Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goyaa29

2 lata temu zostawiłam faceta z powodu niedopasowania seksualnego

Polecane posty

Gość oj bosz
dla mnie w ogóle ludzie którzy używają słowa "kocham" to niedorozwiniete emocjonalnie kaleki :o nie ma czegos takiego jak miłosc, za duzo filmow amerykanskich sie naogladaliscie

Gość goyaa29
a może jest i dlatego teraz tutaj wyję zamiast się bzykać z jakimś przystojniakiem 😭

Gość rt345thdr
Ponieważ gdybyś weszła na inny topik gdzie laska pisałaby że seks jest do bani to radziłabyś jej żeby go zostawiła!!!!! to chyba logiczne, skoro w tamtych topikach NIKT nie pisze "seks jest mało ważny". Ale wystarczy opisać problem z innej strony i już śpiewacie inaczej!

Gość swój człowiekkk
i czy to jest tego warte, udawac przedkims, fajnie, wtedy tylko jedna osoba jest sczesliwa i co to za milosc jak sie nie dba o szczescie drogiej połówki tylko mysli o sobie.

Gość oj bosz
przeciez tutaj tez laska napisala ze ruchanie bylo do bani i radze jej trzeba bylo przyknac na to oko , naucz sie czytac kretynie :o

Gość lord nelson
heh bo to nie była miłość.. laska chyba jakaś zdesperowana była , wszystkie we wsi już męża miały więc wiecie. .

Gość lord nelson
a poza tym w tej wsi zwaną polską, funkcjonują takie układy gdzie panience z dobrego domu się szuka męża również ustawionego ,a później tragedia ,bo albo się ze sobą męczą albo rozwodzą

Gość oj bosz
goya poprzedni odpowiadal ci emocjonalnie, ale nie odpowiadal ci pod wzgledem seksualnym znalazlas drugiego ktory odpowiadal ci pod wzgledem seksualnym, ale nie odpowiadal pod wzgledem emocjonalnym skoro ciagnie cie do poprzedniego to widocznie sfera emocjonalna byla dla ciebie wazniejsza :o halo! nigdy nie bedziesz miala wszystkiego, z czegos trzeba zrezygnowac, dorośnij!

Gość goyaa29
nie można mieć wszystkiego ? :O sama już nie wiem co jest ważniejsze..

Gość swój człowiekkk
ale zecie bez udanego sexu jest do bani szczególnie jak ma sie duze potrzeby.

Gość goyaa29
ale życie z kimś z kim się żyć nie chce też jest do bani :O

Gość oj bosz
goya bierzesz takiego z ktorym czujesz sie spokojna i bezpieczna a w zwiazku z innymi sprawami szukasz alternatywy w postaci wibratora, chyba ze wolisz na boku zeby ktos cie przerznał, tylko bron boze sie przyznawac, po co ma wiedziec i cierpiec przez twoje głupie zachcianki? :o ktos cie wyrucha porzadnie, wrocisz do domu zadowolona to i on na tym skorzysta bo bedziesz milsza :D

Gość swój człowiekkk
dokladnie , sama wiesz ze czego mozesz zrezygnowac.

Gość swój człowiekkk
oj bosz - chciala bys zeby ktos cie tak traktowal, nawet jakbys byla nieswoadoma. ja zonie bym tego nie zrobil nigdy, bo normalnie na takie cos nie zasłuzyła, sam bym niechcial byc zdradzony oznaczalo by to definitywny koniec.

Gość oj bosz
goya nie chcesz z nim żyć to z jakiego niby powodu cie do niego ciągnie spowrotem? :o puknij sie w czerep, sama nie wiesz o co ci chodzi

Gość goyaa29
niee, zdrada odpada.. jak już coś to wibrujący przyjaciel.. ;)

Gość goyaa29
nie chodziło o niego, chodziło o innych facetów

Gość swój człowiekkk
:), kupilem kiedys kolezance z uczelni na urodziny mowieła pozniej ze nigdy nie dostala lepszego prezentu.

Gość oj bosz
swoj czlowiek- alez oczywiscie ze ja bym nie chciala i ja tak faceta nie traktuje, ja jestem elastyczna i potrafie swoim umyslem tak manipulowac aby sie dostosowac, ale nie wszyscy maja tak wysoką samokontrolę :o ja udzielam tylko rady, a pamietaj ze czego oczy nie widza tego sercu nie żal, jesli jest na tyle silna psychicznie ze uniesie wyrzuty sumienia swoje to droga wolna, ale jakby mu sie przyznala to obciazyłaby go swoją psychiczną słabizną i problemami, jak ktoś nie potrafi tego zachowac dla siebie to niech sie za zdradzanie nie bierze :o

Gość swój człowiekkk
ale widzicie baby jaka ma cie fajnie, sa jakies wibratory na baterie , stymulatory łechtaczek a facet nic jakas dmuchana gowniana ala lala i tyle.

Gość oj bosz
goya - kupisz sobie jeden gumowy, drugi metalowy, trzeci murzyńska pała, czwarty chinski i hulaj dusza boga nie ma! :)

Gość swój człowiekkk
masz racje , mi by pękło serce.

Gość goyaa29
no tak,ale to nie to samo co normalny seks z facetem :O ehh

Gość swój człowiekkk
ja np. bym chcial kiedys sie obudzic a moja by mi robila laske :) cos tak małego a tak pieknego. jednak co prawdziwa kobieta to prawdziwa.

Gość oj bosz
goya 2 razy na tydzien ruchnie cie facet a reszte uzupełnisz gumową pała :P

Gość swój człowiekkk
rozsadnie - zaakceptowal by konkurencje w postawic gumowej pały ?

Gość goyaa29
no tak tylko pytanie czy moje rozmyślanie ma w ogóle sens ? :( jak ja niby mam do niego z tym iść..

Gość oj bosz
swoj czlowiek - zrób liste prezentów pod choinke i umiesc ssanie na dzień dobry na 1 pozycji :P obok tego dopisz 2 pozycje absurdalnie drogie i nie bedzie miala problemu z tym co ma wybrac :D

Gość goyaa29
haha ,a może gumowa pała by mu wjechała na męską dumę i coś by go ruszyło ? ;)

Gość swój człowiekkk
bez kitu mnie bys nie przekonala do powrotu .