Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona nim ...

Zauroczyłam się o 24 lata starszym facetem...

Polecane posty

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25--Wybacz,ale seks mimo,ze nie jest taki wazny w zyciu,to jednak jest bardzo wazny :-),wiec jakby Twoj 48 latek nei maił z Toba w łoziu dobrze,to dawno by Cie pozegnał.Ty jemu seks,on tobioe prezenty i inne finansowe dogadzanie. Coś za coś.

Gość zgadzam sie z lukrecją
a powiedzial ci ze cie kocha?? ;)

Gość Alexandra 25 25 25
yhy,ciekawe ilu juz takim prawiczkow zaliczylas. Bleh

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 kobitko,ja sobie nikogo nie wizełam,bo mam meza,a jakbym skoczyła w bok,to ukratkeim i nie dopisywałabym do tego miłosnych historii,tak jak Ty to robisz,ze niby jestes w nim tak zakochana :-)

Gość ..........ha.........
Wiem ! To są stare baby w dodadku bez ambicji , które wyszły pewnie za mąż bo tak wypadało i średnio im się powodzi .......... teraz jakby mogły to nie kierowały by się emocjami tylko zdrowym rozsądkiem i poleciałyby na starszego dla kasy i by się babeczki ustawiły i teraz nie byłoby szkoda pieniązków na siłownie. Nie zrozumieją tego że jesteśmy młodymi , niezależnymi , w dodadku bardzo atrakcyjnymi kobietami i to właśnie ,,pociąga" ich facetów;) Amen pozdrawiam Alexandra 25 25 25 trzymam kciuki

ma 21 latek :) ja go sobie nie wzielam, jakos na siebie trafilismy :P jest sliczny i mlody :) nie jakis stary pryk :P

Gość Alexandra 25 25 25
powiedzial...a ten Twoj Tobie? po jakim czasie? po miesiacu? bo mu sutka pokazalas? haha ,mamusia wychwoujaca malolata

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 za prawiczkow bym sie nie wzieła na pewno,.Facet ma byc dobry w te klocki,anie uczyc sie czegos na mnie :-)

ja nie zaliczam facetow, ty chyba tak robisz ;)

lukrecja chyba ciezko by ci bylo znaleźć 50letniego prawiczka :D

Gość Alexandra 25 25 25
..........ha.........--> Ty rowniez trzymajsie cieplutko :) zgadzam sie z Toba chyba probujesz sama w to uwierzyc ze jest sliczniutki ,skarpetki juz mu pierzesz? dziecko co ledwo technikum skonczylo Ci imponuje? aha

Gość lukrecjaecja
..........ha......... abdz sobie atrakcyjna,przebojopwa :-) Ja nie musiałam wyjsc za maz :-) i finansowo mam sie dobrze :-) i nawet jakby mnie rzucił dla młodszej,to miałabym sie lepiej niz ta młoda :-)

ale ten moj tylko mi powiedzial, ze mnie kocha, a ten twoj to juz pewnie z 10ciu to mowil

Gość Alexandra 25 25 25
ale Ci pojechala buhaha . Dobre;D 50 letni prawiczek nie intersuje mnie wasze zycie,dla mnie smieciem jest kobieta ktora ma meza i dziecko a mysli ze moglaby sie przespac z innym w dodaku mlodszym.

fajnie sie temat rozwinął :D

Gość Alexandra 25 25 25
dowartosciowujesz sie tym? tylko na gowniarza Ci stac? tez mialam kolezanke ktora sypiala z mlodszymi ,taka byla tym zachwycona ,a mi bylo jej zal. Zle na tym wyszla.

Gość asbio
ja pierdolę ,a co to w ogóle za licytacja ? :O ty się w nim nie zakochałaś , tylko kalkulujesz , niczym galerianka :O 🖐️

Gość Alexandra 25 25 25
25 letnia kobieta galerianka? wez sobie daruj kretynie/nko.

tym sie roznię od twojje kolezanki ze ja nie sypiam z tym gowniarzem ;P nie buduję związkow na bzykaniu bo daleko sie na tym nie zajedzie.

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 :-) widzis zkobietko,lepiej spasc z konia młodszego,aniżeli z estarszego :-) Nawet jak skocze w bok,to na młdego,bo p[o co mi starszy od mojego meza :-) a Ty beidna,wtedy gdy mozesz z młodymi,to ze starym to robisz :-) Ja nigdy wiecej niz 5 lat starszych facetow nie miałam,bo po co miałam nawet cząstkę swojego zycia spedzic z kims duzo starszym.

ola szykuj sie na randke, to keidy spotykasz sie z tym swoim menem???

Gość leeemonka
asbio ,chciałam to samo napisać:O po pierwsze, wcale się nie dziwię,bo nie wiem jak można się zakochać w kimś o tyle starszym ,trzeba chyba mieć coś z psychiką albo chodzi o kasę.. co prawda mój facet jest starszy o 12 lat ,ale nie myślę,że starszy facet jest super ekstra bo stabilizacja, bo nie gówniarz itp :O nie skreślam bycia z młodszym facetem, co w tym złego ? no chyba ,że chodzi o to ,że nie będzie tatusiem który utrzyma 🖐️ żal was dziewczyny..

Gość Alexandra 25 25 25
ona tez od razu z nimi nie spala..po czasie ale i tak ja kazdy w duuupe kopnal,nie zycze Tobie by Ci sie to przytrafilo ale uwazaj.

mlodsi są fajniejsi, pod kazdym wzgledem. sama keidys szukalam starszego bo myslalam, ze tacy dojrzali są a sie potem okazalo, ze to duze dzieci. ale ci starsi to byli max 6 lat ode mnie :D

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25--Mnei tam moze kazdy w dupe kopnać,ja sobie radę dam :-)

Gość Alexandra 25 25 25
za wiele razy zawiodlam sie na mlodych dlatego nie potrafie, . nie musze sie wam tlumaczyc. ale przykre to jest gdy ktos cie nie zna a od razu ocenia

Gość ..........ha.........
zgadzam sie z lukecja widzisz Ty nie rozumiesz związku ze straszym facetem my z alex nie rozumiemy z młodszym , to naprawdę dziecko jeszcze z każdego punktu widzenia .....a jednak Ty twierdzisz inaczej i masz do tego prawo bo nie każdy człowiek jest taki sam........ Moj starszy kolega ;) akurat w wieku sytuacjach zachowuje sie jak 20 latek i to jest fajne .

bo to byli pewnie tacy typowi imprezowicze, co tylko chlają , imprezuja i ruchają. moj nie ejst taki.

Gość kobieta ma także strefę
reżser Żuławski przynajmiej wykorzystał młodą idiotkę Rosatti, to napisania książki, a twój autorko stary pryk, może napisze moje przygody z viagrą. buhahahahahahaahahahhahahahahaha

Gość dagmaraaaxl
aleksandra--- olej te stare baby , nie wiem czy potrafilabym byc z o tyle straszym facetem ale rozumiem Cie.