Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzaniiiieieee

Odchudzam sie zeby miec ciało 12 letniej dziewczyny :)

Polecane posty

Gość odchudzaniiiieieee

to moj cel ,juz zeszlo 5 kg :)

Ostatnio widuję raczej grube dziewczyny w tym wieku. To musisz chyba zacząć tyć Czyżbyś zakochała się w pedofilu?

chyba 12-letniego chłopca ;) przypominam, że biust też "chudnie" :p

Gość odchudzaniiiieieee
wiem ....i to jest najgorsze , nie chce zeby mi zaczal zwisać :O bo mam raczej duzy inaczej czeka mnie operacja podniesienia ,a to kosztuje ,a kasa mi sie konczy :O juz zrobilam nos i usta :O

dlaczego chcesz wyglądać jak dziecko? przecież faceci lecą raczej na kobiece kształty...

Gość odchudzaniiiieieee
Ja nie lubie ''doroslych facetów'' faczej mlodszych ,nie wiem czemu . W sumie nie zalezy mi zeby ktos na mnie ''leciał'' chce wyglądac mlodziutko :) po prostu ,chce byc uwazana za małolate :)

tylko że twarz musi również wyglądać młodo :) a wiesz chyba, że nadmierne odchudzanie może doprowadzić do wypadania włosów, złego stanu skóry, zaniku miesiączki, arytmii? a to nie dodaje młodzieńczej energii

Gość odchudzaniiiieieee
24 mam ,dają mi teraz 15-17 :) Wiem o twarzy :) mialam zbyt duzy nos,wiec go zmniejszyłam :P chce jeszcze podniesc brwi , tylko szukam odpowiedniego lekarza :)

Gość miałam tak samo i...
jest to prawda, że teraz dziewczyny chcą właśnie tak wyglądać, żeby tylko nie było zaznaczonych bioder, jak najchudsze, z dużą przerwą między udami, i uważają że wyglądają super

coś mi się zdaje, ze tylko ci się wydaje, ze wyglądasz na 15. Chyba, ze za wzór bierzesz te młode kurwiszonki ;d Normalna 15latka ma zupełnie inną budowę ciała i twarzy i nie jest to związane z wagą a z poziomem hormonów.

Ja myślę, że masz masę kompleksów i całe życie będziesz coś poprawiała aż zaczniesz wyglądać karykaturalnie i z atrakcyjnością będzie to miało niewiele wspólnego. I nie znam facetów, którym podobają się 12 letnie chłopięco chude dziewczynki

Gość odchudzaniiiieieee
nie wydaje mi sie ;) dziesiątki ludzi mi to mowilo :) nawet chirurg byl zdziwiony :D

Gość eppepepepepe
A co bedzie potem? obniższysz sobie linie czola zeby glowa wydawala sie mniejsza? Oddesiesz tłuszcz z bioder by wyglądac jak maly chłopiec? Zmniejszysz piersi ? :O Takie przerobki zawsze konczą sie efektem plastikowej panny :O Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile takich kobiet chodzi po ulicach usa ,niby atrakcyjne,ale sztucznosc bije po oczach ,lalki z gry komputerowej :O

Gość assww
chcesz wygladac jak 12 latka a wygladasz jak 11 latka :( :(

Jezeli to serio Twoje zdjęcie a nie jakiegoś dziecka to możesz liczyć na spore zainteresowanie ze strony pedofila jakiegoś

Gość assww
a jesli to NIE twoje zdjęcie, a poprostu wzielas sobie z jakiegos propfilu nk czyjejs osoby, to jak to sie wyda, moze nawet sie to skonczyc procesem w sądzie :(

Gość odchudzaniiiieieee
to nie moje :D swojego nie pokaze, raz wstawione zdjecie do sieci juz nigdy nie zostanie skasowane :O vel.Noxelia :O

Gość odchudzaniiiieieee
niech sie martwi ten ktory ukradl te fotke :D Numery IP są przeciez zapisywane :)

Gość buahahahahahhhh
przeciez to na focie to nie autorka, tylko dziecko w wieku szkolnym w szkolnej pracowni komputerowej :P

jeśli za bardzo schudniesz, skóra straci jędrność i w efekcie zamiast się odmłodzić dodasz sobie lat :) no chyba, że i to chirurg poprawi :o a ile masz wzrostu i wagi jeśli można wiedzieć?

toć to prowokacja. Dojrzała kobieta nie moze wyglądać jak nastolatka, bo jej hormony na to nie pozwolą. Chocby nie wiem jak sie poprawiała. Zawsze bedzie widać fałsz. Mam koleżankę która ma urodę dziecka, mimo 30 lat. I choć wyglada obiektywnie młodo to na pewno nie jak 15. No moze jakby się uparła to jak 18. Po prostu się nie da.

ale może chcieć wyglądać jak 15-latka i tutaj cały tragizm sytuacji :)

Gość odchudzaniiiieieee
ale ja MUSZĘ tak wyglądać ! To jest cel mojego życia! Założyłam sobie, że im będę starsza tym będę wyglądała coraz młodziej, czyli teraz na 12 lat, za 10 lat, mając 34 lata, chcę wyglądać na 11 lat, a potem mając 50 lat wyglądać na 7. To musi się udać, nie wierzę że nie! Medycyna poszła bardzo do przodu!

Gość uri lalala
:D