlinczuje ja bo nie wytrzymam dłużnej w tej kolejce a ona wali w huja i jeszcze proponuje mi jakieś kupony ,do siatki wkłada jakies gazetki reklamowe i bezczelnie jeszcze zyczy mi milego dnia. itd.itp. DObrze,ze nie mysle waszymi kategoriami i nie muszę żyć w społeczeństwie zbutwiałych starych moherów.. Chociaz szlag mnie trafia jak mijam takich idiotów co dziennie w klatce.A później się dziwią ze maja kupę na klatce:D:D:D:D

Gość sylwiaj
teni tamten calkiem mozliwe.hehe No jak znajomy to pewnie po wczesniejszym kontakcie;-) To moja praca i przykro mi,ze denerwuje czasem ludzi i powiem szczerzeze czesto jest mi jednak glupioz tego powodu ale to nie oznacza,ze ludzie maja nas szmacic za wykonywaną robote. tj wyzej napisałam

Gość sylwiaj
kazdy pracuje-jedni rozworza towar,inniwciskają porzyczki-których nie potrzebujemy inni jeszcze wciskają na towar (przedstawiciele chandlowi) Ale to nie oznacz a ze mamy nimi gardzic.Niech kazdy przemysli swoją prace a pózniej ma pretensje. Kiedys Pani mi powiedziała,ze nie wolno u nich nosic ale mnie wpusci bo wie ze kazdy chce sobie zarobic,a po zatym szanuje młodziez która bierz sie za co kolwiek zamiast krasc.

Gość sylwiaj
Więc odpowiedzcie sobie sami.Wolicie pare papierkow na klatce? ---bo taką ktos ma prace czy wolicie ,zeby ta sama osoba okradała was na ulicy,w domach bo jej sie nie chce pracowac.? A pyzatym na ulotkach można dobrze zarobić.jak już wcześniej napisałam. Ja pracuje 3 godziny mam 60 zł. z jednych ulotek.Ale wrzucam od razu ulotki innej firmy np.reklamującej kosmetyki za co mi płacą 60zł .Wiec wychodzi,ze w 3 godziny mogę nawet zarobić 120 zł A co jak bym miała jeszcze jedną firmę??? Niektórzy tylko z tego się utrzymują i uszanujcie to!

Gość Ulotkarka
Właśnie przez takich ludzi jak sylwia ulotkarze są znienawidzeni :( Sylwia co ty gadasz ? 3 godziny i zrobisz calutki rejon ? chyba że wsadzasz dp skrzynek a nie rozwalasz tego po piętrach...

Gość klapko
Witam, Niektórzy z Państwa na tym forum pisze że nienawidzi osób roznoszących ulotki-owszem też bym nie lubił jak znajduje pod drzwiami np. ulotkę pizzerii, albo wypchana skrzynka z makulaturą, ale uświadomcie sobie że tacy ludzie (mówię o tych którzy pracują na ulotkach juz kilka lat) w ten sposób zarabiają na chleb i na pewno są w cięższej sytuacji niż możecie to sobie wyobrazić, myślicie że im się podoba takie bieganie po blokach lub po piętrach i zostawianie ulotek?? wiadomo że na różnych ludzi mogą natrafić! To dość niebezpieczne zajęcie i trzeba mieć mnóstwo sprytu, przebiegłości i obrotności żeby to ryzyko zminimalizować. Ktoś może podnieść na was rękę za to że te ulotki zostawiacie pod drzwiami, albo do skrzynek, albo tylko dlatego że dzwonicie domofonem. Osoby, które pracują na ulotkach szmat czasu juz dawno by zrezygnowały, gdyby nie sytuacja typu "syn wróci z pracy, przyniesie trochę pieniążków i kupię coś na kolację, oby tylko wrócił bezpiecznie". Obyście Państwo kiedyś nie musieli w ten sposób zarabiać i tak ryzykować a co najgorsze posyłać swoje dzieci do takiej pracy, jeśli rodzice np. nie mogą pracować a renty nie dostają. Wtedy chyba zrozumiecie po co to całe zaśmiecanie. A ci którzy moga twierdzić że ulotkarz tylko śmieci po klatce to powiem tylko tyle że ja już wolę aby mi śmiecił niż okradał, jak nie ma co do garnka włożyć. Szczerze mówiąc kto z was jest pewien/pewna że sama nie będzie nigdy biegać z ulotkami? Bo macie stałą pracę, na pewno nie będziecie musieli tak się zniżać? każdą pracę można stracić, a nasz rząd działa tak, że "obcych" wywala z pracy a zatrudniają swoich z partii. Duża konkurencja firm, naród się rozjeżdża po świecie, bo przecież tutaj mało kto może się osiedlić...ci którzy nie mają dokąd jechać - zostają i też pracują, za marne pieniądze np. roznoszą ulotki i starają się przeżyć w tych ciężkich czasach. Piszę w ten sposób bo mam syna we wieku 16 lat który roznosił ulotki po wycieraczkach przez rok i mogę być z niego dumna ponieważ wielokrotnie udawało mu się uniknąć drastycznych sytuacji z mieszkańcami, którzy próbowali podnieść na niego rękę, a sobie zagwarantować (chociaż czy na pewno?) areszt za napaść. gdy juz u nas sytuacja finansowa się uspokoiła to syn odetchną z ulgą że może już spać spokojnie i w końcu się zwolnił. Jeśli do kogoś nie przemówił ten mały manifest to pamiętajcie przynajmniej, że możecie ulotkarzy po prostu nie wpuszczać, jak nie wejdą to zrezygnują, jeśli ktoś zastosuje wobec nich siłę pięści a sam nie będzie mógł wezwać policji (np.poszukiwany-zdarza się) to wiedzcie że ulotkarz wie gdzie mieszkacie ale wy nie wiecie o nim nic...Ulotkarze chcą po prostu robić swoje, zarobić i spier.olić. sytuacje życiowe są różne i niektórzy własnie w ten sposób sobie z nią radzą. Pozdrawiam. P.S. nie zrozumcie mnie źle! nie chodzi o to aby pytać się każdego ulotkarza czy pieniądze są mu potrzebne na chleb czy koks bo to nie ma sensu...jak widzicie że to osoba od której nie leci wódą i normalnie się zachowuje to najlepiej dajcie mu spokój...jeśli ma ulotki zamiast np.wytrychu do drzwi.

Gość gość
tylko pomyślcie czubki że w tych zniszczonym kraju firmy przeciętne cienko przędą a ulotki mogą im pomóc a w firmach pracujecie wy albo wasze dzieciaki więc kur...nie możecie przeboleć siedzcie w tych klitach i sie uspokójcie wielkie paniska się znalazły co wszystko im przeszkadza co mężuś kase daje macie układy albo wujka polityka że nie musicie zapierdalac?

Gość gość
Ulotkarz niszczy las i koniec :P

Gość gość
  ▄█▀█▀█▄         ▄█▀  █  ▀█▄        ▄█▀       ▀█▄        █          █        █          █        ▀█▄▄   █   ▄█▀          █  ▄▀▄  █          █ ▀   ▀ █          █       █          █       █          █        █          █       █          █       █    ▄█▀▀█▄█       █▄█▀█▄  ▄█▀▀    ▀            ▀▀█ █▀                      ▀█ █                        █ █           ▄█▄          █ ▀█         █▀ ▀█        █▀  ▀█▄      █▀   ▀█     ▄█▀    ▀█▄▄▄█▀      ▀█▄▄▄█▀

Gość polko
ulotkarzy by sie inaczej traktowalo jak by karzdy tej roboty sprobowal

Gość gość
Jak się nie chce ulotek to należy wypierdalać z powrotem na swoje wioski, taka specyfika miasta że różni ludzie się kręcą i dzwonią domofonem, ulotkarze, listonosze, obwoźni sprzedawcy dóbr wszelakich