Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goyaa29

2 lata temu zostawiłam faceta z powodu niedopasowania seksualnego

Polecane posty

Gość djkhfglewjrhfkewjrgfergreth
mowie ci laska poczekaj jeszcze troche. tatem jak taki zapracowany to na bank sobie nikogo nie znajdzie. potem mozesz zalowac ze nie poczekalas. on dalej jest taki zapracowany? jaka on ma prace, pracuje z kobietami???

Gość swój człowiekkk
z tego złego chociaz zona jest mega atrakcyjna kobieta, sczupla ciemna cera długie włoscy zajebiste cycki. chociaz niewstyd wyjs gdzies na kolacje bo jest naprawde bardzo atrakcyjna.

Gość goyaa29
pracuje z ojcem w firmie, kobiet tam praktycznie nie ma (takich godnych zainteresowania) ,jakieś starsze księgowe i nic poza tym

Gość goyaa29
swój człowiekkk - a jak jej się pytasz dlaczego się miga od seksu to jak odpowiada??

Gość goyaa29
kurcze i ja naprawdę rozumiem ,że on naprawdę mógł nie mieć tak często ochoty, ojciec po nim jeździ, on przez to się stresuje , nie spał po nocach , pił, mam ochotę go pocieszyć :(

Gość swój człowiekkk
wiecznie zmeczona wychowywaniem dwulatki :). jak ja juz namowie to sex po bozemu, oral to cos czego juz nie pamietam.... przestałem sie napraszac i wiecznie inicjowac jej to pewnie na reke.

Gość swój człowiekkk
niech zmieni prace to podstawa lubic co sie robi bo inaczej robota cie zeżre.

Gość goyaa29
właśnie zmiana pracy niestety odpada..może niech sobie znajdzie opiekunkę do pomocy ? ;) a pracuje ?

Gość swój człowiekkk
moje dochody pozwalaja jej na bezstresowe siedzienie w domku. zastanawia mnie jedno mala idzie do przedszkola, ciekawa jak bedize wymowka wtedy. p.s. nie zdradza wiem to na milion %, czesto jestem w domu o roznych godzinach czy to na obiad czy pocos tak no i jest z dzieckiem non stop.

Gość goyaa29
może jak się zacznie przedszkole to żona odżyje?? oby

Gość swój człowiekkk
e tam szczerze to mam to gdzies, przywykłem. dlatego autorce topiku nie polecam wiazania sie z osoba o miernym libido, poco se dodatkowo utrudniac zycie i tak nie jest słodziutko.

Gość można dać radę
chyba ,że facet jest bogaty!!!

Gość swój człowiekkk
kasa kasa kasa , nie wiem czy warto sie z tego powodu chajtac. kumpela tak zrobila i teraz wie ze kasa to nie wszystko, wali sie na boki a jej ostro pije i wypomina jaka to ona biedaczyna i takie tam. nie wiem czty o to tego warte. jak sie poznalem ze swoja to mialem 15 tys. i to wszystko, moja dla kasy sie zemna nie chajtneła.

Gość goyaa29
nie wiem po prostu co jest gorsze taki psychiczny, emocjonalny ból, tęsknota, rozmyślanie itp. czy wkurwienie z innych braków ..:O

Gość róbcie sobie dobrze sami
to w każdym wieku pomaga i można miec żonę/męża głęboko w dupie (w przenośni)

Gość oj bosz
swoj człowiek - przykrec jej kurek finansowy :o niech idzie do roboty, z 2 latkiem nie trzeba juz tyle siedziec, albo zaproponuj ze za kazde porzadne ssanie kutasa dasz jej 200 zeta na nowe buty

Gość swój człowiekkk
hehe niezle by było , ale jak to widzisz mam dawac zonie kase za sex lipa na maxa. no i raczej sam niechce zeby szla gdzies do pracy bo wiadomo jakie teraz stawki 1700 i dowidzenia do tego uzeraj sie nieraz z idiotami. niech siedizw domu i korzysta z zycia. chociaz ona jest szczesliwa.

Gość oj bosz
co jest gorsze dawanie zonie kasy za sex czy zero sexu z wlasna zona? :o pieniadze sa dla baby duużą motywacją.., chociaż skoro zapewniasz jej wszystko czego chce to pewnie nie zrobiloby to na niej wrażenia, trzebaby najpierw przykrecić kurek. rozpieściłeś ją za bardzo :o

Gość oj bosz
kurwa :o powinna z ciebie sperme wyssać z samej wdzięczności ze ma z tobą tak dobrze

Gość goyaa29
no ,ale jeśli siedzi w domu , z dzieckiem tylko , to ja wiem czy to takie ciężkie zajęcie ? powinna z nudów nawet mieć ochotę na seks

Gość swój człowiekkk
:)

Gość swój człowiekkk
tez mi sie tak wydaje. widzicie z perspektywy czasu widze to tak. laska byla mega zabujana i nie stawiala sprzeciwu jesli chodzi o bzykanko, mowie robilismy to wszedzie gdzie sie dalo i doslownie do upadlego. po slubie wszystko sie zmieniło i se mysle ma co chciala czyli slub i se odpuscila staranie sie bo poco. trudo, szkoda bo bylo naprawde zajebiscie. czasem zastanawiam sie czy zebysmy zyli bez slubu czy by sie cos zmienilo majac nawet dziecko.

Gość oj bosz
no i z czego tak sie cieszysz :o jakby zobaczyła jakich mężów mają inne kobiety i jak mogła chujowo trafić to by ci ssała az by się dymiło :o rzeczywiscie wielka sztuka poruszac ustami 10 minut i poudawac ze jest zajebiscie chocby zeby drugiej stronie przyjemnosc sprawic

Gość oj bosz
ona cale swoje zainteresowanie przerzucila na dziecko :o baby cały swój sens istnienia upatrują w "fasolce w brzusiu", skoro wydala je na świat to już wszystko inne nie ma znaczenia , teraz dziecko jest najważniejsze i na nim trzeba sie skupić :o

Gość swój człowiekkk
ale dieciaka to mam mega kozackiego mowie wam, kupilismy jej ostatnio taki rowerek biegowy tak na mim smiga ze ludzie tylko patrza a jej rowiesnicy tylko pytaja swoich rodzicow czemu ona na 2 kulkach jezdzi sama i nie pada a one na 4. dzieciak to mi sie kozacki udał, przeraza mnie to ze idzie do przedszkola ale moze jakos sie ułozy bo jest troche taka beksa.

Gość rt345thdr
śmieszni jesteście :) jak na innych topikach ktoś pisze "kocham mojego faceta, ale mnie nie pociąga, seks jest do niczego", to radzicie rzucić go, a teraz śpiewacie inaczej? Że seks nie jest ważny? Kurwa :D Kafeteria to banda dwulicowych oszołomów

Gość lord nelson
swój człowiekkk --no to podobnie jak u mnie.. tak mi zawróciła w głowie przed ślubem,odbiła mnie innej dziewczynie, tak o mnie zabiegała,że szok, zdarzało się jej przyjechać w środku nocy na sam seks kiedy np. wiedziała ,że wracam czy coś, a po ślubie ? coraz rzadziej i rzadziej , w ciąży nie ,bo źle się czuje, po urodzeniu dziecka , pół roku NIE , później raz na 2 tyg czy 3 ! koszmar , oczywiście , dzisiaj jestem już po rozwodzie 🖐️ zmieniła się nie tylko jeśli chodzi o seks, heh okazała się być zupełnie inną osobą, zimna i uparta..

Gość oj bosz
rt345thdr - dlaczego dwulicowych ? jedna osoba pisze rzuć, druga zostać imbecylu :o to jest zbiór poglądów różnych osób :o sprawdz co to znaczy dwulicowosc w słowniku

Gość swój człowiekkk
rt- zlepku hujwiejakich literek - myslisz ze tylko my siedziemy na kafe, co człowiek to inna rada i poglady, nasze sa takie a nie inne. nie przyklejaj nam łatki dwulicowca bo to nie były moja (mozna nasze ) opinie na temat rozstania jesli w sexie sie nie uklada. p.s. janse jak nie ma dziecie to pewnie ze nie ma co sie meczyc bo poco.

Gość oj bosz
baby przed ślubem udaja zeby zaciagnac do ołtarza :P znam ich rozumowanie bom sama jest babą