Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona nim ...

Zauroczyłam się o 24 lata starszym facetem...

Polecane posty

Gość .........ha..........
Nie chodzi o sponsoring , zauroczyła się , zakochała moze nawet . Ja też spotykam sie od czasu do czasu (coraz rzadziej) z takim facetem . nie ma żony , ja nie mam faceta , dogadujemy sie , seks jest dobry to nie widziałam problemu .... ale to nie ma sęsu , nigdy nie byłoby z tego wielkiego love , nie wierze w coś takiego ;)

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 Jenbo Ci moge przyznac,ze nie kazdy 48 latek to niezadbany facet. Ale i tak zamist miec przyjemnsoc z facetem młodym,zadajesz sie "starym" :-) No ale coż,ten facet musi byc dobrym sponsorem :-)

Gość Alexandra 25 25 25
nie bede uzywala wulgarnych slow typu "pieprzyc sie " na forum na ktore wchodza dzieci! Jestem wyksztalcna kobietya i daleko wam do mnie dlatego uzywacie takiego jezyka. Moze bede go kochala skad wiesz ze nie? a Ty kochasz swojego mimo iz jest starszy o kilka lat? ile jest takich rodzin gdzie rozchodza sie pomimo tak malej roznicy wieku? gdzie maz bije swoja zone? a moze ja bede walsnie z nim szczesliwa,zreszta nic wam do tego.

Gość zgadzam sie z lukrecją
pelno takich zepsutych mlodych kobiet, nie wiem skad to sie bierze. za duzo sexu w mediach niestety a potem takie zwyrodnienia

oj tak daleko nam do ciebie, my nie moglybysmy sypiac z dziadkami, czuje sie gorsza przez to, chyba sie powiesze

Gość Alexandra 25 25 25
moze on daje mi wiecej przyjemnosci niz jakis mlody? boshe ze stary to od razu nie udolny? jakie wy macie poglady,chyba z wlasnego doswiadzcenia wziete.

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 Ja mam 45 lat,maz 48 ,wiec nie ma takiej duzej roznicy wieku A co do słow pieprzyc sie :-) a coz mnei obchodzadzieci. To wina rodzicow,ze dziecko wejdzie na forum erotyczne,nie moja. A wykształcenie nie ma nic do tego :-)głupia 25 latko.

Gość Alexandra 25 25 25
z czym jestem zepsuta? robie komus tym krzywde? no powiedz.

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 przyganiał kocioł garnkowi ,głupia 25 latko :-) Sama okreslials,ze młody facet to cos gorszego,bo widocznie z takimi nic nie wartymi młodymi męzczyznami miałas do czynienia :-) i oczarował Cie starszy o 23 lata facet,który sypnął kasa na to i na tamto ;-)

mysle, ze sobie robisz najwieksza krzywde bo nie szanujesz siebie, no ale to norma w tych czasach, skooro czujesz sie z tym OK :)

Gość Alexandra 25 25 25
glupia to chyba Ty jestes cos tak czuje ,yhy jestem pewna. Co Cie obchodza dzieci? jaka Ty jestes matka,wole nie myslec. To nie jest forum erotyczne jak juz.

Gość lukrecjaecja
zgadzam sie z lukrecją nie przesadzaj :-) zepsucie w pewnych dozach rozsadku jeste potrzebne i podniecajace.

Gość Alexandra 25 25 25
tak nie szanuje sie bo zakochalam sie w starszym o tyle lat facecie,rzeczywiscie to brak szacunku do samej siebie. Zabawne.

:O

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 ejstem matka jednego dziecka,dorosłego i nei obchodza mnei obce dzieci,ktore wchodza w necie wszedzsie,gdzie im sie tylko podoba. Od kontroli sa ich rodzice,i to oni powinni zadbac o to,aby ich dzieci nei wchodziły takm ,gdzie wchodzic w danym wieku nie powinny.

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 :-) zakochałas sie w starszym facecie ;-) a w któryms poscie pisałas,ze nie masz zamiaru uczuciowo sie angazowac :-) Kręcisz dziewko :-)

Gość Alexandra 25 25 25
dla mnie nie szanuje sie dziewczyna ktora daje dupy na prawo i lewo a ja zyje z jednym partnerem. Wiec chyba mylisz pojecia. Nie zaprzecze ,ze mam z nim dobrze,na wszystko mnie stac. Jej ..ale to nie bylo tak ze chcialam z nim byc za wszelka cene,samo z siebie wyszlo..poznalismy sie na konferencji i tak se zaczelo..polaczyla nas troche praca...

Gość Alexandra 25 25 25
bo jestem na tyle inteligentna ze zdaje sobie sprawe iz moze bede musiala z niego "zrezygnowac",ale jak narazie zyje nam sie dobrze.

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 akurat bardziej obstaje przy tym,ze Ty sie bardziej nie"szanujesz"bo normalnie sponsorowana jestes.Ate co spia z kim chca,to robia to ws zczegolnosci bezinteresownie :-)

zostawil zone dla ciebie? :P

Gość lukrecjaecja
Jak na razie żyje sie wam dobrze,bo facet kasę ma :-) Jak kasa by sie skonczyła,to i seks by nie był taki emocjonujący i facet by sie nagle postarzał w Twoich oczach ;-)

Gość Alexandra 25 25 25
wy nie wiecie jak to jest a tak mnie oceniacie..juz mnie raz zostawil ,powiedzial ze jestem mloda i to nie ma sensu itp nie wyobrazacie sobie jak cierpialam i to byl dowod ze naprawde mi na nim zalezy..jednak po kilku dniach odezwal sie i nadal jestesmy razem. Jestesmy doroslymi ludzmi i mozemy zyc jak nam sie podoba

Gość Alexandra 25 25 25
wspominalam juz ze nie ma zony ani dzieci,nie jestem szmata ktora pozbawila by dzieci ojca bo wiem co to znaczy gdy wychowujesz sie bez niego..

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 no ja tez bym cierpiała jakby mnie facet zostawił i moje zycie finansowe by zubożało :-) Ty cierpaiąłs,bo nie mkogłąs sobie bez niego pozwolic na to i tamto :-) po prostu kasy brakło :-)

50 latek i nigdy nie mial zony ani dzieci nie ma??? dziwny przypadek

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 No co Ty,taki przystojny,nie wygladający na swoje 48 lat facet,do tego inteligentny,taki uczuciowy,taki super facet w wieku 48 lat żony ,ani dzieci nie ma :-) No to widac,ze z niego taki super facet :-)

sama wychowywalas sie bez ojca dlatego wolisz starszych panow teraz?

Gość Alexandra 25 25 25
nie potrzebuje niczyjem pomocy finansowej bo sama pracuje na siebie a to ze kupi mi od czasu jakis prezent czy zabierze na zakupy to co w tym zlego? gdy chlopak zabiera dziewczyne na zakupy to odrazu znaczy ze ona sie nie szanuje?

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 I co z tego,ze pracujesz sama na siebie :-) Pieniedzy niegdy za wiele.Czym wiecej ,tym przyjemniej. Po prostu jestes utrzymanką :-)