Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26 lat cool

Mam 26 lat, własne mieszkanie od rodziców BEZ kredytu i kasę od starych co m-c

Polecane posty

Gość proekozielona
Podejrzewam, ze twoi RODZICE to jeszcze wieksze dna moralnie niz TY ;)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Przeczytaj co napisałam a później odpowiedz mi jeszcze raz

Gość ale przynajmniej mogę się
No zajebiście dobry start ci dali: cały tysiąc złotych. Nie wiem ile tyle wynosi najniższa krajowa, ale chyba coś koło tego. Jak na państwa prawników, to mogli chociaż do średniej dociągnąć. Tysiąc złotych to koszt utrzymania rasowego psa, a nie syna ludzi choćby z klasy średniej.

Dali mi na start mieszkanie o wartości 250.000zł:D To tyle ile zarabiacie przez jakies 10-15 lat :D Dodam że to moja wyłączna własność notarialna 😴 więc to MOJE mieszkanie :classic_cool:

Gość a co do tego psa...
"Tysiąc złotych to koszt utrzymania rasowego psa" Taki pies przynajmniej do czegoś się przydaje, nie to, co autorzynka :D

@a co do tego psa... niech zgadne sfrustronwany kredyciarz czy zyjacy jak bezdomny na wynajmie? :D

Gość HALOOOO PO CO WY
z nim gadacie? lubicie sobie podnosić ciśnienie prowokacjami? :D dziecko jakieś biedne, upośledzone, żyje bajką... widziałyście kiedyś młodego, zadowolonego z życia faceta, który ma dziewczynę, ale od rana przesiaduje na FORUM DLA KOBIET? :D

Gość BabyFace19
26 lat cool czy ty tego nie widzisz że zawiść ich zżera bo sami nigdy się nie dorobią do swojego własnego mieszkania, a jak już się dorobią to będzie to jakaś stara rudera.

Gość proekozielona
Tylko 250 00 tys. To gdzie TY mieszkasz dziecko? ;))) ahh.. zapomniałam: Łódz. Nie wstyd Ci ze panienki podrywasz na mieszkanie i kase od mamusi? ;)

Gość khagern
ja czytam i sie z tego smieje co ten czlowiek pisze poprawil mi sie humor

No, ale przyznać Ci trzeba że jesteś zaradny: nie każdy dałby radę za tę kasę godnie wyżyć. Na pewno kosztuje Cię to wiele wyrzeczeń. Mieszkanie może i 500 tys. być warte skoro nie możesz go sprzedać - a raczej możesz, ale ze stratą, bez szans na zarobienie na drugie, bez szans na utrzymanie się z lokat lub choćby wynajmu. No, tyle, że może służyć za zastaw jeśli będziesz potrzebował kredytu, a będziesz potrzebował na pewno, jeśli zechcesz sobie coś porządnego kupić, np. dobrej klasy samochód.

Gość BabyFace19
gdyby was to nie ruszało, nie gotowało by się u was w środku, taka jest prawda, ale tak się przejawia zawiść, że ktoś ma a wy nie, Bardzo proszę szczerze, niech każdy kto się tu wypowiadał tak samo napisze: swój wiek, ile zarabia, jak spędza wieczory, i jakie ma mieszkanie i auto. Szczerze,

Gość chlopczyku a ty co....
"Tylko rodzice nieudacznicy typu matka sprzątaczka ojciec budowlaniec nie potrafią swojemu dziecku kupić mieszkania na dobry start w życiu " a Ty chlopczyku co zaoferuejsz swoim dzieciom?

Gość phiiiii
250.000 zeta za mieszkanie. Eeee ale to musi być w jakieś straszliwej dziurze. Autorze kochany gdzie ty imprezujesz, jak takie tanie mieszkania są u was. W takich dziurach to nie ma gdzie imprezować. Jednym słowem lipa

Gość dziewczyno ty i tak nic
ale my możemy zarabiać nawet 700 zł, to i tak więcej niż autor, rozumiesz synku?

Jaka zawiść? Renciści narzekają że dostają taką sumę, a ten dumny jest jak paw, że jego rodzice go tak świetnie uposażyli. :) Przypomina mi to małe dzieci, które przekrzykują się czyj tatuś jest bogatszy: podczas gdy ten tatuś to parkingowy z piwem w ręku.

Gość BabyFace19
zadałam pytanie odpowie ktoś?

Jeżeli sam się nie dorobisz czegoś do 30 to już nigdy się nie dorobisz... a rodzice nie będą żyli wiecznie. Dla mnie jesteś zwykłym, bezwartościowym, pasożytem. Przynajmniej to mieszkanie cię jakoś ratuje. Ale fakt ,że nie masz wyrzutów sumienia wobec rodziców mnie przeraża. Nie związałabym się na pewno z taką osobą. Pewnie nic nie potrafisz zrobić, bo zawsze robili to za ciebie rodzice. Jeszcze nie przegrałeś życia, ale pewnie i tak to zrobisz.

Gość proekozielona
gdyby was to nie ruszało, nie gotowało by się u was w środku, taka jest prawda, ale tak się przejawia zawiść, że ktoś ma a wy nie, Bardzo proszę szczerze, niech każdy kto się tu wypowiadał tak samo napisze: swój wiek, ile zarabia, jak spędza wieczory, i jakie ma mieszkanie i auto. Szczerze, BabyFace, Twoja inteligencja emocjonalna jest jak widac na takim samym poziomie jak autora tematu. Ja i moze inne wypowiadajace tu sie osoby nie zawistne, widza co innego, otoz totalna pustke w mozgu autora, wychowanego zapewne przez ludzi, ktorzy moze (a moze jest odwrotnie) i nawet nie wiedza jakiego maja pasozyta, ktory cieszy sie 1000 zł, ja tyle w weekend wydaje. I co z tego. Widac ze chlopiec ma problemy emeocjonalne i czegos mu brak.

Gość Navya
Myślę ,że to prowo choć marne,ale jak nawet to prawda to ktoś musiałby być bardzo głupi i bez wyobraźni Teraz dostajesz kase od rodziców ,a potem co ? będziesz bez doświadczenia i bez pracy ,a rodzice nie będą żyli i tyle zarabiali wiecznie

Gość no właśnie hahahahaaaa
ale po co mamy ci odpowiadać, i tak napiszesz, że nie wierzysz :D bo w takich ciasnych główkach jak autora i twoja (o ile nie jesteście tą samą osobą, bo autor coś zamilkł :D ) po prostu nie mieści się, że można mieć dobrze płatną pracę i żyć samodzielnie, a nie za kasę tatusia i liczyć na posadkę po rodzicach

Gość BabyFace19
proekozielona więc może Ty odpowiesz na moje pytanie? szczerze? swój wiek, ile zarabia, jak spędza wieczory, i jakie ma mieszkanie i auto. Szczerze,

Gość Navya
Bo rodzice owszem powinni nam pomagać i mnie też utrzymują dopóki studiuje (ale i tak mam zamiar iść do pracy jeszcze na studiach żeby mieć doświadczenie) ale po pierwsze nie wiem jak sobie to wyobrażasz np jak będziesz miał 40 lat ? 50? jak wtedy masz zamiar żyć? poza tym dla mnie tak,,i bananowy "facet jest skreślony

Gość proekozielona
babyface smieszny jestes lub smieszna, naprawde, brak słow ale wiesz dzis jest piatek, umow sie na party z autorem topiku, jego 1000 PLN na pare piw Wam wystarczy

Ja nie myśle, że to prowo :D ja to wiem... autor to kompletny idiota, piszę jak tuman, wyraża się jak tuman ...jak taka osoba mogłaby skończyć prawo? piszę jak 16 letnia dziewczynka :o ...

co ty ciągle z tym mieszkaniem? to jedyny wyznacznik zamożności i statusu dla ciebie? czy kompleksy jakieś masz?

Gość jhjk,l,
250000 zł za mieszkanie, ha ha jest sie czym chwalić, ludzie maja mieszkania za kupe kasy a nie marne 250. Tyle to ja na samej lokacie mam głupi małolacie

Gość jhjk,l,
idź sie baw za swojego tysiaka, ciekawe na co ci starczy, ha ha

Gość magistrem to ty moze i
jestem ,ale pewnie po prywatnych :D yparles sie tego kredytu jak rzep psiego ogona . "Tylko rodzice nieudacznicy typu matka sprzątaczka ojciec budowlaniec nie potrafią swojemu dziecku kupić mieszkania na dobry start w życiu " wiesz co jest nieudacznictwem? harowanie pół życia i dorobienie się takiego darmozjada jak Ty. ja moim dzieciom mogłbym kupic mieszkanie ale tego nie zrobie, bo chce, zeby wiedzieli ze nic nie przychodzi latwo w zyciu.